5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Flasha Basınca Bir Uyarı Geliyor

Tamam o normal bişe... başka hata almıyorsan.. tefonun bataryayı çıkart tak sonra kapalı halde bağla pc ye adım adım flaşh atmayı uygula tekrardan flaşı at.. olmuyorsa başka bir cfw dene kardeşim

hakan_52

Üye
deneyeceğim ama hiç umudum yok

hakan_52

Üye
Bu cfknin bir yazılımını yükledim ama olmuyor kardeş ya ne olur bir çaresini bul yükledi yazılımı sorun yok ama açılmıyor kardeş

Atacan-

Atacan-

Üye
Bu cfknin bir yazılımını yükledim ama olmuyor kardeş ya ne olur bir çaresini bul yükledi yazılımı sorun yok ama açılmıyor kardeş

Hafıza kartınızı biçimlendirdinizmi ?Eski sistem dosyaları kalmış olabilir yada yazılım doayalarını indirdiğinde eksik upload etmişte olabilirsin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Yazılımı sorunsuz yüklediysen hafıza kartını çıkart ve hard format at bide böyle dene

----------Eklendi @ 16:14:23 ---------- Yazıldı @ 16:13:48 ----------

Hafıza kartınızı biçimlendirdinizmi ?Eski sistem dosyaları kalmış olabilir yada yazılım doayalarını indirdiğinde eksik upload etmişte olabilirsin.

Aynen saolasın kardeş yardımcı olalım... açılmıyormuş telefonu

----------Eklendi @ 16:20:03 ---------- Yazıldı @ 16:14:23 ----------

kardeşim belki indirirken hatalı indirmiştir.. sen tekrardan indir... hafıza kartını çıkart takılı olmasın.. tekrardan flaşhla...

gkhn_1903

Üye
tesekkürler

Atacan-

Atacan-

Üye
Yardımcı olalımda .Jafın sonunda hata alıyormu done çıkıyormu.Bunları belirtirse jafta çıkan hatayı yazarsa daha hızlı çözmüş oluruz sorununu.

hakan_52

Üye
Yazılım Yükledikten Sonra Bir Uyarı Geliyor (phone didt respond if the phone...) Devamında Birşeyler Daha Yazıyor..Yardım Lütfen...

Atacan-

Atacan-

Üye
Yazılım Yükledikten Sonra Bir Uyarı Geliyor (phone didt respond if the phone...) Devamında Birşeyler Daha Yazıyor..Yardım Lütfen...

Hakan söylenenleri yaptınmı ?yazılımı tekrar indirip hadıza kartını biçimlendirdinmi. Çıkan hatayı jafta son 10 satırı kopyalayıp yapıştırırmısın mesaja.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

tamam şimdi anladım. INI yi işaretlediginde çıkan telefon kodu seçiminde Rm-356 ikitane war alttakini seçiceksin

handsome_10

Üye
ELİNE SAĞLIK ARKADAŞIM TEŞEKKÜRLER....:alkis

hakan_52

Üye
Abi O Gelen Uyarıya Evet Diyorum Ve Jafta Çıkan Sonuç Bu
Sending CMT HASH for SOS+ROFS3
Yazma Sonucu 27: 1701
Projelenen C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
Phone not found...
Second try...
Phone not found...
TAMAM

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ELİNE SAĞLIK ARKADAŞIM TEŞEKKÜRLER....:alkis

Güle Güle kullan kardeşim...

----------Eklendi @ 23:58:23 ---------- Yazıldı @ 23:57:40 ----------

Abi O Gelen Uyarıya Evet Diyorum Ve Jafta Çıkan Sonuç Bu
Sending CMT HASH for SOS+ROFS3
Yazma Sonucu 27: 1701
Projelenen C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
Phone not found...
Second try...
Phone not found...
TAMAM

Yazılım atarken yanlış atıyorsun rm-356 ikitane var. alttakini seçiceksin. ..

aliosman166

aliosman166

Üye

Güle Güle kullan kardeşim...

----------Eklendi @ 23:58:23 ---------- Yazıldı @ 23:57:40 ----------

Yazılım atarken yanlış atıyorsun rm-356 ikitane var. alttakini seçiceksin. ..

RM-356 5800D-1 bunu seçiceksin

aliosman166

aliosman166

Üye
haritalar klasörünün adı "maps" deil de "mapas" bilmem farkettiniz mi büyük bir sorun da deil kendimiz değiştirebiliyoruz ama söyleyeyim dedim onu da düzeltirsin kardeşim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haritalar klasörünün adı "maps" deil de "mapas" bilmem farkettiniz mi büyük bir sorun da deil kendimiz değiştirebiliyoruz ama söyleyeyim dedim onu da düzeltirsin kardeşim :)

Tamam kardeşim unutmazsam onada el atarım...

----------Eklendi @ 13:33:17 ---------- Yazıldı @ 13:28:54 ----------

Yeni Sürümden Ekran Görüntülüeri :)

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam Belle TopBar yazılımı editliye bildinizmi ? Yeni Güncelleme yakında var mı ? yok ise indircem bu sürümü :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Belle TopBar yazılımı editliye bildinizmi ? Yeni Güncelleme yakında var mı ? yok ise indircem bu sürümü :oke:

Kardeşim o olmuyor.. anca yazılımdan sonra yüklerseniz olur.. oda içime sinmedi... en son eklediğim resimler gelicek yazılımdan... 20.03.2012 de yayınlamayı düşünüyorum biraz daha bekle kardeşim. boşuna flaşhlama telefonu

Üst Alt