byillegal
Üye
aga şimdi yükledim yazılımı ama localmode nokia yazısında takıldı kaldı nabmam gerek
yüklerken hata mesajı vermişti devam ediyimmi etmiyimmi die sordu bende et dedim
- - - Eklendi - - -
sıkıntı yok üstad 1 numarasın ellerine sağlık on numara tv cıkışı herşeyi çalışıyor. deneyince yaz demiştin bende yazdım
- - - Eklendi - - -
yanlız şu ana ekrana çoklu ekran yapma şansın yokmu çok iyi oluyor öyle bide mesajlar gelince sohbet ekranında açılması mümkünmü ?
ekran döndürme sensörünü expres tuşundan aç çevirilir... videoların kalitesinin düşmesi cfw ile alakalı değildir.. normal video at telefonuna yine bozuk gösterirse o zaman cfw ile alaklıdır...usta cfw çok güzelde benim bi sorunum var klavyeyi yan ekran klavye yapınca alfasayısala geri çeviremedim nası olucak bide youtube da izlediğim videoların kalitesi bayağı düştü,
Beyler bana bir yardım edin artık ne olur ya. Ben bunu kurdum ama yüklediğim programları %90 ı açılmıyor. Mod diye birşey yükle dediler onu da yaptım telefonda hiç birşey değişmiyor arkadaşlar ne yapmam lazım yarım edin
Arkadaslar bu cfw'de gravity kullanan var mi? Gravity'nin dahili klavyesinde kucuk bir sorun var da. Klavyede i harfi yok. Bunun yerine I harfi var. (hem kucuk hem de buyuk harfte) Fakat I harfine basili tutunca navibardaki geri sembolu cikiyor. Fonttan kaynakli degil cunku navibar ile uyumlu baska bir font ile degistirdigimde bu sefer o fonttaki geri sembolu oluyor. Belki bu kadarlik seyden ne olacak i olsa ne olur olmasa ne olur diyebilirsiniz ama gercekten klavyeyi kullandigimda turkce karakter olmadan bir sey yaziyorum ama I var. Cok tuhaf oluyor. Swype alternatif olarak guzel zaten normalde onu kullaniyorum ama gravity'nin klavyesi kadar rahat degil. Biraz uzun oldu ama sorunumu dile getirmek istedim. Zaten cfw mukemmel. Belki bu soruna bir cozum bulunabilir.
bu konudan bak http://www.maxicep.com/symbian-s60v...0da-sadece-c6-fw-yukluyse-calisir-389995.htmlbide usta bi sıkıntı var facebook widget kurdum ancak program giriş yapmıyor hata veriyor biraz araştıma yaptım dili ingilizce yapınca giriyor diyenler var ama bizde ingilizce olmadığı için deneyemedim bunun bi çözümü varsa yada elinde widget varsa atarmısın ?
arkadaşlar bişey sorcam da şimdi tekrar s60 v5 e donmek istesek nasıl olcak ? Geri Dönülmez Bir Yola Mı GirdiK???
Not:Şimdi bu da ne dıyor ALLAH'INI SEVERSEN DİYENLER ÇIKABİLİR!!! Sadece Merak Ettim....
evet dönebilriisn diye biliyorum biraz araştırma yapmıştım dönebiliyomuşsunbaştan bende tedirgindim ama cok fazla düşünme çnkü bunlar orjinale göre bin kat daha iyi performansı ve görüntüsü var
""Komut Dosyası Uyarısı : Error occurred, status undefined"" facebook widget bu hatayı hala veriyor usta. çözümünü bulamadım bi türlü aradım aradım ama bulamadım
bu nokia n97 için de geçerlimi acaba
Güncelleme ? Nasıl yani anlamadım ? bi güncelleme yapmadım die hatırlıyorum yapmam gerekiyosa hangi güncellemeyi yapmalıyım ?
kolay gelsin kardeşim fp4 çalışmalarına başladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?