5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sağolun v60 yüklemek için produce code değiştirmek zorunda kaldım. değiştirdikten sonra da modifileli biraz kulllannayım dedim uğraşlar sonucunda yükledim. yükledikten sonra şarjım az gidiyordu. meğersem wifi den dolayımış 5 dk bir tarama olduğundan şarjı çabuk bitiriyor. birde kamera çekimde sesiz mod ekleseydiniz. güzel olurdu

rica ederim güle güle kullan. kamera sesi 4 ü seçersen sessiz çekim yapar

degusadegusa

Üye
bipleme sesi var.

burc1907

Üye
merhaba hakan abi ben son güncellemeyi yüklemedim, sadece ilk güncellemeyi yaptım. telefon şu anda belle modunda twitter uygulaması yüklemeye çalışıyorum desteklenmiyor hatası alıyorum. senin bildiğin bir uygulama var mı acaba ?

rapsy_09

Üye
img268.imageshack.us/img268/3152/ekranalntswxd.png

Dostum mesaj sayım az olduğundan link atamamıstım aralara boşluk koymuştum şimdi denermisin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bipleme sesi var.

hayır

- - - Eklendi - - -

merhaba hakan abi ben son güncellemeyi yüklemedim, sadece ilk güncellemeyi yaptım. telefon şu anda belle modunda twitter uygulaması yüklemeye çalışıyorum desteklenmiyor hatası alıyorum. senin bildiğin bir uygulama var mı acaba ?

konu dışına çıkmayalım... S^3 bölümüne değil v5 deki uygulamalara bakacaksınız...

- - - Eklendi - - -

img268.imageshack.us/img268/3152/ekranalntswxd.png

Dostum mesaj sayım az olduğundan link atamamıstım aralara boşluk koymuştum şimdi denermisin
burdaki hata cfw ile ilgili değil pc ile ilgilidir başka bir pc de dene

fafa1236

Üye

dönmeden önce söyleseydin sorununu t9 geliştirme için anlatımım vardı :)

- - - Eklendi - - -

oluşturduğun klasör isimlerini doğru yazdığından emin ol

Öyle birşey varsa bu fw'ye geri dönebilirim hocam link verir misiniz.

nirvana79

nirvana79

Üye
arkadaşlar öncelikle emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim son derece güzel ve stabil bir cfw olmuş ellerinize sağlık fakat benim şahşımca birkaç merak ettiğim konu hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum
1- bu cwf telefonumda yüklü ben buna tekrar flash atmadan özel karakterlerle zenginleştirilmiş font yüklemek istiyorum bunu nasıl yaparım ? (font changer 2.05 denedim fakat karakterler bozuldu ve özel karakterleri kare kare gösterdi hata verdi ayrıca telefondan font değiştirmeye yarayan 2 ayrı font programını yükledim sonuç yine hüsran )
2-yine bu cfw yle birlikte gelen müzik çaların arka planındaki resmi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yaparım? hani şu belle ye benzetilen ve kulaklık şeklindeki arka plan resmi nasıl değişir şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim

vök

Üye
windows phone 8 apollo belle diye bişey var biliyosundur onu türkçe yapabilirmisin veya yapınca 5800a olur mu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
windows phone 8 apollo belle diye bişey var biliyosundur onu türkçe yapabilirmisin veya yapınca 5800a olur mu ?

konu dışına çıkmayınız. Cevaplanmayacaktır...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar öncelikle emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim son derece güzel ve stabil bir cfw olmuş ellerinize sağlık fakat benim şahşımca birkaç merak ettiğim konu hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum
1- bu cwf telefonumda yüklü ben buna tekrar flash atmadan özel karakterlerle zenginleştirilmiş font yüklemek istiyorum bunu nasıl yaparım ? (font changer 2.05 denedim fakat karakterler bozuldu ve özel karakterleri kare kare gösterdi hata verdi ayrıca telefondan font değiştirmeye yarayan 2 ayrı font programını yükledim sonuç yine hüsran )
2-yine bu cfw yle birlikte gelen müzik çaların arka planındaki resmi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yaparım? hani şu belle ye benzetilen ve kulaklık şeklindeki arka plan resmi nasıl değişir şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim

rica ederim güle güle kullan...

1. Her font uymaz düzenlemen lazım kulanacağın fontları... Yorumlarda pure font paylaştım istersen onu kullan...

2. Sorunu 1 de cevapladım...

3. Müzik çalar teması tema ile değişir temalar bölümünde bakman lazım. Önerebileceğin tema malesef yoktu

- - - Eklendi - - -

Öyle birşey varsa bu fw'ye geri dönebilirim hocam link verir misiniz.

