10.03.2012 deki yazılımını kullanıyorum müzikçalardan çıktığımda direk menüye atıyor başkada bi sıkıntı gözüme çarpmadı bu arada şarjı 4 gün gidiyor haberiniz olsun bütün arkadaşlara yeni yazılımın ne gibi değişiklikleri var emek harcayıp bizlere yazılım yapıyorsun ellerine sağlık emeğine sağlık arkadaşım
10.03.2012 deki yazılımını kullanıyorum müzikçalardan çıktığımda direk menüye atıyor başkada bi sıkıntı gözüme çarpmadı bu arada şarjı 4 gün gidiyor haberiniz olsun bütün arkadaşlara yeni yazılımın ne gibi değişiklikleri var emek harcayıp bizlere yazılım yapıyorsun ellerine sağlık emeğine sağlık arkadaşım
Yorumun için çok teşekkürler kardeşim.. müzik çalarla ilgilenicem güncellemeyle çözücem onuda... şarj olayına noktayı koydun bence herkes soruyordu. güzel oldu bu.. tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişir.. Yeni yazılımda daha çok performansa ve ufak tefek hataları çözüyorum.. bide resimde gördüğün gibi varsayılan temayı değiştirdim daha hoş durdu... rica ederim güle güle kullan kardeşim
gerçekten çok güzel bi paylaşım indirdim sorunsuz kullanıyorum. azcık sorun yaşadığım durumlar bluetooth ve tuş kilidi. onların dışında ses kaydedicinin silinmesi kötü olmuş
gerçekten çok güzel bi paylaşım indirdim sorunsuz kullanıyorum. azcık sorun yaşadığım durumlar bluetooth ve tuş kilidi. onların dışında ses kaydedicinin silinmesi kötü olmuş
4x4 dik tutunca hem yukardan aşağıya hemde soldan sağa 4 tane icon yan yana demek
3x4 de dik tutunca orjinal yazılımda nasılsa öyle. ana sayfada resimleri var yan yana
hacım tahmini ne zamana çıkar güncellemen direk onu kurayim ben. Bide dikkat etmen gereken sey bilgi mesajları geliyo mu hacı ona baksana bi. Tutarsa seninkini kullanırız artık bizimki teknik desteği kesti
Ya adamın dibisin reyiz♥
Yorumsuz kalamadım, emeğine sağlık.
Ufak tefek minicik ufacık tificik hatalar var ama olsun o kadar
O kadar kusur kadı kızında da olur
Tekrardan teşekkür ederim, çok hoş oldu telefon.
Eyw♥
hacım tahmini ne zamana çıkar güncellemen direk onu kurayim ben. Bide dikkat etmen gereken sey bilgi mesajları geliyo mu hacı ona baksana bi. Tutarsa seninkini kullanırız artık bizimki teknik desteği kesti
Ya adamın dibisin reyiz♥
Yorumsuz kalamadım, emeğine sağlık.
Ufak tefek minicik ufacık tificik hatalar var ama olsun o kadar
O kadar kusur kadı kızında da olur
Tekrardan teşekkür ederim, çok hoş oldu telefon.
Eyw♥
nimbuz var hem msn hem face oturum acip. msj geldiginde bildirim geliyor. deneyin tam istediguiniz gibi program. sorunsuz yazilimimizda calisiyor. suan kullaniyorum
ilk defa cfw yükledim errorlar verdi hatalar verdi kurarken fln ama takmadım riske girdim dediklerini yaptım ve oldu kardeş, sana çok çok teşekkür ediyorum çok şık oldu, telefonumu yeniden sevdim. ilk cfw nin heycanıda var tabi suan. ellerin dert görmesin
ilk defa cfw yükledim errorlar verdi hatalar verdi kurarken fln ama takmadım riske girdim dediklerini yaptım ve oldu kardeş, sana çok çok teşekkür ediyorum çok şık oldu, telefonumu yeniden sevdim. ilk cfw nin heycanıda var tabi suan. ellerin dert görmesin
ya telefonu sağa yatırınca neden sensörü algılayıp yan döndürüyo? (her zaman deil ama genelde oluyor) normalde sola yatırınca dönüyor orjinal yazılımda da vardı aynı sorun bunun bi çaresi war mı?