5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

nizam67

Üye
ne demek kardeşim bak o kadar cwf denedim hagan abininki gibi cwf görmedim şarj performans on numara birde bak 1 nisandakini gör başkası yalan derim ben

4bigpower

Üye
Kardeşim dediğin işlemleri yaptım ve şu an işlem yapımı duralı 10 dakika falan oldu JAF'ta en altta Done yazdı. Ama telefonda yatay ekran olarak beyaz ekran üstünde Local mode NOKIA yazıyor. Hâlâ açılmadı ben daha bekleyecek miyim ?

nizam67

Üye
kardeş bende de aynısı olmuştu kabloyu çektim batarya söküp taktım acıldı ve yüklendi yani done yazdıysa bıtmıs dmktir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
fw süper ama bişi sorucaktım cektigimiz eski foto ları nasıl galeride gösteriyoruz bilgi verir misiniz?

''E'' / ''İmages'' klsörüne at otomatik olarak görecektir kardeşim

---------- Eklendi @ 16:29:22 ---------- Yazıldı @ 16:28:29 ----------

Kardeşim dediğin işlemleri yaptım ve şu an işlem yapımı duralı 10 dakika falan oldu JAF'ta en altta Done yazdı. Ama telefonda yatay ekran olarak beyaz ekran üstünde Local mode NOKIA yazıyor. Hâlâ açılmadı ben daha bekleyecek miyim ?

Local modede kalmış bataryayı çıkart tak tamamdır...

---------- Eklendi @ 16:30:07 ---------- Yazıldı @ 16:29:22 ----------

kardeş bende de aynısı olmuştu kabloyu çektim batarya söküp taktım acıldı ve yüklendi yani done yazdıysa bıtmıs dmktir

nizam ben yokken sorulara cevap verdiğin için çok teşekkür ederim ;)

---------- Eklendi @ 16:30:27 ---------- Yazıldı @ 16:30:07 ----------

ne demek kardeşim bak o kadar cwf denedim hagan abininki gibi cwf görmedim şarj performans on numara birde bak 1 nisandakini gör başkası yalan derim ben

:) hehe

---------- Eklendi @ 16:32:01 ---------- Yazıldı @ 16:30:27 ----------

Emek verenlerin emeğine sağlık on numara FW olmuş ilk defa yükledim ve görsel olarak tatmin edici içeriğe sahip bir şey sormak istiyorum yukarda arkadaş 1 nisanı bekliyorum demiş benim cahilliğime verin 1 nisan da ne yayınlanacak öğrenebilir miyim

Teşekkürler güle güle kullan :)

nizam67

Üye
rica ederim abi yardımcı olmak istedim sadece bende çok çile çektim yüklerken :) abi k.bakma sen yokken cevap verdiğin için abi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim abi yardımcı olmak istedim sadece bende çok çile çektim yüklerken :) abi k.bakma sen yokken cevap verdiğin için abi

ne kusuru kardeşim.. biliyosan tabi yardım et bana yardımcı olmuş olursun :)

nizam67

Üye
sağol abi az çok öğrendik sayenizde abi :) artık simdi şu cwf yi bekliyorum dört gözle valla abi biran önce paylaş ne olursun abi ya

---------- Eklendi @ 19:07:11 ---------- Yazıldı @ 19:06:37 ----------

sağol abi az çok öğrendik sayenizde abi :) artık simdi şu cwf yi bekliyorum dört gözle valla abi biran önce paylaş ne olursun abi ya önceki sayfadam resimleri indirdim öyle bakıyorum :)

---------- Eklendi @ 19:07:39 ---------- Yazıldı @ 19:07:11 ----------

önceki sayfadam resimleri indirdim öyle bakıyorum :)

---------- Eklendi @ 19:08:41 ---------- Yazıldı @ 19:07:39 ----------

ah telden yazınca böyle oluyor tabi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sağol abi az çok öğrendik sayenizde abi :) artık simdi şu cwf yi bekliyorum dört gözle valla abi biran önce paylaş ne olursun abi ya

---------- Eklendi @ 19:07:11 ---------- Yazıldı @ 19:06:37 ----------

sağol abi az çok öğrendik sayenizde abi :) artık simdi şu cwf yi bekliyorum dört gözle valla abi biran önce paylaş ne olursun abi ya önceki sayfadam resimleri indirdim öyle bakıyorum :)

---------- Eklendi @ 19:07:39 ---------- Yazıldı @ 19:07:11 ----------

önceki sayfadam resimleri indirdim öyle bakıyorum :)

---------- Eklendi @ 19:08:41 ---------- Yazıldı @ 19:07:39 ----------

ah telden yazınca böyle oluyor tabi :)

az kaldı kardeşim.. hayırlısıyla çıkartıcam güncellemeyi :)

nizam67

Üye
inşallah abi ya bekliyorum sabırsızlıkla

nizam67

Üye
o süper abi sağol biran önce indirip yüklemek için can atıyorum diyebilirım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ana Başlığı düzenlemeye başladım arkadaşlar. . .
linkler ana başlıktan silinmiştir. . . (link Yok demeyin)
Neden Bu Kadar Erken Düzenleme Geldi Diyorsanız... (Sınavlarım pazartesi başlıyor ve şehir dışında olucam o yüzden bu geceden ana başlığı düzenledim yarında linkleri eklicem)
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler :)

nizam67

Üye
süpersin abi sağol dört gözle bekliyorum valla takipdeyin :)

nizam67

Üye
çoktan baktım abi mesaj yazmadan baktım tamamen bu konuya odaklandm abi :)

nizam67

Üye
valla abi istersen hiç caps koyma gene yüklerim senin cwf jer belli zaten oraya koyman yeter :)

---------- Eklendi @ 00:46:10 ---------- Yazıldı @ 00:40:28 ----------

emeklerin ödenmez abi valla bak çok sağol

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
valla abi istersen hiç caps koyma gene yüklerim senin cwf jer belli zaten oraya koyman yeter :)

---------- Eklendi @ 00:46:10 ---------- Yazıldı @ 00:40:28 ----------

emeklerin ödenmez abi valla bak çok sağol

Yorumların için çok teşekkür ederim, ilgin içinde kardeşim...

nizam67

Üye
rica ederim abi asil bizim sana teşekkür etmemiz lazim faworisin abi :-)

Üst Alt