5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emre19999

emre19999

Üye
emeğine sağlık kardeşim süper olmuş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık kardeşim süper olmuş

Güle güle kullan kardeşim :)

----------Eklendi @ 14:12:31 ---------- Yazıldı @ 14:11:49 ----------

ben bu jaf'ı kuramıyorum denedim denedim hata veriyor. Bide bu N97 de olur mu?

n97 olmaz... nerde hata alıyorsun jaftan

----------Eklendi @ 14:18:41 ---------- Yazıldı @ 14:12:31 ----------

kardeş ben kulaklık çıkınca müzik dursun demiştm ya o mod u bulabildin mi? Bulamadıysan belki bilirsin "for your ears only" adında bunu sağlayan bir program war ama ikide bir onu açıp kapatmak uğraştırıyor o yüzden yüklemek istemyorum.. O uygulamanın sistemini araştırabilirsin

Daha bakmadım.. m.face ye girerken dokunmatik siteye atıyordu o hatayı düzelttim.. ses keydedici eklendi... belle tolbarın üzerinde çalışıyorum... tam belle görünümü alsın diye ama bi türlü aktif edemedim... oda olursa çok güzel olucak

aliosman166

aliosman166

Üye
Daha bakmadım.. m.face ye girerken dokunmatik siteye atıyordu o hatayı düzelttim.. ses keydedici eklendi... belle tolbarın üzerinde çalışıyorum... tam belle görünümü alsın diye ama bi türlü aktif edemedim... oda olursa çok güzel olucak
tamam kardeşim eyw. kolay gelsin.. tarayıdaki işaretleme rengini, kopyalama ve tuş kilidi sorununu çözersen ayrıca operadaki gibi işaretleme modunu da eklersen çok iyi olur.. :oke:

bu arada nedir bu belle toolbar?

ffrutbil

Üye
ellerine sağlık , gerçekten çok güzel olmuş ,
çok teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim eyw. kolay gelsin.. tarayıdaki işaretleme rengini, kopyalama ve tuş kilidi sorununu çözersen ayrıca operadaki gibi işaretleme modunu da eklersen çok iyi olur.. :oke:

bu arada nedir bu belle toolbar?

Tarayıcıdaki kopyalamanın gözükmemesi hata değil desteği yokmuş sordum...
Tuş klidi üzerinde daha çalışmadım bakıcam
operadaki gibi işaretleme seçeneği olmaz.. operayı kurucaksın artık...
Yukarıda şarj şebe filan ve aşağıya çekince gelen seçenekler var...

----------Eklendi @ 15:58:22 ---------- Yazıldı @ 15:58:06 ----------

ellerine sağlık , gerçekten çok güzel olmuş ,
çok teşekkürler

Rica ederim güzel kardeşim güle güle kullan..

gkhn_1903

Üye
bence hiç bir hata yok gayet süper inan bir ufak hata ile karşılasmadım aradım ama sorunsuz

v88

Üye
kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş..yükledim fakat bir kaç sorum olacak..belle shell yani android gibi ana ekran menü geçişleri bu uygulamada varmı kurcaladım ama göremedim?yoksa eklemeyi düşünüyormusun yoksa?yada bunun üzerine kurabilirmiyiz bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş..yükledim fakat bir kaç sorum olacak..belle shell yani android gibi ana ekran menü geçişleri bu uygulamada varmı kurcaladım ama göremedim?yoksa eklemeyi düşünüyormusun yoksa?yada bunun üzerine kurabilirmiyiz bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler...

tam neyden bahsettiğini anlamadım kardeşim ama androidle kıyaslama bunu... o başka sistem bu başka sistem... ana ekran geçişleri tema efektini açınca geliyor... şuan üzerinde çalıştığım yazılım var Belle TopBar die onu eklersem çok hoş olucak ama daha bi türlü aktif edemedim... ya yazılımla birlikte vericem siz kuracaksınız yada ondan vazgeçicem.. bakalım artık çalışıyorum üzerinde

aliosman166

aliosman166

Üye
mesajlarda sohbetler uygulamasında mesajlaşırken mesaj iletildiğinde iletim raporu değil de tik işareti gelse olmaz mı blackberry deki gibi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mesajlarda sohbetler uygulamasında mesajlaşırken mesaj iletildiğinde iletim raporu değil de tik işareti gelse olmaz mı blackberry deki gibi?

O Özellik sohbetler programıyla ilgili bişe program sahibi yapar anca...

hakan_52

Üye
Sistem 32 Derken Nereye Koplayacağız...

----------Eklendi @ 16:24:11 ---------- Yazıldı @ 15:50:08 ----------

Telefonum Açılmıyor Acil Yardım !!!

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sistem 32 Derken Nereye Koplayacağız...

----------Eklendi @ 16:24:11 ---------- Yazıldı @ 15:50:08 ----------

Telefonum Açılmıyor Acil Yardım !!!

JAF COM DRİVER içindekileri kopyala... Bilgisayarımdan C Bölümü Windows a Gir System32 Klasörünü bul içine yapıştır değişimi onayla

Telefon açılmıyor derken local modedemi kaldı

hakan_52

Üye
Symbian Belle Final Yazılımını Yükledim Herşey Tamam Ama Yazılımdan Sonra Telefon Açılmıyor Power Tuşuna Basıyorum Titriyor Ama Açılmıyor Kardeş Yardım Et Lütfen...

----------Eklendi @ 16:44:03 ---------- Yazıldı @ 16:41:36 ----------

Bu Crt 308 İşaretle Değil Ama Bende İşaretli Kalmış Ondan Olurmu Acaba Kardeş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle Final Yazılımını Yükledim Herşey Tamam Ama Yazılımdan Sonra Telefon Açılmıyor Power Tuşuna Basıyorum Titriyor Ama Açılmıyor Kardeş Yardım Et Lütfen...

----------Eklendi @ 16:44:03 ---------- Yazıldı @ 16:41:36 ----------

Bu Crt 308 İşaretle Değil Ama Bende İşaretli Kalmış Ondan Olurmu Acaba Kardeş

Resimde ne görüyorsan onlar işaretli olucak diğerleri olursa olmaz
tekrardan flaşla açılıcaktır...

hakan_52

Üye
Flaşladım Ama Olmadı Kardeş Ya

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Flaşladım Ama Olmadı Kardeş Ya

bataryayı çıkart tak telefonun klitlenmediğinden emin ol... sonra resimlere bak işaretli olanları işaretle diğerlerini kaldır.. en son olarak ını işaretle rm-356 seç flaşla

hakan_52

Üye
Bu Versiyonla İlgili Birşey Olabilirmi Ben Versiyon v60dı

hakan_52

Üye
Flasha Basınca Bir Uyarı Geliyor

----------Eklendi @ 17:04:59 ---------- Yazıldı @ 17:01:10 ----------

Benim Telefonun Versiyonu v60

Üst Alt