5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık abi tek takıldığım noktası mesajda suratlar var kullanınca normal yazı ikonlu oluyor suratlar yok görsel olarak sadece eklemede var abicim ama süper telefon evrim geçirdi bide tam belle gibi ana ekran 3 olamazbı bide üstteki şarj şebeke barlarıda belle gibi olamazmı abi eline sağlık yeniden şu mesaja çare bulabilirmiyiz

* tuşuna basınca sol üstte smiley iconu var bütün görseller orda kardeşim... belle bar moduna çalışıyorum.. ama aktif olmuyor... anca ekte veririm siz yüklersniz öyle olur diğer türlü beceremedim çalışıyorum üstünde...

----------Eklendi @ 12:24:01 ---------- Yazıldı @ 12:16:13 ----------

ben başlangıçta 61 grdm dedim... resmini çekip göstercem... hafıza kartını biçimlendirceksn ki eski sistemden kalan karıntılar yazılımı karıştırmasın... ewet o benle alakalı değil belle barın gelişmediğinden alakı 3 çizgi üst üste çıkması düzenlemeden anlamyorum % 80 e kadar düzenlenmiş belle bar..

----------Eklendi @ 12:28:53 ---------- Yazıldı @ 12:24:01 ----------

Daha Sonra Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 Klasörünün İçine İndirdiğimiz Symbian Belle Final Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım... Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz... burayı anlamadım açarmısın ilk defa cfw yüklüyorumda. symbian belel final diye bi dosya yok aynı şekilde phoenix diyede ?

Program Files/Nokia klasörüne girince Phoenix/Products/RM-356 klasörleri iç içe yoksa sen yeni klasör oluştup adını yazıcaksın... ana sayfada Symbian belle 3x4 ve Symbian belle 4x4 menü düzenleri var hangisi kullanmak istiyorsan onu indirip rm-356 içine atıcaksın flaşhlıcaksın... 2 birden kullanmazsın hangisi kullanmak istiyrsan onu indircen.. 3x4 menü düzeni demek menü ye girince 3 tane icon yan yana oluyor 4x4 dede 4 icon yana

sezer4545

sezer4545

Üye
gerçekten çok gçerli teşekurler

gkhn_1903

Üye
kardeşim eline sağlık taş gibi oldu telefon hiçbir sorun yok herseyini kontrol ettim eyvallah başarılarının devamını bekliyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline sağlık taş gibi oldu telefon hiçbir sorun yok herseyini kontrol ettim eyvallah başarılarının devamını bekliyorum

Gule gule kullan kardesim.. ufak hatalar var onlarida halledeyim daha guzel olucak

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ceza_44

Üye
Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 bende böyle bir klasör oluşmadı

aliosman166

aliosman166

Üye

Bu gece basliycam hayirlisiyla. istekleri ona gore yapalim. hatalardan arindirilinca daha alt taban degisene kadar guncelleme gelmez...
hmm o zaman bir an önce şu sorunların gün yüzüne çıkması lazım..
bu arada gps güçlendirilebiliir mi? yapılabilirse iyi olur çünkü çok geç buluyor bulunduğun yeri..

bybarangs

bybarangs

Üye
hakan kardeş, ellerine sağlık buğün yükledim zehir gibi çalışıyor başarılarının devamını dilerim...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 bende böyle bir klasör oluşmadı

Kendin oluştur kardeşim

----------Eklendi @ 22:23:11 ---------- Yazıldı @ 22:21:23 ----------

hmm o zaman bir an önce şu sorunların gün yüzüne çıkması lazım..
bu arada gps güçlendirilebiliir mi? yapılabilirse iyi olur çünkü çok geç buluyor bulunduğun yeri..

Ovi haritalardamı geç buluyor..

----------Eklendi @ 22:23:50 ---------- Yazıldı @ 22:23:11 ----------

hakan kardeş, ellerine sağlık buğün yükledim zehir gibi çalışıyor başarılarının devamını dilerim...
Güle güle kullan kardeşim.. şu ufak hatalarıda halldeyim inşallah daha güzel olucak :)

aliosman166

aliosman166

Üye

Kendin oluştur kardeşim

----------Eklendi @ 22:23:11 ---------- Yazıldı @ 22:21:23 ----------

Ovi haritalardamı geç buluyor..

