5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi
Hakan abi bi bakarsan sevinirim

file_manager.aif_mif

- - - Eklendi - - -

herşeyi yaptım flaşı yaptım usb ile bağlayıp telefonu açtım power on diyor açmıyorum bulunamadı diyor ne yapmalayım

tlfnu açmıycaksın power tuşuna basıp bırakıcaksın

- - - Eklendi - - -

Bu CFW'nin temasını paylaşabilir misiniz arkadaşlar wallpaperları ile birlikte görsel bi paket olarak

yazılıöma özeldirler

Konuyu yeni gördüm kardeşim gerçektende mükemmel olmuş ellerine sağlık

öncelikle çok begendim eline sağlık yalnız bu linkleri internet kafeden indiremiyorum başka siteye upload edebilir misin zahmet olmazsa 5800 dosyalarını

Konu Sahibi
öncelikle çok begendim eline sağlık yalnız bu linkleri internet kafeden indiremiyorum başka siteye upload edebilir misin zahmet olmazsa 5800 dosyalarını

teşekkürler. Dns ayarını değiştir girer... Şuan en iyi sitede dosyalar

Matthe

Üye
Shazam yüklemek istiyorum ama Dahili bir bileşen diye hata veriyor yüklemiyor. Shazamda yüklü değil. Problem ne ki?

rica edsek bir kaç özellik daha ekleseniz android benzeri olsa biraz daha kulanışlı olsa

Konu Sahibi

ben kulanıyorum hiçbir hata yok

o zaman eksi sürümünü yüklüyordur sendeki sürümü at istersen ona

- - - Eklendi - - -

rica edsek bir kaç özellik daha ekleseniz android benzeri olsa biraz daha kulanışlı olsa

bundan daha öteye gidemeyeceğimi ve yapabileceğim bu kadar olduğunu söyledim. Bu cfw nin ilk sürümünü kullansaydın ne kadar geliştirdiğimi o zaman anlardın kardeş.

Hakan bir problemle karşılaştım yazılımdan mı yoksa kurduğum programlardan mı olduğunu bilmiyorum. Telefon bi süre sonra kendiliğinden kapanıyor problem bu

Konu Sahibi
Hakan bir problemle karşılaştım yazılımdan mı yoksa kurduğum programlardan mı olduğunu bilmiyorum. Telefon bi süre sonra kendiliğinden kapanıyor problem bu

kurduğun uygulamalardandır. Hafıza kartını çıkart hard format at öyle kullan dene bakalım kapanacakmı

Hafıza kartına format attım telefona da soft format attm düzeldi ilgilendiğin için teşekkür ederm

abi yanlış hatırlamıyosam ovıden indirmistim

telefonuma yükledim gayet iyi görünüyor. Emeğinize sağlık.