haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
bizde buna sitem ediyoruz zaten.
@hakan bizimde kızdığımız tek nokta bu verilen hizmetin adına karşılık olarak nankörlük olmasıdır.
Nankörlüğün olduğunu gördüğümüz için sitem edip yazılım güncellemeyi bile bıraktım.
hocam acil yardım edim telefona burdakileri yaptım ama nokia local modede asılı kaldı ekranne yapmam lazım
hocam en ufak hatada telefon yanarmı ? kullanılamaz hale gelirmi ?
uğraştım ama x6 ya yükleyemedim hocam yinede teşekkürler emeğin için)
benim telefonumun markası sony ericson vivaz pro s60v5 işletm sistemli noki olanlar nokia suiti inirip kuryor peki bn sony eriscon suitimi indirp kuraym
ne yapacam ya olmyuor zaten jaf dosyasını yüklüyorum nokiada yükledm ama phonix dosyası yok yarmcı oln arkadaşlar bende belle kullanmak istiyorum off :S
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar yardım edicek yokmu bana bi yardımc olun
- - - Eklendi - - -
hiç denemedim. Yanlış bilgi vermek istemem
belli olmazhakan tuş sesine bakacamısın yani değiştirecekmisin
belli değilhakan tuş sesine bakacamısın yani değiştirecekmisin
çünkü belle ile uyumlu değil... fontları düzenlemen lazım...dostum yeni font ekliyorum degişiyor yanlız şöyle bi sorun var şeçenekle ileri geri ve bazı şeyler bozuk çıkıyor neden acaba ?
- - - Eklendi - - -
bu sadece 1 fontta degil 30 tane kadar font denedm hepsinde aynı
haydaa milletin peşindenmi koşucam yine izinsiz paylaşım...!hakan 1.09.2012 güncellemesindeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsürümdeki soundwave temasını kullanırsan gerçekten çok iyi olur.
bu furkan kim?
hasan kim yaHasan senin CFW bu N97ye uyarlamış galiba
haydaa milletin peşindenmi koşucam yine izinsiz paylaşım...!
Valaa ben senin CFW'n diye buraya atıp örnek gösterdem. Çunku bu yazılım senin adım gibi eminim.!!
benim zatende biri n97 uyarlamış. Doga temasını çıkartıcam zaten. Sound wavesle ilk yayınlamıştım yazılımı. Benimde içime siniyo onu eklemek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?