fw süper ama bişi sorucaktım cektigimiz eski foto ları nasıl galeride gösteriyoruz bilgi verir misiniz?
Kardeşim dediğin işlemleri yaptım ve şu an işlem yapımı duralı 10 dakika falan oldu JAF'ta en altta Done yazdı. Ama telefonda yatay ekran olarak beyaz ekran üstünde Local mode NOKIA yazıyor. Hâlâ açılmadı ben daha bekleyecek miyim ?
kardeş bende de aynısı olmuştu kabloyu çektim batarya söküp taktım acıldı ve yüklendi yani done yazdıysa bıtmıs dmktir
ne demek kardeşim bak o kadar cwf denedim hagan abininki gibi cwf görmedim şarj performans on numara birde bak 1 nisandakini gör başkası yalan derim ben
heheEmek verenlerin emeğine sağlık on numara FW olmuş ilk defa yükledim ve görsel olarak tatmin edici içeriğe sahip bir şey sormak istiyorum yukarda arkadaş 1 nisanı bekliyorum demiş benim cahilliğime verin 1 nisan da ne yayınlanacak öğrenebilir miyim

rica ederim abi yardımcı olmak istedim sadece bende çok çile çektim yüklerkenabi k.bakma sen yokken cevap verdiğin için abi

artık simdi şu cwf yi bekliyorum dört gözle valla abi biran önce paylaş ne olursun abi ya
artık simdi şu cwf yi bekliyorum dört gözle valla abi biran önce paylaş ne olursun abi ya önceki sayfadam resimleri indirdim öyle bakıyorum 

sağol abi az çok öğrendik sayenizde abiartık simdi şu cwf yi bekliyorum dört gözle valla abi biran önce paylaş ne olursun abi ya
---------- Eklendi @ 19:07:11 ---------- Yazıldı @ 19:06:37 ----------
sağol abi az çok öğrendik sayenizde abiartık simdi şu cwf yi bekliyorum dört gözle valla abi biran önce paylaş ne olursun abi ya önceki sayfadam resimleri indirdim öyle bakıyorum
---------- Eklendi @ 19:07:39 ---------- Yazıldı @ 19:07:11 ----------
önceki sayfadam resimleri indirdim öyle bakıyorum
---------- Eklendi @ 19:08:41 ---------- Yazıldı @ 19:07:39 ----------
ah telden yazınca böyle oluyor tabi![]()

inşallah abi ya bekliyorum sabırsızlıkla

o süper abi sağol biran önce indirip yüklemek için can atıyorum diyebilirım
hehe
süpersin abi sağol dört gözle bekliyorum valla takipdeyin![]()

çoktan baktım abi mesaj yazmadan baktım tamamen bu konuya odaklandm abi![]()
hehe saolasın ilgin için kardeşim.. daha caps koyucam detaylı olarak. . .valla abi istersen hiç caps koyma gene yüklerim senin cwf jer belli zaten oraya koyman yeter
---------- Eklendi @ 00:46:10 ---------- Yazıldı @ 00:40:28 ----------
emeklerin ödenmez abi valla bak çok sağol