hamdi1221
Üye
peki sygic navigation 3D çalışırmı?
- - - Eklendi - - -
peki sygic navigation 3D çalışırmı?
- - - Eklendi - - -
peki sygic navigation 3D çalışırmı deneyen varmı acaba?
- - - Eklendi - - -
sygic navigation 3D çalıştıran varmı çalişirmi yani yardimci olacak kimse yokmu?
- - - Eklendi - - -
sygic navigation 3D programını kullanmak için kurmak istiyorum sizce çalışırmı?yani belle isletim sisteine geçermi bendeki telefon 5800 güncelleme v60.0.30 kurulmuş durumda
cevap yazarsanız sevinirim şimdiden tşkler. Deneyen varmı acaba?
paylaştığım mod paketimde varhakan kardes kac gundur arıyorum yok su batarya sebeke gı<zleme bı lınk veremezmsn?
çok özürdilerim birsorum olucaktıben ilk defa cfw atıcam ama kafamda bir sorum var,diyelim ben bu cfw yi beğenmedim tekrar eski haline dönermi ve dönerse yada dönmezse nokia suiti kullanmaya devam edebilecekmiyim,yani güncellemelere devam edebilecekmiyim
aslında bu CFW yi sygic navigation 3D programını kullanmak için kurmak istiyorum sizce çalışırmı?yani belle isletim sisteine geçermi bendeki telefon 5800 güncelleme v60.0.30 kurulmuş durumda
cevap yazarsanız sevinirim şimdiden tşkler.
haritalarda sorun yok ben kullanıyorum herşey çalışıyor
bende haritayı kullanıyorum güncellemede problem yok yalnızca ana güncellemedeki (10 mb bir dosyayı indirmiyor) diger harita yaklaşık 150-190mb dosyayı indiriyor ve seside indiriyor
you have diffrent version for Nokia Cable Driver diyo jaf kurmaya basınca
çok güzel olmuş sağolasın
ben ovi haritalarda açık havada araç sürmeye giriyorum gideceğim rotayı belirliyorum rota bulunamadı diyor .birde sürüş rehberini ve yürüyüş rehberindeki türkçe dil paketini indirmiyor sorunların çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler.
ustam bu modda ev ekraninda coklu ekran yapabiliyormuyuz. bide mesajlarda n8 deki gibi baloncuk olayi varmi ?
haqanguven hocam öncelikle ellerine kollarına sağlık CFW süper
fakat zil ve alarma sesi değiştirmek istediğimde bazı mp3 dosyalarında
desteklenmeyen dosya hatası alıyorum
konuyla ilgili bilginiz varmı veya bir düzeltme mevcutmu?
deniyorum ram kullanımı falan gayet güzel , hızlı ve stabil bir yazılıma benziyor...
sorunsuz çalişiyor
Fp4 ne zaman çıkar
linklerdeki jaf ini neye yarıyor flaş için onuda indirmek gerekiyormu ?
tv çıkışını denednzmi yada deneyen varmı acaba çalışıyormu ? Çnku hemen hemen hergun kullanıyorum donanımı ve ilk defa cfw yapacğm içn tedirgin oluyorum birazbeni aydınlatırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?