mlhcftc
Üye
dokunmatik tuşu ile çekip denermisin bide
- - - Eklendi - - -
Rahatsız ettim kusura bakmayın sorun benim kameradaymış. Arkadaşın telefonuna da yükledim yazılımı hiç bir problemi yok kamera da çok güzel çalışıyor. İlgilendiğniz için teşekkür ederim
birde açılış animasyonunu değiştirmek istiyom bununla birde sesi var onu eklemiyorum buraya
buyur bu gif
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu X-plrore yardımıyla ekleyebilirmiyim acaba sesinide bir anlatım yaparsan sevinirim
o uzun iş ama dosya düzenlenmesi gerek yazılıma gömerek yapsan daha kolay olur
tm saol bunun programını buldum
tamam güncelleme şuan düşünmüyorum çıkarsa ilgilenicemKardeş tamam da ben güncelleme ile alakalı bişey sormadım ki.benim sorum ; gameloftun Men İn Black 3 oyunu ile ilgiliydi.Oyun açılmadan ekran donuyordu. Sen de :hmm peki temiz portta denedinizmi? Eğer temiz portta çalışıyorsa bu cfw de var ama çalışmıyorsa genel sorundur c6 port ile uyumsuzdur. Bide yüklediğiniz oyunlar javamı. Java ise bişiler yapabiliriz
demiştin. Fakat bana verdiğin cevap güncelleme ile ilgili bişeyler oldu. Galiba soruları karıştırdın kardeşim. Oyunlar java.Sen de java ise bişeyler yapabiliriz demiştin. Cevabını bekliyorum müsait olduğun zaman kardeşim. Selamlar...
navifrden orijinal dosyaları indir bunu attığın gibi atmerhabalar. Hocam orjinal sisteme nasıl dönebilirim.?
Kardeş tamam da ben güncelleme ile alakalı bişey sormadım ki.benim sorum ; gameloftun Men İn Black 3 oyunu ile ilgiliydi.Oyun açılmadan ekran donuyordu. Sen de :hmm peki temiz portta denedinizmi? Eğer temiz portta çalışıyorsa bu cfw de var ama çalışmıyorsa genel sorundur c6 port ile uyumsuzdur. Bide yüklediğiniz oyunlar javamı. Java ise bişiler yapabiliriz
demiştin. Fakat bana verdiğin cevap güncelleme ile ilgili bişeyler oldu. Galiba soruları karıştırdın kardeşim. Oyunlar java.Sen de java ise bişeyler yapabiliriz demiştin. Cevabını bekliyorum müsait olduğun zaman kardeşim. Selamlar...
ben güncelleme ile ilgili bir şey demedim sana... güncelleme getirirsem ilgilenicem onun dışında düzenleme yapmıyorum yazılıma anlıycanşu ki böyle idare ediceksin yada orjinaline döneceksin...
- - - Eklendi - - -
onu nerden bulabilirim ? :S Fazla anlamıyorum bunlardanda k.bakma ..
alıntı yap çok soru alıyorum kim ne soruyor hatırlamak zor.. sorunun ne kardeşim
navifrden orijinal dosyaları indir bunu attığın gibi at
- - - Eklendi - - -
ben güncelleme ile ilgili bir şey demedim sana... güncelleme getirirsem ilgilenicem onun dışında düzenleme yapmıyorum yazılıma anlıycanşu ki böyle idare ediceksin yada orjinaline döneceksin...- - - Eklendi - - -
alıntı yap çok soru alıyorum kim ne soruyor hatırlamak zor.. sorunun ne kardeşim
Hımm anladım kardeş. Şimdilik idare etcez canın saolsun. O zaman sen de şu 5800 windows phone cfw olayına girdiğinde bu sorun aklının bir köşesinde yer etsin
navifrden orijinal dosyaları indir bunu attığın gibi at
- - - Eklendi - - -
Hımm anladım kardeş. Şimdilik idare etcez canın saolsun. O zaman sen de şu 5800 windows phone cfw olayına girdiğinde bu sorun aklının bir köşesinde yer etsin
tamam onda bakıcam...
Hocam şu T9 kelime çogaltma olayı kaçıncı mesajında nerede bulamadım.
a.selam.. evet yapıcam saolasıns.a hakan kardeş windows phone yi 5800a mi yapacaksın helal sana kardeş şuan ki bile süper ellerin dert görmesin
fontla alakalı fp3 teki fontu kullanhakan kardeşim ekran koruyucu saatin üst tarafı kesik gibi duruyor daha öncede demiştin inceledin mi ?
a.selam.. evet yapıcam saolasın
- - - Eklendi - - -
fontla alakalı fp3 teki fontu kullan
Bu font daha iyi kardeş başka çözüm yok mu :/
wp8 deki durum nedir belirli bi tarih varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?