cafer-abi
Üye
Buyur kardeşim. Rof2 yi NFE ile aç daha sonra içindeki anlatım.txt dosyası dahilinde denilenleri yap. Bunları yaptıktan sonra Tarayıcıyı ve t9 u c hafızasına almış olacaksın ve ikinsinide hafıza kartsız kullanacaksın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yarar yarar bunları sizin için temiz porttan kendim çektim.bakıyorum inş işime yarar eyvallah
Nokia firmware editör ile rofs2 dosyasını aç verdiğim rar dosyasının içindeki private ve sys klasörülerini nfe nin içine sürükle bırak.rofst 2 içine nasıl atıcam ben bunu?
Hiç kullanım bilmiyorsan ben sana yapıp gönderirim. sen hangi menü düzenini indirdin? 3*4 mü 4*4 mü? Bu arada yapınca özelden gönderirim. Gelen kutunu boşalt.sülüman
kardeş ben nfe kullanmadım hiç indirmedim bile nedir nasıl yapılır hiç bilgim yok
Tmm bekliyorum. Eğer olmamışsa ya gelen kutunu boşalt yolluyayım ya da msn adresini özelden bana at.3 4 indirdim. uğraşıyorum bi saattir ama çözemedim programı aga :/
edit: yaptım galiba bi flashliyim de olmazsa sen yardım edersin aga
Önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İkiside sorunsuz hafıza kartsız çalışıyor değil mi?eyv dostum çözdüm programı da sorunu da. teşekkürler çok
Yok upload etme haqanguven ana sayfada ne yazmış görmedin mi? düzenlenip paylaşılması yasaktır diye belirtmiş. Gerçi bu yasağa girer mi bilmem ama olsun sen yinede upload etme bence. İsteyen olursa ben modu paylaştım. Alır yapar.t9 kullanmıyorum zaten ama 2si de çalışıyor evet denedim. hatta rof2 dosyasını bu şekilde upload bile edebilirim. vardır illa ki kartsız kullanan. ben çok sıkıntısını yaşamıştım bunun.
şimdi bi daha cfw çıkartmayacak mısın
hakan yine temiz bir iş yapmışşsın "teşekkürler"
hakan yine temiz bir iş yapmışşsın "teşekkürler"
hayır buraya kadarmış be kardeşim
linklerde nokiasuite ve jaf yok
rica ederim güle güle kullanın...
bunları yaptığın içinkurdum ve siyah tema çok hoşuma gitti çok sade ve siyah temaları seviyorum
hakan abi sen nrde otruyosun.bzm orda hakan güven die biri warda(köyceğiz-muğla) abi linklerde jaf ve nokia suite yokh
ben kimseye yasak koymak istemezdim. Isteyen yazılımın üstünde oynayıp düzenleyip kendi konusunu açabilirdi ben bu kadar emek verdim emegimin çöpe atıldığını gördüm o yüzden yasakladım... Konuyla ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim
Yok upload etme haqanguven ana sayfada ne yazmış görmedin mi? düzenlenip paylaşılması yasaktır diye belirtmiş. Gerçi bu yasağa girer mi bilmem ama olsun sen yinede upload etme bence. İsteyen olursa ben modu paylaştım. Alır yapar.
Ellerine sağlık hocam birde icon belledaki gibi olsaydı 4-4lükdü..
hakan usta mesela nokia suite 6.003 yüklü diyor bunun üzerine nokia suitten yükleme yapsam orijinal yazılım yüklenirmi?
Dostum tek kelimeyle mükemmel olmuş. Ellerine ve emeğine sağlık.
kardeşim qt yi ne yapacağız simdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?