haqanguven
Üye
eline sağlık abi tek takıldığım noktası mesajda suratlar var kullanınca normal yazı ikonlu oluyor suratlar yok görsel olarak sadece eklemede var abicim ama süper telefon evrim geçirdi bide tam belle gibi ana ekran 3 olamazbı bide üstteki şarj şebeke barlarıda belle gibi olamazmı abi eline sağlık yeniden şu mesaja çare bulabilirmiyiz
* tuşuna basınca sol üstte smiley iconu var bütün görseller orda kardeşim... belle bar moduna çalışıyorum.. ama aktif olmuyor... anca ekte veririm siz yüklersniz öyle olur diğer türlü beceremedim çalışıyorum üstünde...
----------Eklendi @ 12:24:01 ---------- Yazıldı @ 12:16:13 ----------
ben başlangıçta 61 grdm dedim... resmini çekip göstercem... hafıza kartını biçimlendirceksn ki eski sistemden kalan karıntılar yazılımı karıştırmasın... ewet o benle alakalı değil belle barın gelişmediğinden alakı 3 çizgi üst üste çıkması düzenlemeden anlamyorum % 80 e kadar düzenlenmiş belle bar..
----------Eklendi @ 12:28:53 ---------- Yazıldı @ 12:24:01 ----------
Daha Sonra Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 Klasörünün İçine İndirdiğimiz Symbian Belle Final Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım... Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz... burayı anlamadım açarmısın ilk defa cfw yüklüyorumda. symbian belel final diye bi dosya yok aynı şekilde phoenix diyede ?
Program Files/Nokia klasörüne girince Phoenix/Products/RM-356 klasörleri iç içe yoksa sen yeni klasör oluştup adını yazıcaksın... ana sayfada Symbian belle 3x4 ve Symbian belle 4x4 menü düzenleri var hangisi kullanmak istiyorsan onu indirip rm-356 içine atıcaksın flaşhlıcaksın... 2 birden kullanmazsın hangisi kullanmak istiyrsan onu indircen.. 3x4 menü düzeni demek menü ye girince 3 tane icon yan yana oluyor 4x4 dede 4 icon yana