5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

talanu

Üye
JAF INI rar dosyası ne işe yarıyor ?? kurulumu eksiksiz yaptım telefonuma belle yüklendi sorunsuz çalısıyo ama jaf ini dosyası ne işe yarıyor anlamadım :S nokia 5800 telefonum

Evet dediğin herşeyi yaptım ama olmadı sanırım yükleme yaparken eksik bir şey yaptım telefoncunun demesine göre işlemci zarar görmüş artık tamir ettirmekten başka bir çözüm kalmadı.

you have selected to flash
MCU:
PPM:
Make sure you have checked the version of the phone before flashing
DOWNGRADİNG WILL KILL THE PHONE!!!
Continue?

arkadaşlar sürekli bu hatayı veriyor.İlerleme vs. hiç birşey olmuyor evet diyorum aynı yerınde duruyo.
çözüm ne olabilir ?

Konu Sahibi
JAF INI rar dosyası ne işe yarıyor ?? kurulumu eksiksiz yaptım telefonuma belle yüklendi sorunsuz çalısıyo ama jaf ini dosyası ne işe yarıyor anlamadım :S nokia 5800 telefonum

jaf ını x6 içindir kardeşim... jafta çıkmayan modelleri o dosya ile çıkartıyorsun...

- - - Eklendi - - -

team viewerden ben yapayım kardeşim

- - - Eklendi - - -

Evet dediğin herşeyi yaptım ama olmadı sanırım yükleme yaparken eksik bir şey yaptım telefoncunun demesine göre işlemci zarar görmüş artık tamir ettirmekten başka bir çözüm kalmadı.

telefon ne durumda şimdi açılıp kapanıyormu ne tepki veriyor...?

Aynı hata devam ediyor 5 dakikada bir yada kurcalarken veya şebeke üzerinden güncellemeleri indirirken kapanıp açılıyor pin kodu istemeden.

bssancak

Üye
arkadaşım bende 5800 var. dediğiniz gibi yapıyorum herşeyi ama olmuyor ogm jaf pkey sürekli hata veriyor bana yardımcı olabilrseniz sevinirim. bende belle yüklemek istiyorum

kisarp

Üye
Arkadaşlar ben yükleyemedim ini ye basiyorum ama seçilecek dosya yok acil cavap yaza bilirmisiniz

Konu Sahibi
Arkadaşlar ben yükleyemedim ini ye basiyorum ama seçilecek dosya yok acil cavap yaza bilirmisiniz
usb driveri system32 in içine attınmı? eksiksiz yap sorun olmaz

- - - Eklendi - - -

arkadaşım bende 5800 var. dediğiniz gibi yapıyorum herşeyi ama olmuyor ogm jaf pkey sürekli hata veriyor bana yardımcı olabilrseniz sevinirim. bende belle yüklemek istiyorum

virüs programını devre dışı bırak ve jaf ı tekrar kur

- - - Eklendi - - -

Aynı hata devam ediyor 5 dakikada bir yada kurcalarken veya şebeke üzerinden güncellemeleri indirirken kapanıp açılıyor pin kodu istemeden.

hımm ofw ye döndünmü? hafıza kartını çıkart hard format at öyle kullan bi bakalım yine aynı hata olucakmı

kardeşim çok eline sağlık..jaf ini dosyasını kullanınca yüklemeyi başardım.çok emeğine sağlık

shared

Üye
ya su bedava internet olayini birisi soylesin

- - - Eklendi - - -

bide ben bu cfw yi yukliyeli baya oldu hala sarji az gidiyo bunu yukled
igimden beri

Konu Sahibi
ya su bedava internet olayini birisi soylesin

- - - Eklendi - - -

bide ben bu cfw yi yukliyeli baya oldu hala sarji az gidiyo bunu yukled
igimden beri
burası bedava internet konusumu... istemeyi öğren ilk önce böyle yaparak kimse sana cevap vermez ben bile...

merhaba hakan kerdeşim.bu rehbere favorilere eklediğimiz kişileri tekrardan nasıl favorilerden çıkaracaz.birde bu cfw yi yükledikten sonra şarz süresi sanki kısaldı gibi geldi bana yani önceden 3 veya 3.5 gün gidiyordu şarzım şimdi 2 veya 2.5 gün felan gidiyor..normal bi durummu_?

qollum

Üye
Hiç bi bilgim yok ama acaba font için bi ayar yaparsan seçenekli yapar mısın ? Demek istedigim şu mesela 3 tane font yüklersin seçenek olarak istiyen istedigini kullanır Galaxydeki gibi. 1 1,5 Haftadır kullanıyorum bunu arkadaşlar bile şok oldu Yeni telefon almayı bile düşünüyordum bunu indirdikten sonra sayende ondanda kurtuldum Teşekkür ederim eline , koluna sağlık Allah ne muradın varsa versin ne diyim yani Bence son olarak fp4 çıkarmalısın eksiksiz , etkiliyici ve son olmalı. Benim fikrim sadece bu yani ukalalık yapmış gibi olmıyim.

Konu Sahibi

rehber hafızasını telefon hafızası seç ve favorilerden eklediklerini sil giderler... bu görsellik ve bu hızda şarjın o kadar gitmesi normaldir...

- - - Eklendi - - -

önerilerinin için teşekkürler... zaten fp4 son olucaktır... daha yazılıma koyacağım bişe kalmıyor fp4 le herşeyi eksiksiz yapıp son özellikleri ekleyip bitirmeyi düşünüyorum... fontta çok sıkıntı çeken var zaten... 3 tane font düşünüyorum pure / sony sketch ve n8 font.. ekte vericem isteyen istediğini kullanabilicek... rica ederim güle güle kullan kardeşim

ggdk

Üye
5230'a uyarmı acaba?

- - - Eklendi - - -

5230'a uyarmı acaba?

talanu

Üye
bu cfw yi nokia 5800 ıma yükledim. ama belle uygulama ve oyunların çogunu kaldırmıyo telefonum oynlar genelde hd oluyo ondan kaldrmadıgını düşünüyorum.ayrıca telefonuma uygun tema bulmakta sıkıntı çekiniyorum çogu oyun ve tem için telefonunuzla uyumlu değildir diyo. acaba 5800 a uygun ve çalıstırabileceği görselliği güzel temlar ,oyunlar ve uygulamalar önerebilir misiniz linkleriyle berarber. Şimdiden teşekkürler

Konu Sahibi
5230'a uyarmı acaba?

- - - Eklendi - - -

5230'a uyarmı acaba?

hayır

- - - Eklendi - - -

tema oyun uygulama yine v5 bölümünden bakıcaksın kardeşim

duhust1

Üye
ben bunu yükledim sorunsuz ama km software youtube yükledim ama üstüne tıkladığımda açılıp kendiliğinden kapanıyor sorun nedir acaba ???