Resimdeki Kutucuklar Aynı olsun.. En Son Olarakda INI Kutucuğunu İşaretleyip RM-356 Seçip Tamam'a Tıklıyoruz Ve Son olarak Flaşh Basıp Kapalı Olan Telefonumuzu USB Kablosuyla Pc Ye Bağlayıp Power Tuşuna Bir Kez Basıp Bekliyoruz. . . Telefon Daha Sonra kendi Kendi Açıldıktan Sonra Symbian Belle Yüklenmiş Olacaktır.. Güle Güle Kullanın. . . Ne yani başta telefonu kapalı mi bağlayacağız
Resimdeki Kutucuklar Aynı olsun.. En Son Olarakda INI Kutucuğunu İşaretleyip RM-356 Seçip Tamam'a Tıklıyoruz Ve Son olarak Flaşh Basıp Kapalı Olan Telefonumuzu USB Kablosuyla Pc Ye Bağlayıp Power Tuşuna Bir Kez Basıp Bekliyoruz. . . Telefon Daha Sonra kendi Kendi Açıldıktan Sonra Symbian Belle Yüklenmiş Olacaktır.. Güle Güle Kullanın. . . Ne yani başta telefonu kapalı mi bağlayacağız
telefonu kapat.jafı aç.bu yazılımın başındaki talimatları uygula yazılım atılacak telefona...bb5 sekmesinde telefonun modu var arada offline yap.flaşla.press power buttonda telefonun açma kapama tuşun bas,basılı tutma...
soorun çıkmaz.yeter ki nokia/phoenix/products klasörü oluşturup RM-356 klasörüne c00,v(v01,v02,v05 gibi),uda.fpsx ve diğer 3 dosyayı topla jaf ile flaşla...
yorumlarda hafıza kartı simgesi kaldırma modunu ekledim ordan indir rofs2 e at yeter
müzik çaları güncellediysen menüye atma sorunu oluşması doğal.. güncellemiceksin müzik çaları
iconlar dediğin smileylermi?
cızırtı yapması yazılımsal değil donanımsaldır.. başka bir cfw yükle dene yazılımdan olucağını sanmıyorum...
bu güne kadar çıkardığım cfwler
Symbian Belle
Symbian Anna
Symbian Belle Shell
türkçeleştirdiğim cfwler
Symbian Anna 7.5
Nitro
Bunlarda sitede mevcut...
anladım kardeşim ben çıkardığın fw derken bu bellede bi ara güzel bi mod vardı benm hoşuma giden masaüstünde balıklar falan olan yani bundan önceki cfwlerini kastedmişti neyse şimdilk hafıza kartını yapayım icon dediğimde smileyler galiba gülen surat vs vs. bunları değiştirebiirmiyiz daha basite indirgesek facebooktaki iconlar gibi yapabilirmiyim kendim?
anladım kardeşim ben çıkardığın fw derken bu bellede bi ara güzel bi mod vardı benm hoşuma giden masaüstünde balıklar falan olan yani bundan önceki cfwlerini kastedmişti neyse şimdilk hafıza kartını yapayım icon dediğimde smileyler galiba gülen surat vs vs. bunları değiştirebiirmiyiz daha basite indirgesek facebooktaki iconlar gibi yapabilirmiyim kendim?
hakan bişey sorucam hani bazı fwlerde widget koydugunda arkası gölgeli oluyo anlatabildim mi ? bunu senin cfwde olması mümkün mü?
mesela müzik çalar widgetini koydugumda çok sade görünüyo arkası gölgeli olsa daha belirgin olurdu bu yüzden soruyorum
hakan bişey sorucam hani bazı fwlerde widget koydugunda arkası gölgeli oluyo anlatabildim mi ? bunu senin cfwde olması mümkün mü?
mesela müzik çalar widgetini koydugumda çok sade görünüyo arkası gölgeli olsa daha belirgin olurdu bu yüzden soruyorum
çökme filan olmaz. Hafıza kartı we sim kartı çıkarmak isteğine bağlı. Pc suiti açık kapalı farketmez. Tlfn kapalı olucak. Silinmesini istemediğin dosya we rehberini yedekle. Yazılımdan sonra hard format we hafıza kartını biçimlendirmeyi unutma.