önceki yorumlarda bak biri daha istedi açıklama yaptım

nirvana79

nirvana79

Üye

1. Her font uymaz düzenlemen lazım kulanacağın fontları... Yorumlarda pure font paylaştım istersen onu kullan...

3. Müzik çalar teması tema ile değişir temalar bölümünde bakman lazım. Önerebileceğin tema malesef yoktu

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sağolun forumda yazmadığım yer kalmadı sonunda anladım :)) google amca'ya bile sordum o bile bilmiyor ben arkaplan resminin müzik çalar'a gömülü olduğunu sanıyordum font konusunda benim asıl kastım 6 sıra özel karakterli yazı fontuydu aslında (hani şu daha önce sanırım T.C.K version 2 de olan) bu fontta güzel fakat zenginleştirilmiş karakter kullanmak istiyordum neyse çok çok teşekkür ederim çok güzel olmuş çalışmanız özelliklede son zamanlarda çıkan cfw lere göre hem stabillik açısından hem görsellik açısında oldukça güzel ve başarılı bunun harici tek sıkıntım şarj olurken yeşil ışık yanıyor rom patcher yükledim gerekli modu private klasörünün içine attım düzeldi fakat telefon kapanıp açıldıktan sonra tekrar aynı hatayı verdi sanırım tekrar flashlamam gerekecek neyse bu hata benden kaynaklı sanırım çalışmalarınızda başarılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sağolun forumda yazmadığım yer kalmadı sonunda anladım :)) google amca'ya bile sordum o bile bilmiyor ben arkaplan resminin müzik çalar'a gömülü olduğunu sanıyordum
font konusunda benim asıl kastım 6 sıra özel karakterli yazı fontuydu aslında (hani şu daha önce sanırım T.C.K version 2 de olan) bu fontta güzel fakat zenginleştirilmiş karakter kullanmak istiyordum neyse çok çok teşekkür ederim çok güzel olmuş çalışmanız özelliklede son zamanlarda çıkan cfw lere göre hem stabillik açısından hem görsellik açısında oldukça güzel ve başarılı bunun harici tek sıkıntım şarj olurken yeşil ışık yanıyor rom patcher yükledim gerekli modu private klasörünün içine attım düzeldi fakat telefon kapanıp açıldıktan sonra tekrar aynı hatayı verdi sanırım tekrar flashlamam gerekecek neyse bu hata benden kaynaklı sanırım çalışmalarınızda başarılar
hımm anladım rica ederim güle güle kullan... yeşil ışık yanması hata değil özelliktir.. şarj dolunca sönecektir :)

• Beğen
Tepkiler: nirvana79
nirvana79

nirvana79

Üye
hımm anladım rica ederim güle güle kullan... yeşil ışık yanması hata değil özelliktir.. şarj dolunca sönecektir :)[/QUOTE]

:) bak yine birşey öğrendim sağol ,bende kendi çapımda cfw yapıyorum yada şöyle desek daha doğru sizlerin yapmış olduğu cfw leri kendi zevkime uyduruyorum ama bu iş çok büyük sabır işi Allah gani gani sabır versin :) artık sanırım tem hariç pek birşeyle uğraşmayacak bir cfw buldum zevkime hitab eden bir çalışma takibe aldım sizi kolay gelsin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hımm anladım rica ederim güle güle kullan... yeşil ışık yanması hata değil özelliktir.. şarj dolunca sönecektir :)

:) bak yine birşey öğrendim sağol ,bende kendi çapımda cfw yapıyorum yada şöyle desek daha doğru sizlerin yapmış olduğu cfw leri kendi zevkime uyduruyorum ama bu iş çok büyük sabır işi Allah gani gani sabır versin :) artık sanırım tem hariç pek birşeyle uğraşmayacak bir cfw buldum zevkime hitab eden bir çalışma takibe aldım sizi kolay gelsin[/QUOTE]

zaten herkesin istediği bir cfw olabilmesi için birazda kendilerine göre düzenlemeleri gerek çünkü herksin zevkine ayak uydurmak zordur... Aminnnn evet çok ama çok sabır işidir hataları çözmek için hep flaşh atıyorsun... Teşekkürler güle güle kullan :)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye

hakan abi telim 5800 ama cihaz guncellemelerinde boyle yaziyor

yayluu

Üye
cfw ye kendim de birşeyler ekleyip tekrar flashlicam teli.
5800 için video çekiminde yanan o kırmızı ışığı söndürme modu ve
kilit ekranında saatin üstündeki yazıları ortalama konusunda yardımcı olabilir misin?
şimididen teşekkür ederim...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cfw ye kendim de birşeyler ekleyip tekrar flashlicam teli.
5800 için video çekiminde yanan o kırmızı ışığı söndürme modu ve
kilit ekranında saatin üstündeki yazıları ortalama konusunda yardımcı olabilir misin?
şimididen teşekkür ederim...

modlar bölümünde gerekli modlar var. Nfe ile rofs2 açıp modları uygulayabilirsin

- - - Eklendi - - -

hayir fp3 kullaniyorum

tekrardan flaşhla

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
ama sonradan oldu

yokyok_53

Üye
Reading SW version...Error reading rap ver! böle hata alıyorum resimdekilerin aynısını yaptım Win7 kullanıyorum xp sp3 ettim olmadı vista sp1 ettim olmadı Sorun nerde !!

Üst Alt