haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Peki. Fp4'e mini klavye felan ekler misin Q klavye olarak belle topbar felan eklersen de tadından yenmez.
İlk kez dün flashladım 5800'ımı (v52'den v60'a) sonra böyle bir şey de olduğnuu gördüm. İlk aldığımdan beri ev ekranından hava durumu filan görmek istemişimdir. Burdaki ofw (ofw mi deniyo onu da bilmiyorum ama) ile öyle bir imkan var mı?
Birde bunu yükledikten sonra zedge'den filan tema indirsem yükleyebilir miyim? sorun mu yaratır?
Emeğinize sağlık bu arada, böyle işler yapan arkadaşlar olacağını hiç düşünmemiştim.
Widgetler var AccuWeather widgeti ile gösterebilirsin sanırsam ama daha kalitelileri de vardır.
widgetleri paylaştım içinde hava durumu widgetide var. Tema v5 temalrı yükleyeceksin yine. Teşekkürler güle güle kullan
teşekkürler hızlı cevap için.
O vakit widget nedir nası kullanılır içinde paylaştım demişin nasıl bulurum onlara bakayımZira o konuda da hiçbir fikrim yok Takıldığım birşey olursa sorarım. Sağolun tekrar.
Edit: Flashladım, widget'lar nerden iniyo onu da buldum (ilk mesaja bakmak çok zor oldu :P)yüklüyorum.
Edit2: Valla bu kadar basit olmasını beklemiyordum.
Madem ısrar ettiniz hemen sorayım, sbp weather'ı accuweather'dan daha çok sevdim fakat Ankara seçmeme rağmen ev ekranında saint petersburg hava durumu gösteriyor. Normal programda bir tek ankara bıraktım şehir olarak.
edit: o da kendi kendine düzeldi :S kusura bakmayı spam mesaj atar gibi oldum.
beyler 5230a atıyorum ama search fone diyor hata veriyor
5230 la uyumlu değildir
Öncelikle eline ve emeğine sağlık. indirdim ama yükleyip yüklememekte kararsızım. Çünkü şu benim baş belam Etkin Notlar uygulaması çıkarılanlar (kara) listesinde. Senden ricam bunu rofs2 ye gömebileceğim bir yol varsa anlatırsan minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler
yedekten aldığım kartvizitleri favori kişilere eklediğimde kişi rehberden kayboluyor yardım lütfen...
kullanılan hafıza telefon hafızasını seçtinmi?
evet seçtim ama problem devam ediyor hard format attım, hafıza kartını biçimlendirdim. Mesaj yolladığim zaman görünüyor ancak rehberde görünmüyor. Bu arada teşekkürler bu güzel çalışma için.
ilk başta duruyorlar yıldızlı şekilde. Rica ederim güle güle kullan
bende bir sorun var sanırım yeniden yüklemeyi düşünüyorum. Ilgin için teşekkürler
arkadaşlar şunun ingilizcesi yok mu veya ingilizce en güncel sürüm hangisi ?
clenerla rofs2 aç etkin notları sadece işaretle ve yeşil +a bas daha sonra sağda yapılanlar listesi var ona tıkla ve orda gösterilenleri temiz porttan çekip aynı yere aktar tamamdır
çoook teşekkürler. valla o kadar çok üzülmüştümki bu cfw ve etkin notları bir arada kullanamayacağım diye. hemen yüklüyorum. ellerine ve emeğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?