tektonik1907
Üye
Beklenen gün geldi ve an itibari ile telefona kurulumu yapıldı yanlız benimde bir kaç değerlendirmem olacak;
1.Telefonun menü giriş tuşu olarak bir kısayol oluşturulmamış menüye girebilmemiz için orta tuşa yani menü tuşuna basmamız geriyor(Bence kısayol tuşu olmalıydı diye düşünüyorum)
2.Telefonda 3.5G simgesi maalesef gitmiyor yani şebeke modu GSM olmasına rağmen ekranda simge mevcut buluyor benim bildiğim şebeke modu Çift mod kullanıldığı vakit 3G nin açılıyor olması yönünde
Forumda araştırdığım ve öğrendiğim bilgi ışığında 3G nin sürekli açık olması şarj süresinin azalmasına neden olduğu yönünde bu konuda herhangi bir düzeltme yapılabilirse ortaya çıkan emeğin tam anlamıyla başarıya ulaştığını söyleyebilirim
Başarılı bir tema kullanılmış görsellik tatmin edici şekilde dizayn edilmiş CFW de genel itibari ile gözüme çarpanlar bunlar
Beklenen gün geldi ve an itibari ile telefona kurulumu yapıldı yanlız benimde bir kaç değerlendirmem olacak;
1.Telefonun menü giriş tuşu olarak bir kısayol oluşturulmamış menüye girebilmemiz için orta tuşa yani menü tuşuna basmamız geriyor(Bence kısayol tuşu olmalıydı diye düşünüyorum)
2.Telefonda 3.5G simgesi maalesef gitmiyor yani şebeke modu GSM olmasına rağmen ekranda simge mevcut buluyor benim bildiğim şebeke modu Çift mod kullanıldığı vakit 3G nin açılıyor olması yönünde
Forumda araştırdığım ve öğrendiğim bilgi ışığında 3G nin sürekli açık olması şarj süresinin azalmasına neden olduğu yönünde bu konuda herhangi bir düzeltme yapılabilirse ortaya çıkan emeğin tam anlamıyla başarıya ulaştığını söyleyebilirim
Başarılı bir tema kullanılmış görsellik tatmin edici şekilde dizayn edilmiş CFW de genel itibari ile gözüme çarpanlar bunlar
ya Ben Yapamadım Bu Symbian Belle Final Demişsiniz o 3 Linktekinden 1 tanesi olan mı Final ??
Rica ederim kardeşim yapamayanlar varsa detaylı anlatabilirim. Hakan kardeşimin anlattıklarını dikkate alırsanız sorunsuz yükleyebilirsiniz."byd42" Teşekkür ederim kardeşim bilginin sınırı olmadığını 3 dk önce idrak etmiş bulunuyorum
Hakan abi temaları da isterız ona
Yeni versiyon hayırlı olsun.
jaf + nokia suiteyi we kullanmak istediğin menü düzeni indirceksin. Resimlerde gördügün menü düzeni 4x4 dür. Indir ve anabaşlıkta jaf kurulumu we kullanımın anlattım
Deniyorum Güzel Olursa Çok Minnettar Olacağm Size
---------- Eklendi @ 12:00:14 ---------- Yazıldı @ 11:53:38 ----------
Jaf.exe HATAsı Var OGM JAF ' ı çalıştırırken o jafı nereye atıyoruz ???
Rica ederim kardeşim yapamayanlar varsa detaylı anlatabilirim. Hakan kardeşimin anlattıklarını dikkate alırsanız sorunsuz yükleyebilirsiniz.
win7Yönetici Çalıştırdım Olmadı Acaba Sizin o Attığınız Patchı bşka yere mi atacağız?
ben yükledim süper ama bu konumlama yöntemleri var resimlerde o ne oluyor telde bulamadım ben nasıl bulurum
kardesim ben sehir disindayim pek bakamiyorum yapamayanlara yardimci olursan sevinirim
---------- Eklendi @ 09:09:19 ---------- Yazıldı @ 09:07:38 ----------
hayir ogm olan emulator. sen nokia suiti ve jafi kurdunmu tam olarak ne yaptin
Bakın Nokia Suite Kurulu zaten Bu JAF 1.8 i de kurdum Sonra Bu OGM JAF editörüde masaüstüne Atıp uyumluluk değiştirdim İlk önce OGM yi Açtı GO ya bastım Not Find JAF.exe hatası verdi OMG yi JAF'ın dizinine attım yine çalışmadı .. yine aynı hata
abi ellerine sağlık geceden beri kullanıyorum birtek hata bulamadım süper valla helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?