5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

hocam galiba şarjdayken yeşil ışığı kapatmışsın , bide kamera 2mp yazıyo neden acaba
01.09 daki güncellemeye kamerayı yükseltirmisin acaba ben pek ekleme yapamıyorum modları

sülüman aradığım cevap buydu madem o kadar zor birşey hiç sormadım farzedelim ve elimizdeki cfw'nin tadını çıkaralım

Konu Sahibi
kamera 2mp le iniyor!

kalite artırıldı ama pixel düşürüldü bakıyorumda sorun oldu güncelleme geldiğinde kaldırıcam

- - - Eklendi - - -

c7 kullanıyorum. Onda bile müzik p. Widgeti dewamlı ekranda. Bu fikrin güzel ama imkansız gibi

- - - Eklendi - - -

eline sağlık ama ana ekranda temadaki görüntüyü değiştirince arka planda iz kalıyor yeni güncellemede düzelirse iyi olur eyvallah

teşekkürler. Ne gibi iz kalıyor.öyle bi hata yok. Ekran resmi alırmısın bi bakayım

- - - Eklendi - - -

hocam galiba şarjdayken yeşil ışığı kapatmışsın , bide kamera 2mp yazıyo neden acaba
01.09 daki güncellemeye kamerayı yükseltirmisin acaba ben pek ekleme yapamıyorum modları

bi şeyde çakışma oluyor bi türlü çözemedim. Tuşları klitleme, oto tuş klidini kapat yanıcak yeşil ısık. Güncellemede bunuda kaldırıcam gibi, kamera kalitesinide kaldırıcam

dostum bisey sorcam ana sayfaya widget eklıyoruz ya secenekler kısıtlı ben dört'er menu degılde tek menu koymak istiyorum ama widget secme menusunde eklemek istedigım program cıkmıyor varmıdır bunun bır caresı acaba

Konu Sahibi
her uygulamanın widget desteği yok

Xanymore

Üye
kardeş tekrar eski yazılıma dönme gibi bi şansımız varmı

- - - Eklendi - - -

Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

var. Navifrm uygulamasından ofw yi indirip bunu attığın gibi onuda atıp orjinale dönmüş olursun

merhaba bende c6 tabanlı 52.0.007 symbian v2 sürümü var. orjinal yazılıma dönmeden direk yüklersem bir sorun çıkar mı?

cihad861

Üye
yazılım çok iyi olmuş eline sağlık.
belle shell li olanı da denedim ama ram sıkıntısı çekmemek için bunu yükledim 1 gündür herhangi bir sıkıntıya rastlamadım.

benim özel bir sorum olacaktı.
5800 tuş kilidi tuşu kırıldı. 1 senedir bu şekilde kullanıyorum ama sıkıldım artık telefonu cebime koymadan tuş kilidinin kapanmasını beklemekten. SPB shell de tuş kilidi için ekran kısayolu vardı bi ara onu kullandım o da şarjı çok yiyordu. bi ara kullandığım cfw de kapatma tuşuna basınca açılan menüde tuşları kilitle vardı o baya iyi gelmişti.
kapat menüsüne tuşları kilitle seçeneğini koymak veya tuş kilidi tuşunun yaptığı işlevi hızlı menü tuşuna (ya da başka bir tuşa) aktarabilir miyiz? nasıl yapılacağı hakkında bilgi verebilirsen özellikle başka tuşa işlem atamayı çok sevinirim

keylock diye bir program var. Tam sana göre. Forumda bulabilirsin. Onu yükle ev ekranında kısayollara ekle. Tıkla anında kilitler

cihad861

Üye

keylock diye bir program var. Tam sana göre. Forumda bulabilirsin. Onu yükle ev ekranında kısayollara ekle. Tıkla anında kilitler
/symbian-s60v3-sistem-araclari/handy-keylock-v1-01-a-45350.html
linktekini denedim ama sanırım 5800 ile uygun değil başka da bulamadım. linki varsa paylaşabilir misin?

Konu Sahibi
/symbian-s60v3-sistem-araclari/handy-keylock-v1-01-a-45350.html
linktekini denedim ama sanırım 5800 ile uygun değil başka da bulamadım. linki varsa paylaşabilir misin?

buyur bunu indir kur kısayola seç tamamdır..

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

teşekkürler güle güle kullan.. ekte verdim ekran klidini...

ByKatre

Üye
Güncellemede kamera kalitesini mod olarak paylaşsan

strokee

Üye
hakan kardeşim eline emeğine sağlık tekrardan sorum şu bu pakette ne gibi değişiklikler olacak onları maddeler misin peqii birde accel switch türkçe versiyonun koysan sana zahmet her şey gönlünce olsun

çalışkan adamsın keşke bu işten cuzide bi para kazansan