5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi
Reading SW version...Error reading rap ver! böle hata alıyorum resimdekilerin aynısını yaptım Win7 kullanıyorum xp sp3 ettim olmadı vista sp1 ettim olmadı Sorun nerde !!

jafta yapılan işlemleri kopyala buraya yapıştır daha iyi anlarım

kendin modlama yaptınmı?

Hocam, daha önce aşağıdaki sorunu yazdım fakat yoğun soru sebebiyle sanırım fark etmediniz.

hocam,
emeğine sağlık . cfw den sonra internete
giremiyedim Sorun ne olabilir? Ofw döndüm
düzeldi. Fakat ben sizin cfw yi çok begendim ve kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılar.

YENSARY

Üye
kardeş link çalışmıyor bende nasıl yükleyebilirim alternatif link var mı ?

YENSARY

Üye
alternatif link var mi bende açılmadı linkler 5800

Konu Sahibi
kardeş link çalışmıyor bende nasıl yükleyebilirim alternatif link var mı ?

linkte sorun yok pc ile alakalıdır...

- - - Eklendi - - -

cevap yazdım ben önceki yorumlara bak

linkte sorun yok pc ile alakalıdır...

- - - Eklendi - - -

cevap yazdım ben önceki yorumlara bak

hocam, hard format atmıştım fakat hafıza kartsız çalıştırmıştim. Cevap için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Konu Sahibi

lazye

Üye
herhangi bir yeni güncelleme düşünüyor musun ?

hafıza kartını çıkardım hiç takmadım yine flashladım yine aynı sorun devam ediyor

Konu Sahibi

mlhcftc

Üye
Sorun : Bu sürümü yükledikten sonra kamera eskisi gibi fotoğraf çekmemeye başladı. odaklandıktan sonra şıkırt sesi geliyor fotoğrafı ondan 2 sn sonra çekiyor önce net bir görüntü geliyor sonra görüntü hızlı çekim deki gibi düşük kalite de gözüküyor. yani güncellemeden sonra telefonun kamerası eskisi gibi odaklandığında kaliteli çekemiyor bunun bir çözümü var mı ?.bunun dışında elinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş

mlhcftc

Üye
Sorun : Bu sürümü yükledikten sonra kamera eskisi gibi fotoğraf çekmemeye başladı. odaklandıktan sonra şıkırt sesi geliyor fotoğrafı ondan 2 sn sonra çekiyor önce net bir görüntü geliyor sonra görüntü hızlı çekim deki gibi düşük kalite de gözüküyor. yani güncellemeden sonra telefonun kamerası eskisi gibi odaklandığında kaliteli çekemiyor bunun bir çözümü var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.bunun dışında elinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş

Hakan Kardeş Bana Cfw deki Şu Temayı Atarmısın Water Adlı bir Tema Var Onu Bana Atarmısın .. Belle Toplara Göre Uyarlıcamda

Konu Sahibi

dokunmatik tuşu ile çekip denermisin bide

- - - Eklendi - - -

yardımların için teşekkürler ama yine olmadı sorun devam ediyor

başka çözüm gelmiyor aklıma malesef

- - - Eklendi - - -

Hakan Kardeş Bana Cfw deki Şu Temayı Atarmısın Water Adlı bir Tema Var Onu Bana Atarmısın .. Belle Toplara Göre Uyarlıcamda

tema sis halinde değildir...

birde açılış animasyonunu değiştirmek istiyom bununla birde sesi var onu eklemiyorum buraya

buyur bu gif

bunu X-plrore yardımıyla ekleyebilirmiyim acaba sesinide bir anlatım yaparsan sevinirim