5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

byd42

Üye
Yabancı sitelerden gördüğüm için ev ekranında içerik ekleden favori kartvizitler çalışıyor mu? Favori kartviziti seçtikten sonra kartvizit yerleştirilmiş veya gösteriyor mu? Yabancı forumlarda yüklediğim cfwlerde çalışmadı. Onun için bilgilendirmek istedim.

Konu Sahibi

çalışıyor rahatlıkla kurabilirsin kardeşim

---------- Eklendi @ 16:51:51 ---------- Yazıldı @ 16:49:15 ----------

alın bi deneyin bakalım

gece 12 den sonra atarsanız hemn kurcam

nizam67

Üye
abi biran önce yüklenmesini bekliyorum valla dört gözle

Evet haqanguven usta tam olarak saat verebilirsen o saatte toplanalım online alışveriş siteleri gibi ne zaman yeni ürün koyacaklar diye pc başında geçirdiğimiz saatlerden dolayı pc başında bekleme kotasını gün itibari ile doldurmuş bulunuyorum

Konu Sahibi

hehe oda güzel kardeşim. En geç 1 gibi başlarım upload etmeye...

---------- Eklendi @ 17:52:54 ---------- Yazıldı @ 17:52:13 ----------

abi biran önce yüklenmesini bekliyorum valla dört gözle

günler bitti, saatler kaldi kardeşim

epi topu cfw indirecez de ne bu heyecanımız ya

bu arada, eklediğin top bar'ı direkt telefona atıp yüklüyor muyuz ? normal bi program gibi ?

ben yeni girdim siteye 1.sayfadaki güncellemeyi gördümm harbiden güzel bişeye benziyo indirmeyi bekliyorm umarım güzeldir emeği geçenlere teşekkür ederim...

Konu Sahibi
epi topu cfw indirecez de ne bu heyecanımız ya

bu arada, eklediğin top bar'ı direkt telefona atıp yüklüyor muyuz ? normal bi program gibi ?

normal kurulum. At tlfna kur uygulamalardan ıconuna tıkla çalışacak...

---------- Eklendi @ 18:10:56 ---------- Yazıldı @ 18:09:37 ----------

ben yeni girdim siteye 1.sayfadaki güncellemeyi gördümm harbiden güzel bişeye benziyo indirmeyi bekliyorm umarım güzeldir emeği geçenlere teşekkür ederim...

saolasın güle güle kullan kardeşim

Tepkiler: dready112
kurdum da, çok zorlama olmuş bu mod olmadığı hali daha iyi ben kurmam, güncellemeyi flaşlayıp gözden kaybolmayı düşünüyorum

nizam67

Üye
beklemedeyiz bu müthiş cwf yi hemen kuracam son cwf olacak bu tabi hagan abi başka çıkarmazsa

Konu Sahibi
beklemedeyiz bu müthiş cwf yi hemen kuracam son cwf olacak bu tabi hagan abi başka çıkarmazsa

nokia v70 çıkarcak diyolar... Eğer o çıkarsa bende v70 üzerinden baştan başlıycam düzenlemeye bakalım artık nokia çıkartırsa

---------- Eklendi @ 19:30:33 ---------- Yazıldı @ 19:29:43 ----------

gerçek symbian belle den çalamaz mıyız ya?

uygulamayı yapan ekler... Biz şuan bişe yapamayız.

ileride c6 portundan deil de s^3 ten çalabilecek kadar gelişirsiniz inşallah