haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
hakan bişi sorcam . bu whatsapp'a wifi baglanıp giremiyorum. 3g ile baglanmaya calısıyor. hedeflerden wifi'ye oncelik atamama ragmen 3g ile ile baglanmaya calısıyor. ayrıca wifiye baglanıp internetede giremiyorum :S
telefonum garantide. gitmeden önce whatsapp yi bende kullanıyordum söylediğin sorunlar hiç yok... normal internettede giremiyorsan sende vardır sıkıntı yazılımda değildir.. yazılımdan sonra hard format attınmı?
bide şunu dene hafıza kartını çıkart, hard format at ve whatsapp kur dene... internete zaten hafıza kartsız giremezsin web browser girince atar seni menüye
yazılımsal oldugunu bende dusunmuyorum yazılım on numara ellerine saglık. sanırım donanımsal bir sorunum var. yazılımı yukledıkten sonra hard format attım. tekrar atarsam kurdugum programlarım silinecek o yuzden istemiyorum. artık tl yukler internete o şekilde girerim. teşekkürler.
güncelleme ne zaman acaba ?
hakan local modda kaldı ne yapmalıyım acil :S
benim yaptığım gibi kullanırsanız sorun yok ama kimileri mod atıyor yok o bozuk yok bu bozuk... sonra bunu yaptınmı evet.. ben daha napayım...şuanda sorunsuzmu tam olarak hakan.g(çünkü sorunsuz cfw yükluyorum ve sorun cıkıyor sinir oluyom
teşekkürler...kardeş kolay gelsin cok güzel paylaşımların var senden bi ricam olacak benim tabi yaparsan senin CFW de bulunan sarı cizğileri oolan tema var var onun o cizğilerinin mavi olanını nerden bulabilirim yada sende varsa yardımcı olurmusun yani onun sarı olan her şeyinin mavi olanı cok hoşuma gidiyorda o yüzde yardımcı olursan şimdiden tşk ederim
kardeş peqi hangi dosyalar onlar isimlerini söylerimisin ben editleme yapayım biraz iş yogun oldugu için isimlerini araştırma yapamadım ya zahmet olmaz ise sana ya acaba sagol şimdiden de
çökmez usb kablosunu çıkart, bataryayı çıkart tak telefonu açya ben yaptım local mod çıktı (telefon yeniden başlatıldığında belle olarak açılcak yazıyordu.. ama tel açılmadı ). yardım edin bataryayı çıkartırsam telefon çökçek ?????????????????????????????
hakan batarya ve şebeke ikonlari nasıl gizleyebilirim ? Belle top bar kurdum pek hoş görünmüyor da ondan
tşkler ellerine sağlık
Bi kere bişi yapaıyordum indernet mi ne gitti sonra. ( local mod yazıyordu 10 dk bekledim. yine aynı sonra sıkıldım bataryayı çıkardım ve taktım sonra power tuşuna bastım telefon açılmadı (pcden güncelliyordum) neyse çöktü 20 lira verdim yaptırdım. NOKİA N73 İDİ )
.
.
HA BİDE LOCAL MODAYDI YA YENİDEN BAŞLAMADI. BATARYAYIDA ÇIKARMADIM YİNE ÇÖKER DİYE.. 5 DAKKA SONRA KENDİ KENDİNE KAPANDI. SONRA POWER TUŞUNA BASTIM OLDU)))))))))
- - - Eklendi - - -
.
BU PAYLAŞIM GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN.. BİR TEK 1 ŞEY KÖTÜ. ( TUŞLAR KİLİTLENİYOR YAKİLİT AÇMA YERİ KÜÇÜK KUTU VARYA BİDE SAAT HİÇ GÜZEL DEĞİL ÇOK KÖTÜ.. NOKİA N8 GİBİ YAPABİLİRMİSİNİZ O KISMI) YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?