Arkadasım paylasımın icin öncelikle tesekkur ederim. program hakkında fazla bilgim olmamasına ragmen sanırım olayı çözdüm ancak senin yardımın gerekecek. RM-356 klasorunun icerisine senin verdigin 1 tane dosyayı kopyalamıstım. product code ile NSS programından firmware indırdıgımde 4-5 dosya bırden ındırdı. senın verdıgın dosyada ben bır yanlıslık yapıyor olabılırmıyım? team ile bakman mumkunmudur acaba ? tesekkurler
Arkadasım paylasımın icin öncelikle tesekkur ederim. program hakkında fazla bilgim olmamasına ragmen sanırım olayı çözdüm ancak senin yardımın gerekecek. RM-356 klasorunun icerisine senin verdigin 1 tane dosyayı kopyalamıstım. product code ile NSS programından firmware indırdıgımde 4-5 dosya bırden ındırdı. senın verdıgın dosyada ben bır yanlıslık yapıyor olabılırmıyım? team ile bakman mumkunmudur acaba ? tesekkurler
Görüntülü görüşme yaparken ekranı yatay çevirdiğimizde hersey yataya dönüyor fakat senin kameran hariç. C5-03 de böyle birşey olmuyor. Çok da önemli bir detay değil ama belki düzeltilebilir.
hakan köye gelmeden önce senın cfw yi yükledım ama yüklemeden önce fontu fw düzenleyıci ıle fontu düzenledım prue fontu yaptım ama beğenmedım o fw de fp6 daki fontu versene 6 ay boyunca köyde olduğum içın pc yok o yüzden teli hack lip o fontu yapcam o kullandın fontu verırmısın zahmet olmassa