----------Eklendi @ 22:23:50 ---------- Yazıldı @ 22:23:11 ----------

Güle güle kullan kardeşim.. şu ufak hatalarıda halldeyim inşallah daha güzel olucak :)

ewet bulunduğum yeri bulabilmesi için baya beklemek zorunda kalıyorum.. Aslında bi CFW nin özellikliklerinde görmüştüm gps güçlendirildi yazıyordu ben de bizimkinde neden olmasın die sana sordum..

Carino

Üye
Öncelikle haganguven arkadaşın emeğine sağlık, 10.03.2012 tarihli cfw'nin şarj süresiyle ilgili bilgi verebilecek varmı? İyi günler....

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ewet bulunduğum yeri bulabilmesi için baya beklemek zorunda kalıyorum.. Aslında bi CFW nin özellikliklerinde görmüştüm gps güçlendirildi yazıyordu ben de bizimkinde neden olmasın die sana sordum..

wireles modu ekledim en iyi düzende zaten. Ben handler kullanıyorum gayet hızlı bağlanıyor. Yerin cabuk bulması 3g ile alakalı... Tlfn ne kadar kaliteli çekerse o kadar çabuk bulur o hata degil kardeşim.

----------Eklendi @ 09:53:15 ---------- Yazıldı @ 09:50:45 ----------

Öncelikle haganguven arkadaşın emeğine sağlık, 10.03.2012 tarihli cfw'nin şarj süresiyle ilgili bilgi verebilecek varmı? İyi günler....

kardeşim çok teşekkür ederim. Şarj kullanıcıdan kullanıciya değişir. Orjinal fw ile bir olmaz çünkü görsellik we hıza önem werildi. Hız konusunda orjinal fw ye bin çeker :)yazılımıma o konuda güwenim tam

aliosman166

aliosman166

Üye

wireles modu ekledim en iyi düzende zaten. Ben handler kullanıyorum gayet hızlı bağlanıyor. Yerin cabuk bulması 3g ile alakalı... Tlfn ne kadar kaliteli çekerse o kadar çabuk bulur o hata degil kardeşim.

kardeşim çok teşekkür ederim. Şarj kullanıcıdan kullanıciya değişir. Orjinal fw ile bir olmaz çünkü görsellik we hıza önem werildi. Hız konusunda orjinal fw ye bin çeker :)yazılımıma o konuda güwenim tam
hata olmadığını biliyorum :) 3g ile ilgili deil tümleşik gps için demiştim ama neyse o kadar önemli deil kardeşim..

Ofw mi yoksa bu cfw mi daha hızlı şarj tüketir?

Bi de mesela birini arayacağız o kişiyi aramak için rehbere giriyoruz ve aryoruz konuşma bittikten sonra kırmızıya basıp çıkıyoruz ama rehber açık kalıyor ve biz bunu farketmiyoruz.. Konuşmadan sonra kırmızıya bastığımızda rehberin de kapanmasını sağlayabilir misiniz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hata olmadığını biliyorum :) 3g ile ilgili deil tümleşik gps için demiştim ama neyse o kadar önemli deil kardeşim..

Ofw mi yoksa bu cfw mi daha hızlı şarj tüketir?

Bi de mesela birini arayacağız o kişiyi aramak için rehbere giriyoruz ve aryoruz konuşma bittikten sonra kırmızıya basıp çıkıyoruz ama rehber açık kalıyor ve biz bunu farketmiyoruz.. Konuşmadan sonra kırmızıya bastığımızda rehberin de kapanmasını sağlayabilir misiniz?

cfw daha hızlı şarj tüketir... onu sağlayamam malesef belki vardır öyle bişe ama ben şuana kadar rastlamadım...

aliosman166

aliosman166

Üye
kardeş ben kulaklık çıkınca müzik dursun demiştm ya o mod u bulabildin mi? Bulamadıysan belki bilirsin "for your ears only" adında bunu sağlayan bir program war ama ikide bir onu açıp kapatmak uğraştırıyor o yüzden yüklemek istemyorum.. O uygulamanın sistemini araştırabilirsin

lowenes

lowenes

Üye
ben bu jaf'ı kuramıyorum denedim denedim hata veriyor. Bide bu N97 de olur mu?

Carino

Üye
teşekkür ederim, çalışmalarınızda başarılar, iyi günler

Üst Alt