emeğine sağlık kardeşim süper olmuş

ben bu jaf'ı kuramıyorum denedim denedim hata veriyor. Bide bu N97 de olur mu?
kardeş ben kulaklık çıkınca müzik dursun demiştm ya o mod u bulabildin mi? Bulamadıysan belki bilirsin "for your ears only" adında bunu sağlayan bir program war ama ikide bir onu açıp kapatmak uğraştırıyor o yüzden yüklemek istemyorum.. O uygulamanın sistemini araştırabilirsin
tamam kardeşim eyw. kolay gelsin.. tarayıdaki işaretleme rengini, kopyalama ve tuş kilidi sorununu çözersen ayrıca operadaki gibi işaretleme modunu da eklersen çok iyi olur..Daha bakmadım.. m.face ye girerken dokunmatik siteye atıyordu o hatayı düzelttim.. ses keydedici eklendi... belle tolbarın üzerinde çalışıyorum... tam belle görünümü alsın diye ama bi türlü aktif edemedim... oda olursa çok güzel olucak

tamam kardeşim eyw. kolay gelsin.. tarayıdaki işaretleme rengini, kopyalama ve tuş kilidi sorununu çözersen ayrıca operadaki gibi işaretleme modunu da eklersen çok iyi olur..
bu arada nedir bu belle toolbar?
ellerine sağlık , gerçekten çok güzel olmuş ,
çok teşekkürler
bence hiç bir hata yok gayet süper inan bir ufak hata ile karşılasmadım aradım ama sorunsuz

kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş..yükledim fakat bir kaç sorum olacak..belle shell yani android gibi ana ekran menü geçişleri bu uygulamada varmı kurcaladım ama göremedim?yoksa eklemeyi düşünüyormusun yoksa?yada bunun üzerine kurabilirmiyiz bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler...
mesajlarda sohbetler uygulamasında mesajlaşırken mesaj iletildiğinde iletim raporu değil de tik işareti gelse olmaz mı blackberry deki gibi?
Sistem 32 Derken Nereye Koplayacağız...
----------Eklendi @ 16:24:11 ---------- Yazıldı @ 15:50:08 ----------
Telefonum Açılmıyor Acil Yardım !!!
Symbian Belle Final Yazılımını Yükledim Herşey Tamam Ama Yazılımdan Sonra Telefon Açılmıyor Power Tuşuna Basıyorum Titriyor Ama Açılmıyor Kardeş Yardım Et Lütfen...
----------Eklendi @ 16:44:03 ---------- Yazıldı @ 16:41:36 ----------
Bu Crt 308 İşaretle Değil Ama Bende İşaretli Kalmış Ondan Olurmu Acaba Kardeş
Flaşladım Ama Olmadı Kardeş Ya
Bu Versiyonla İlgili Birşey Olabilirmi Ben Versiyon v60dı