5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

stuffalp

Üye
Tüm yorumları okuyamadım ama hata var demişler. Ne sorunu var acaba? Ve bu ikon paketinin sis hali var mı? FP4'ün üzerine kurayım

ca_sus

Üye
hocam çok güzel olur valla iyi olur yani

Konu Sahibi
Tüm yorumları okuyamadım ama hata var demişler. Ne sorunu var acaba? Ve bu ikon paketinin sis hali var mı? FP4'ün üzerine kurayım

hata yok.. sadece fontta bi yerde bug var. tlfnu yan kullanmiyorsn oda sorun olmaz

hakan izin verirsen cfw fontunu degiştircem Nokia Firmware Editor v0.2 ile sonra telefona atcam

ByKatre

Üye
Hakan SÜper Olmuş CFW

nokia browser warya dayı internet nezman girsem c dolu gözüküyor geçmişi temizle diyorum temizlemiyor

rapsy_09

Üye
Dostum son zamanlarda ekran siyah oluyor telefon donuyor.Kapatıp açıyorum ilk başta biraz kasıyor sonra düzeliyor. Telefona sonradan whatsapp , mobilguard , ndrive kurdum başkada uygulama yok.

Konu Sahibi
Dostum son zamanlarda ekran siyah oluyor telefon donuyor.Kapatıp açıyorum ilk başta biraz kasıyor sonra düzeliyor. Telefona sonradan whatsapp , mobilguard , ndrive kurdum başkada uygulama yok.

onlardan biri etki ediyordur... Ham halinde hata yoksa cfw de hata yok demektir. Sorunu uygulamalarda ara..

klavyeci

Üye
Kardeş herşey çok güzel fakat Favori kartvizit ekleme sorunu var.Nasıl hallederiz?

hakan fontu değiştirdim prue fontu yaptım ve oldu kullanıyorum ...

abi fp4ün linkini verirmisin forumda bulamıyorum

- - - Eklendi - - -

bide bu font ne oluyor abi ne eksiği varki buna ihtiyaç duyuluyor?

hakan kardeşimizin kullandıgı yazı fontu hatalı olmuş onu düzeltim kullanıyorun paylaşmam söyliyim hakan paylaş derse paylaşırım fp4 dün linki ni birazdan uploand etcem özelden pm atarım

fp4ümü tavsiye edersiniz hikmet abi fp5 imi