@hakan önceki hafıza 83 le açılıyordu.
Şimdi 81 le C hafızası.Bundan bahsediyor.
Bellek e ye alındı derken.Tüm uygulamalar içinmi geçerli,yoksa sadece browser dan mı bahaediyorsun?
- - - Eklendi - - -
Ayrıca orjinalde ok içe doğru olabilir ama uyumsuzluğundan Bahsetmiştim.Neyse ben kendime göre uyarladım no problem
tekrar mı yükleyeceğim
öncekine göre farkediyormu şimdi tekrar o kadar dosyayı pcye taşı da hafızı kartını biçimlendirde telefona format felan
öncekiyle arasıda çok fark var mı değermi yani tekrar uğraşmama
tck ya neden benzeteyim? Ne farkı olucak ondan? Ben hem performans hemde görseli düşünüyorum. Bendende sana bi öneri. Hangi cfw yi beğeniyosan onu kullan kardesim yanlış anlama kızmıyorum.
tekrar mı yükleyeceğim
öncekine göre farkediyormu şimdi tekrar o kadar dosyayı pcye taşı da hafızı kartını biçimlendirde telefona format felan
öncekiyle arasıda çok fark var mı değermi yani tekrar uğraşmama
@hakan önceki hafıza 83 le açılıyordu.
Şimdi 81 le C hafızası.Bundan bahsediyor.
Bellek e ye alındı derken.Tüm uygulamalar içinmi geçerli,yoksa sadece browser dan mı bahaediyorsun?
- - - Eklendi - - -
Ayrıca orjinalde ok içe doğru olabilir ama uyumsuzluğundan Bahsetmiştim.Neyse ben kendime göre uyarladım no problem
Nasıl 83 imkansız yalancımıyım ben.Senin 26 tarihli yazılımında 83 tü ilk açılıştan bahsediyorum...!!1
Bin24 ellenmemiş yazılımı 84 le açılıyor.!!!!
Hayret ya yalancıda çıktık.
Nasıl 83 imkansız yalancımıyım ben.Senin 26 tarihli yazılımında 83 tü ilk açılıştan bahsediyorum...!!1
Bin24 ellenmemiş yazılımı 84 le açılıyor.!!!!
Hayret ya yalancıda çıktık.
atacan neyin kafasını yaşıyon. Ben sana yalancımı dedim? Madem o kadar boş hafıza alıyon o sürümü kullan. Ben bu pack ı yayınladım diye kullanmak zorunda değilsin!
abi ben ilk packi kullandım gayet başarılı bi şekilde flaşlamıştım ama jafı kaldırmıştım bu sefer install ettim jafı hata veriyo hep uyumlulukları da yaptım ama??