sa kardeşim yaklaşık bütün sorunlara cevap vermişsin gerçekten teşekkür ederim. ilk defa kuracağım bende. v60 sürümü var şuan bende.bi kaç sorum olacak şu an ki upload edilmiş dosya en son hatasız ve güncel sürüm mü ? birde belle de handwave çalışıyor mu ?
A.s kardeş. V60 ın üstüne sorunsuzca kurabilirsin. Ana sayfadaki link en son güncel sürüm olup sorunsuzdur. Yazılımı attıktan sonra mutlaka hard format atýıp hafıza kartını biçimlendirmelisin ki sorunsuzca kullanabilesin. handwave nedir? uygulama ise denemedim bir bilgim yok kardeþim.
Abi küçük qwerty klavyeyi nasıl etkinleştirebilirim swype denen bir klavye programı kullanıyorum ve onu da kullanmak için küçük qwerty klavyenin seçili olması gerekiyor.
Abi küçük qwerty klavyeyi nasıl etkinleştirebilirim swype denen bir klavye programı kullanıyorum ve onu da kullanmak için küçük qwerty klavyenin seçili olması gerekiyor.
Abi bi de mesela bi şarkının albümünü deiştiriyorum ama değiştirmeden önceki albüm orda kalıyor içinde şarkı olmadan ve silmeye çalıştığımda hata veriyor
Abi bi de mesela bi şarkının albümünü deiştiriyorum ama değiştirmeden önceki albüm orda kalıyor içinde şarkı olmadan ve silmeye çalıştığımda hata veriyor