5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

messi22

Üye
Bende 5800 var olmadi.

semmrexx

Üye
ya internette gezerken hafıza dolu diyo onu nasıl çözcez

Konu Sahibi
ya internette gezerken hafıza dolu diyo onu nasıl çözcez

mobil siteler dışına çıktığın için ram yetersiz kaıypt ve bu yüzden o uyarıyı alıyorsun normaldir alman...

- - - Eklendi - - -

Bende 5800 var olmadi.
bi yerde eksik bişe yapmışındır o yüzden olmuyordur kontrol et

- - - Eklendi - - -

ewet sim e kopyala rehberini...

semmrexx

Üye
yani çözümü yok mu

- - - Eklendi - - -

diğer güncellemede gezerken bişey olmuyodu

semmrexx

Üye
nfe yapcaktım sen kaldırmışsın

semmrexx

Üye
link vermiştin ya önceden oraya girdim kaldırılımış

hakan kardeşim başarı ile yükledim.TEŞEKKÜRLER eline sağlık.yazı büyüyünce daha güzel olmuş.

ByKatre

Üye
o Hakan Yeni Yazılımım Hayırlı Olsun Süper Bir Şeye Benziyor Tel Sevmediğim Yön N8 Yazı Tipi Diğer Yazı Tipini Link Olarak Verir Misin Şu An Yükeleyemeyeceğim Ama En Lira Zamanda Yükleyecegim Inşallah

Konu Sahibi
link vermiştin ya önceden oraya girdim kaldırılımış

nfe yaz googleye çıkar

- - - Eklendi - - -

hakan kardeşim başarı ile yükledim.TEŞEKKÜRLER eline sağlık.yazı büyüyünce daha güzel olmuş.

rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

teşekkürler. İstek üzerine n8 fontu kullanıldı ben kendi yazılımımda hala pure font var. Eski yazılımdan çekip alabilirsin... Yada pc ye geçince atarım

İşletim sistemim XP SP3. fakat uyumluluk kutucuğunu tıkladığımda listede xp sp3 yok ne yapmalıyım?

terapi1

Üye
ben bu fonttan memnunum başka düzeltme yolu yok mu ?

eldum

Üye
hakan bey indirilen dosyanın 2 side 3x4 menü çıkyor ikisinide denedim ama netice aynıdır. tekrar teşekkür ederim baya uzun zaman dır böyle güzeli olmadı tekrar başarılar dilerim

Konu Sahibi
hakan bey indirilen dosyanın 2 side 3x4 menü çıkyor ikisinide denedim ama netice aynıdır. tekrar teşekkür ederim baya uzun zaman dır böyle güzeli olmadı tekrar başarılar dilerim

biri daha denesin 4x4menüyü ona göre düzeltme yaparım.. Rica ederim güle güle kullan