lazye Üye omerynd' Alıntı: kardeş içindeki temaların sis halleri var mı onları çıkarıp başka bir tema yüklemeyi düşünüyorum. bir de youtube neden real player ile açılıyor ? ona yapabileceğimiz birşey var mı ? Genişletmek için tıkla ... kardeşim youtubeda vidyonun altında flash player gbi bşy yzyo ona tıklaman lazım
omerynd' Alıntı: kardeş içindeki temaların sis halleri var mı onları çıkarıp başka bir tema yüklemeyi düşünüyorum. bir de youtube neden real player ile açılıyor ? ona yapabileceğimiz birşey var mı ? Genişletmek için tıkla ... kardeşim youtubeda vidyonun altında flash player gbi bşy yzyo ona tıklaman lazım
lazye Üye omerynd' Alıntı: tmm kardeş sağol Genişletmek için tıkla ... önemli değil yardımım dokunduysa ne mutlu bana
omerynd' Alıntı: tmm kardeş sağol Genişletmek için tıkla ... önemli değil yardımım dokunduysa ne mutlu bana
omerynd Üye lazye' Alıntı: kardeşim youtubeda vidyonun altında flash player gbi bşy yzyo ona tıklaman lazım Genişletmek için tıkla ... sağol kardeş bu şekilde çözüldü
lazye' Alıntı: kardeşim youtubeda vidyonun altında flash player gbi bşy yzyo ona tıklaman lazım Genişletmek için tıkla ... sağol kardeş bu şekilde çözüldü
lazye Üye omerynd' Alıntı: sağol kardeş bu şekilde çözüldü Genişletmek için tıkla ... tamam işinin halolmasına sevindim
omerynd' Alıntı: sağol kardeş bu şekilde çözüldü Genişletmek için tıkla ... tamam işinin halolmasına sevindim
omerynd Üye yazılımla alakası yok ama birşey sormak istiyorum. menüdeki falan simgelerin altındaki isimleri kaldırabilirmiyiz acaba bilginiz var mı?
yazılımla alakası yok ama birşey sormak istiyorum. menüdeki falan simgelerin altındaki isimleri kaldırabilirmiyiz acaba bilginiz var mı?
lazye Üye omerynd' Alıntı: yazılımla alakası yok ama birşey sormak istiyorum. menüdeki falan simgelerin altındaki isimleri kaldırabilirmiyiz acaba bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... kardeşim onunla ilgili bir bilgim yok. Kusura bakma hakan abiyi bekle
omerynd' Alıntı: yazılımla alakası yok ama birşey sormak istiyorum. menüdeki falan simgelerin altındaki isimleri kaldırabilirmiyiz acaba bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... kardeşim onunla ilgili bir bilgim yok. Kusura bakma hakan abiyi bekle
lazye Üye kardeşim buldum kaldırabilirsin sistem modlamada var menü yazılarını kaldırma bu konu bk istersen
x-scarface Üye omerynd' Alıntı: yazılımla alakası yok ama birşey sormak istiyorum. menüdeki falan simgelerin altındaki isimleri kaldırabilirmiyiz acaba bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... var benim konuya bak modlarda www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlam...yatayda-orjinal-kalir-633905.html#post4621624
omerynd' Alıntı: yazılımla alakası yok ama birşey sormak istiyorum. menüdeki falan simgelerin altındaki isimleri kaldırabilirmiyiz acaba bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... var benim konuya bak modlarda www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlam...yatayda-orjinal-kalir-633905.html#post4621624
omerynd Üye JKRaykt' Alıntı: var benim konuya bak modlarda www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/menu-yazilarini-kaldirma-yatayda-orjinal-kalir-633905.html#post4621624 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
JKRaykt' Alıntı: var benim konuya bak modlarda www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/menu-yazilarini-kaldirma-yatayda-orjinal-kalir-633905.html#post4621624 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
Captan Ares Üye Benimki güzel oldu saol ama şu hafıza kartındakileri pc ye attım hafıza kartına format attıktan sonra programları yeniden kursam error hatası verirmi
Benimki güzel oldu saol ama şu hafıza kartındakileri pc ye attım hafıza kartına format attıktan sonra programları yeniden kursam error hatası verirmi
lazye Üye ares285' Alıntı: Benimki güzel oldu saol ama şu hafıza kartındakileri pc ye attım hafıza kartına format attıktan sonra programları yeniden kursam error hatası verirmi Genişletmek için tıkla ... hayır hata falan vermez hafıza kartını biçimlendirdiysen .D
ares285' Alıntı: Benimki güzel oldu saol ama şu hafıza kartındakileri pc ye attım hafıza kartına format attıktan sonra programları yeniden kursam error hatası verirmi Genişletmek için tıkla ... hayır hata falan vermez hafıza kartını biçimlendirdiysen .D
haqanguven Üye Konu Sahibi JKRaykt' Alıntı: var benim konuya bak modlarda www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlam...yatayda-orjinal-kalir-633905.html#post4621624 Genişletmek için tıkla ... yatay moduda war bende kardeşim
JKRaykt' Alıntı: var benim konuya bak modlarda www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlam...yatayda-orjinal-kalir-633905.html#post4621624 Genişletmek için tıkla ... yatay moduda war bende kardeşim
x-scarface Üye ares285' Alıntı: Benimki güzel oldu saol ama şu hafıza kartındakileri pc ye attım hafıza kartına format attıktan sonra programları yeniden kursam error hatası verirmi Genişletmek için tıkla ... kardeşim error zaten hata demek ---------- Eklendi @ 18:59:05 ---------- Yazıldı @ 18:57:46 ---------- haqanguven' Alıntı: yatay moduda war bende kardeşim Genişletmek için tıkla ... yatayda qidince cok tuhaf oluyo hakanm böyle iyi yaw
ares285' Alıntı: Benimki güzel oldu saol ama şu hafıza kartındakileri pc ye attım hafıza kartına format attıktan sonra programları yeniden kursam error hatası verirmi Genişletmek için tıkla ... kardeşim error zaten hata demek ---------- Eklendi @ 18:59:05 ---------- Yazıldı @ 18:57:46 ---------- haqanguven' Alıntı: yatay moduda war bende kardeşim Genişletmek için tıkla ... yatayda qidince cok tuhaf oluyo hakanm böyle iyi yaw
x-scarface Üye lazye' Alıntı: hakan abi şu webde yazı çok kötü gözüküyo bunun bi çözümü var mı ? Genişletmek için tıkla ... o sorun genel bi sorun kimse cözdümü acaba
lazye' Alıntı: hakan abi şu webde yazı çok kötü gözüküyo bunun bi çözümü var mı ? Genişletmek için tıkla ... o sorun genel bi sorun kimse cözdümü acaba
haqanguven Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: hakan abi şu webde yazı çok kötü gözüküyo bunun bi çözümü var mı ? Genişletmek için tıkla ... c6 port genel hataları... Web we tuş klidi...
lazye' Alıntı: hakan abi şu webde yazı çok kötü gözüküyo bunun bi çözümü var mı ? Genişletmek için tıkla ... c6 port genel hataları... Web we tuş klidi...
lanetliali32 Üye user ben yapamıom jaf ı açıom bomboş flaşlama ne demek daha onu bilmiom bi yol gôsterirsen tlf-5800