5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

ovi ile ilgili hiçbişeyi güncelleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

---------- Eklendi @ 00:25:21 ---------- Yazıldı @ 00:19:25 ----------

gt webkit linki varmı acaba ondan olabilirmi ki

ovi haritaları yükleyemiyorum örnek olarak

volt09

Üye
şarjdayken yeşil tuş sürekli yanık kalıyor telefon ısındı bunun için bi çözüm var mı ?

uygurme

Üye
Hakan kardeş merhaba,

Forumunu ilgiyle takip ediyorum ve bende bu cwf yi yüklemek istiyorum. Daha önce hiç denemedim.
Sorum şu, pc de halihazırda nokia suite var ve rehber falan orada yedekli,
Senin dosyalardaki nokia suiti kurmak zorunlu galiba çünkü JAF kurarken hep hata veriyor,
Teğmen nikli arkadaş bir yerde eski programların kaldırılması gerektiğini yazmıştı bu durumda eski suiti ve diğer bileşenleri kaldırırsam rehber yedekleri gider ne yapmalıyım?

Benim aklıma gelen başba bir PC de bu işlemi yapmak senin başka önerin var mı?

Bir de sen CWF nin her yeni versiyonunda verdiğin linklerdeki her programı yeniliyormusun, sadece bazı programları yada menü düzenini güncellemek yeterli mi (gerçi sen Final demişsin ama)

İlgine şimdiden teşekkürler...

Konu Sahibi
ovi ile ilgili hiçbişeyi güncelleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

---------- Eklendi @ 00:25:21 ---------- Yazıldı @ 00:19:25 ----------

gt webkit linki varmı acaba ondan olabilirmi ki

ilgileniyorum şuan. çözünce bilgilendiricem

---------- Eklendi @ 10:06:02 ---------- Yazıldı @ 10:05:41 ----------

şarjdayken yeşil tuş sürekli yanık kalıyor telefon ısındı bunun için bi çözüm var mı ?

o bir moddur... hata değil kardeşim

---------- Eklendi @ 10:07:05 ---------- Yazıldı @ 10:06:02 ----------

birkaç defa kapat aç yaptım olmadı

mediabarda bişe yok. hafıza karıtın çıkart hard format at.. sonra açıldıktan sonra telefonu yine kapat aç bekle biraz çalışacakatır...

---------- Eklendi @ 10:08:59 ---------- Yazıldı @ 10:07:05 ----------

ovi suitiyi kaldrırısan gider...
bencede başka bir pc de yap sonra o pcden yedeğini geri yüklersin
menü düzeni yazılım zaten... 3x4 menüde 3 icon yanyana 4x4 dede 4 icon yan yana

---------- Eklendi @ 10:20:55 ---------- Yazıldı @ 10:08:59 ----------

Ovi mağaza sorunu için bunu ykleyin.. sorun çözülecektir... 26.06.2012 de çıkıcak güncellemede bu sorun olmuycaktır arkadaşlar

---------- Eklendi @ 11:01:32 ---------- Yazıldı @ 10:20:55 ----------

ovi mağaza sorunu çözülmüştür.. sorun c7 n8 olarak görmesidir... oviden uygulama yüklemeden önce telefonunuzu 5800 olarak ayarlayın sorun kalmıycaktır.. güncellemede bunu ben kendim yapıcam sizin yapmanıza gerek kalmıycak sorunda olmuycaktır... şimdiden anlayışınız için teşekkürler biraz sabır

LtB35

Üye

bugün başka bir bilgisayrda denedim pc suite ugulama sürükleyip bırakınca yükledi sanırım evdeki bilgisayardan kaynaklanan bir sorun.açıklama gereği duydum sorun benden kaynaklı.

sabah şarj ettim hiç bir ısınma olmadı bir arkadaş ısınmadan bahsetmiş de.

Hakan Bey yardımlar için teşekkürler daha media barı dediğiniz gibi yapmadım ama en kısa sürede dener sorunu yazarım.

Konu Sahibi

iyiki açıklama yapmışın kardeş.. zaten eski sistemi tanıdığından pc yeni sistemle uyuşmazlık olur ondanda kaynaklanır...
hava sıcak ondan ısınma olmuştur yazılımsal değildir oo.. bir led yanıyor devamlı diye telefon ısınırmı hiç o zaman ekrandaki tüm ledleri kapatalım buzzdolabı olsun telefon
mediabarda sorun yok neden sende öyle oldu anlamadım... 26.06.2012 de final ggelicek zaten... mediabar daha hızlı çalışsın diye üzerinde çalışırım daha çok.. teşekkürler yorumun için. güle güle kullan kardeş

isovn

Üye
Hakan kardeş,MediaBardan müzik açtıgımızda önce direk albümlere giriyor çalma listesi falan oralara degil, oviden müzik player güncellemesini aldığımızdada çıkışta menüye atıyor. Bunlar ufacık sorunlar sadece gelecek güncelleme için aklında bulunsun diye yazdım, başarılarının devamını dilerim

SLH.55

Üye
Hocam Bir Sonraki güncellemede belleda olan icon tasarımı gelecekmi ?

hakan kardeşim cfw gerçekten güzel şimdilik bi sıkıntı yok yalnız senden isteğim yeni gelecek yazılımda menüye girdiğimizde saat olurdu ofw de sağ üstte küçük bi şekilde onu tekrar koyarsan gerçekten iyi olur bence birde operatör ismi birazcık daha büyütülebilir sanki bunu dışında olur mu bilmiyorum ama orjinal belle deki saat ve müzik kısayolu entegre olursa hiç fena olmaz tabi yapılabiliyosa emekler için sağol gerçekten kullanışlı bi cfw devamını bekliyoruz

Konu Sahibi

albümlere girmesi web browserın yeni sürümünden kaynaklanıyor... çalışıyorum üzerinde. evet 15.02 ile uyumsuz güncellemezseniz daha iyi olur... final geliyor zaten.. daha alt yapı çıkana kadar güncelleme gelmez kardeşim

---------- Eklendi @ 15:19:51 ---------- Yazıldı @ 15:19:23 ----------

Hocam Bir Sonraki güncellemede belleda olan icon tasarımı gelecekmi ?

o yüzden 26.06.2012 de çıkartıcam son güncellemeyi çalışıyorum kardeşim

---------- Eklendi @ 15:21:52 ---------- Yazıldı @ 15:19:51 ----------

Yorumun için teşekkürler.. saati kaldırdım çünkü bug yapıyordu.. menüden bekleme ekranına girerken ekran sanki 2 jkez yenileniyordu o yüzden kaldırdım.. belle saat için desk clock uygulamasını tavsiye ederim onu kur.. bende cfw ye gömerim ama ağır çalışır sen kur dene hak vericeksin bana sonrada kurulması gerektiğine

SLH.55

Üye
Tamam Hocam Benim Açımdan geç ama olsun.Son Güncellemeyi Beklicez artık

ykpknl

Üye
hakan şu kilit ekranın yan dönmesinden kurardınya bize allah razı olsun yine temiz iş yapmışsın...

Konu Sahibi
hakan şu kilit ekranın yan dönmesinden kurardınya bize allah razı olsun yine temiz iş yapmışsın...

rica ederim. Web browser kimi hatalara neden oldu. Müzik playera girince albümleri açıyor we mağaza güncellenmiyor. Finalle onuda halledicem kardeşim

Enes

Üye
o zaman finali bekliyoruz sabırsızlıkla

ykpknl

Üye
hakan önerebileceğin bi qwerty klavye programı varmı ?