merhabalar.. ben de indirdim şu an. pek anlamam jafı flan indirmedim ne oldugunu bilmiyorum cunku. ama fp5in ekran görüntüleri hoşuma gittiği için indirdim basit sandım fakat yükleyemedim. yardımcı olur musunuz?
mod arşivini güncellemeyi dusunuyomusun? Yada istediğim bi mod var elinde olan var mı? Rehber-mesajlar ın kapanmasını istemiyorum bu sayede tekrar açarken ışık hızında açılıyor
Merhaba. Ben 5800 telefonuma yeni cfw attım. fp5 olanını. Fakat eski yazı tipi daha iyiydi benim için. İnernet sitelerinde falan okumakta zorluk çekiyorum. Bu yüzden fp4 ün linkini sizden alabilir miyim ?
Hocam şimdi bi arkadaş da yazı tipi ile sorun yaşamış bende aynı sorunu yaşıyorum yazı tipi gerçekten web de çok göz yoruyor bunun için ayrı bi önerin var mıdır?
Hocam şimdi bi arkadaş da yazı tipi ile sorun yaşamış bende aynı sorunu yaşıyorum yazı tipi gerçekten web de çok göz yoruyor bunun için ayrı bi önerin var mıdır?
usta bence 5800 orjinal yazı fontunu yap paylaş bunu kullanamayan onu kullansın fp4 elinde olan olmayan vardır fontta sıkıncı çok olcak tahminimce, fp4deki fonttada ekran koruyucu saatinin üstü kesik gibiydi hatırlıyosan , ellerın dert görmesin helal olsun güzel olmuş
usta bence 5800 orjinal yazı fontunu yap paylaş bunu kullanamayan onu kullansın fp4 elinde olan olmayan vardır fontta sıkıncı çok olcak tahminimce, fp4deki fonttada ekran koruyucu saatinin üstü kesik gibiydi hatırlıyosan , ellerın dert görmesin helal olsun güzel olmuş