haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Reading SW version...Error reading rap ver! böle hata alıyorum resimdekilerin aynısını yaptım Win7 kullanıyorum xp sp3 ettim olmadı vista sp1 ettim olmadı Sorun nerde !!
kendin modlama yaptınmı?
telefonum arkadaşta alınca başlıycam..
- - - Eklendi - - -
hmm peki temiz portta denedinizmi? Eğer temiz portta çalışıyorsa bu cfw de var ama çalışmıyorsa genel sorundur c6 port ile uyumsuzdur. Bide yüklediğiniz oyunlar javamı. Java ise bişiler yapabiliriz[/QUOTE
Valla kardeşim porttan felan hiç anlamam.o yuzden temiz portta felan denemedim,uyumlu olup olmadığıyla alakalı hiçbir bilgim yok. Ama oyun JAVA. Bişeyler yapabiliriz dediğine göre kesin halledersin kardeşim. Çünkü bu telefonda en güzel GAMELOFT OYUNLARI OYNANIYOR. VE DE HEPSİ JAVA. Bekliyorum kardeşim, ayıracağın zaman için şimdiden teşekkurler..
- - - Eklendi - - -
Hocam, daha önce aşağıdaki sorunu yazdım fakat yoğun soru sebebiyle sanırım fark etmediniz.
hocam,
emeğine sağlık . cfw den sonra internete
giremiyedim Sorun ne olabilir? Ofw döndüm
düzeldi. Fakat ben sizin cfw yi çok begendim ve kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılar.
Opera Mini yi indir kardeşim.Ben de aynı sorunu yaşadım. Şu an opera mini de bir sıkıntı yaşamıyorum.
kardeş link çalışmıyor bende nasıl yükleyebilirim alternatif link var mı ?
Hocam, daha önce aşağıdaki sorunu yazdım fakat yoğun soru sebebiyle sanırım fark etmediniz.
hocam,
emeğine sağlık . cfw den sonra internete
giremiyedim Sorun ne olabilir? Ofw döndüm
düzeldi. Fakat ben sizin cfw yi çok begendim ve kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılar.
linkte sorun yok pc ile alakalıdır...
- - - Eklendi - - -
cevap yazdım ben önceki yorumlara bak
telefonum arkadaşta alınca başlıycam..
- - - Eklendi - - -
hmm peki temiz portta denedinizmi? Eğer temiz portta çalışıyorsa bu cfw de var ama çalışmıyorsa genel sorundur c6 port ile uyumsuzdur. Bide yüklediğiniz oyunlar javamı. Java ise bişiler yapabiliriz[/QUOTE
Valla kardeşim porttan felan hiç anlamam.o yuzden temiz portta felan denemedim,uyumlu olup olmadığıyla alakalı hiçbir bilgim yok. Ama oyun JAVA. Bişeyler yapabiliriz dediğine göre kesin halledersin kardeşim. Çünkü bu telefonda en güzel GAMELOFT OYUNLARI OYNANIYOR. VE DE HEPSİ JAVA. Bekliyorum kardeşim, ayıracağın zaman için şimdiden teşekkurler..
- - - Eklendi - - -
Opera Mini yi indir kardeşim.Ben de aynı sorunu yaşadım. Şu an opera mini de bir sıkıntı yaşamıyorum.
Operada da aynı sorunu yaşadım. Hakan hoca hafıza kartıyla ilgili olduğunu söyledi telefonda hafıza kartı yoktu sanırım sorun buydu. Teşekkürler cevap için.
hocam, hard format atmıştım fakat hafıza kartsız çalıştırmıştim. Cevap için teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
Operada da aynı sorunu yaşadım. Hakan hoca hafıza kartıyla ilgili olduğunu söyledi telefonda hafıza kartı yoktu sanırım sorun buydu. Teşekkürler cevap için.
Rica ederim...
hocam, hard format atmıştım fakat hafıza kartsız çalıştırmıştim. Cevap için teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
evet web browser ön belleği hafıza kartında oladuğu için hafıza kartsız çalışmaz kardeşimOperada da aynı sorunu yaşadım. Hakan hoca hafıza kartıyla ilgili olduğunu söyledi telefonda hafıza kartı yoktu sanırım sorun buydu. Teşekkürler cevap için.
herhangi bir yeni güncelleme düşünüyor musun ?
hafıza kartını çıkardım hiç takmadım yine flashladım yine aynı sorun devam ediyor
Valla kardeşim porttan felan hiç anlamam.o yuzden temiz portta felan denemedim,uyumlu olup olmadığıyla alakalı hiçbir bilgim yok. Ama oyun JAVA. Bişeyler yapabiliriz dediğine göre kesin halledersin kardeşim. Çünkü bu telefonda en güzel GAMELOFT OYUNLARI OYNANIYOR. VE DE HEPSİ JAVA. Bekliyorum kardeşim, ayıracağın zaman için şimdiden teşekkürler
kardeşim sorum arada kaynadı herhalde yukarıda temizport felan yazmışsın.bende cevabımı yazdım senin cevabını bekliyorum.Teşekkurler
Valla kardeşim porttan felan hiç anlamam.o yuzden temiz portta felan denemedim,uyumlu olup olmadığıyla alakalı hiçbir bilgim yok. Ama oyun JAVA. Bişeyler yapabiliriz dediğine göre kesin halledersin kardeşim. Çünkü bu telefonda en güzel GAMELOFT OYUNLARI OYNANIYOR. VE DE HEPSİ JAVA. Bekliyorum kardeşim, ayıracağın zaman için şimdiden teşekkürler
kardeşim sorum arada kaynadı herhalde yukarıda temizport felan yazmışsın.bende cevabımı yazdım senin cevabını bekliyorum.Teşekkurler
tamam güncelleme şuan düşünmüyorum çıkarsa ilgilenicem
*#7370# *#7780# bide hard format at dene bunlarda olmuyorsa dahha çözüm yolu gelmiyo aklıma
Sorun : Bu sürümü yükledikten sonra kamera eskisi gibi fotoğraf çekmemeye başladı. odaklandıktan sonra şıkırt sesi geliyor fotoğrafı ondan 2 sn sonra çekiyor önce net bir görüntü geliyor sonra görüntü hızlı çekim deki gibi düşük kalite de gözüküyor. yani güncellemeden sonra telefonun kamerası eskisi gibi odaklandığında kaliteli çekemiyor bunun bir çözümü var mı ?.bunun dışında elinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş
yardımların için teşekkürler ama yine olmadı sorun devam ediyor
Hakan Kardeş Bana Cfw deki Şu Temayı Atarmısın Water Adlı bir Tema Var Onu Bana Atarmısın .. Belle Toplara Göre Uyarlıcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?