aliosman166
Üye
hmm orasını bilemeyeceğim.. telefonu pc ye tak, hafıza kartını biçimlendir, kabloyu çıkarmadan direk güç düğmesinden kapa telefonu, yeniden flasla, telefon açıldıktan sonra (pin kodunu felan girip açtıktan sonra) kabloyu çıkar, telefonu kapat yeniden, sonra hard format at gir gezin bakalım yine olcak mı?
Büyük değil ya mobil siteler. Bide arkadaşların dediği gibi edgedeyken 3.5 g yazıyor.
bende media bar çalışıyor.. tuş kilidine basılı tutma hızlıca indir bırak.. galeride zaten her foto gözüküyor oraya bir mod uygulanmadı die hatırlıyorum..
Değerli cevabın için çok teşekkürederim.
Zaten bende öyle yapıyorum 2 senedir kullandığım cihaz tuş kilidini kapatmak sorun değil hızlıca yapıyorum zaten ama ışık yanıp sönüyor ekran gidip geliyor ama tuş kilidine geçmiyor.
Telefonu kapatıp açtığımda media bar çalışıyor tuş kilidinden sonra çalışmıyor bir daha.
Fotoya mod uygulanmadı ama arkadaş döndüğünde yapacakmış onu altına not olarak düşmüştüm zaten.
---------- Eklendi @ 00:31:14 ---------- Yazıldı @ 00:28:55 ----------
hmmm bu yazılım çok karıştı... Yeniden başlayıp c6 v42 üzerinden yapıcam. şuanlık böyle idare edin 1 hafta sonra dönücem...
v42 yerine v60 üzerinden yapilsa daha iyi olmaz mi mal ca bir soru olabilir pek bi bilgim yok lütfen yadirgamayin sorduğum şeyi sadece mantik çerçevesi içinde bilgim olmadan fikir yürüterek yaptim ki bilgisi olmayip fikir sahibi olan adamlardan nefret ederim
bende media bar çalışıyor.. tuş kilidine basılı tutma hızlıca indir bırak.. galeride zaten her foto gözüküyor oraya bir mod uygulanmadı die hatırlıyorum..
Zaten bende öyle yapıyorum 2 senedir kullandığım cihaz tuş kilidini kapatmak sorun değil hızlıca yapıyorum zaten ama ışık yanıp sönüyor ekran gidip geliyor ama tuş kilidine geçmiyor.
Telefonu kapatıp açtığımda media bar çalışıyor tuş kilidinden sonra çalışmıyor bir daha.
Fotoya mod uygulanmadı ama arkadaş döndüğünde yapacakmış onu altına not olarak düşmüştüm zaten.
---------- Eklendi @ 00:31:14 ---------- Yazıldı @ 00:28:55 ----------
v42 yerine v60 üzerinden yapilsa daha iyi olmaz mi mal ca bir soru olabilir pek bi bilgim yok lütfen yadirgamayin sorduğum şeyi sadece mantik çerçevesi içinde bilgim olmadan fikir yürüterek yaptim ki bilgisi olmayip fikir sahibi olan adamlardan nefret ederim
V42 C6 nın Son yazılım versiyonu.v60 da 5800rın son yazılımı.Buda cfw olarak ikisinin karışımı oluyorArkadaşım.
V42 C6 nın Son yazılım versiyonu.v60 da 5800rın son yazılımı.Buda cfw olarak ikisinin karışımı oluyorArkadaşım.
Bilmediğimi yazmıştım cvbın için teşekkürederim artık öğrenmiş oldum...
telefonu pc ye tak, hafıza kartını biçimlendir, kabloyu çıkarmadan direk güç düğmesinden kapa telefonu, yeniden flasla, telefon açıldıktan sonra (pin kodunu felan girip açtıktan sonra) kabloyu çıkar, telefonu kapat yeniden, sonra hard format at gir gezin bakalım yine olcak mı?bende media bar çalışıyor.. tuş kilidine basılı tutma hızlıca indir bırak.. galeride zaten her foto gözüküyor oraya bir mod uygulanmadı die hatırlıyorum..
çok mod var.. tema efektini kapatNormal c6 cfw lerden daha yavaş neden acaba
Normal c6 cfw lerden daha yavaş neden acaba
hafıza kartını biçimlendir, tele hard format atDosya yöneticisinden müzik açıp geri deyince menüye atıyor.
hafıza kartını biçimlendir, tele hard format at
eline sağlık çok iyi olmuş ama küçük qwerty klavyeyi iphone nin ki gibi yapma şansmıız var mı
yaptım.
hack programlarını genelde virüs olarak gösterir antivirüsler, antivirüsünü devre dışı bırakarark yap işlemiDayı bu OGM JAF PKEY EMULATOR V.5.EXE dosyası virüslü olduğu için açamıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?