5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Büyük değil ya mobil siteler. Bide arkadaşların dediği gibi edgedeyken 3.5 g yazıyor.
hmm orasını bilemeyeceğim.. telefonu pc ye tak, hafıza kartını biçimlendir, kabloyu çıkarmadan direk güç düğmesinden kapa telefonu, yeniden flasla, telefon açıldıktan sonra (pin kodunu felan girip açtıktan sonra) kabloyu çıkar, telefonu kapat yeniden, sonra hard format at gir gezin bakalım yine olcak mı?

Konu Sahibi
Hmmm bu yazılım çok karıştı... Yeniden başlayıp C6 v42 üzerinden yapıcam. Şuanlık böyle idare edin 1 hafta sonra dönücem...

eyesche

Üye

Atacan-

Üye

Konu Sahibi
arkadaslar zaten herkes ne istiyor acik acik belli... ilk 2 guncellemede sorun yoktu istekler dogrultusunda yaptim cok hata ile karsilastim onun icin artik yazilima bastan basliycam v41 uzerine kuruluydu artik 42 olucak.. yine suana kadar herkesin istedikleri olucak yazilimda...

Tepkiler: eyesche

cono01

Üye
kardeş be...bende bi sorunla karsılastım...belki bilgin vardır yada ben beceremedim...rehberimdeki birine zil sesi atıyorum ancak kendi kafasına göre nokıa melodisi calıyor.... ayrıca kişiselleştirdigim zil sesibazen calıyor bazen gene nokıa melodisi calıyor... bi gariplik var anlamadım.... hafıza kartını biçimlendirdim ondan kaynaklı diyecek olsursan...yardımcı olursan sevinirim...saygılar....

Normal c6 cfw lerden daha yavaş neden acaba

Mert045

Üye
Dosya yöneticisinden müzik açıp geri deyince menüye atıyor.

eline sağlık çok iyi olmuş ama küçük qwerty klavyeyi iphone nin ki gibi yapma şansmıız var mı

gorconos

Üye
Dayı bu OGM JAF PKEY EMULATOR V.5.EXE dosyası virüslü olduğu için açamıyorum ben.

gorconos

Üye
Yaptım yine rardan çıkarmıyo dosyayı.