5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi
anlatımda flaşh baıp kapalı telefonu pc ye bağlıyoruz demişsin , flaşh basma ney anlayamadım

OGM EMULATÖRDE flaşh butonu var ona basıcaksın...

- - - Eklendi - - -

3 hafta önce telefonuma yükledim ilk bikaç gün sıkıntı yoktu ama sonralarda telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı ve symbian anna işletim sistemi belleden çok daha kullanışlı ...

yazılımsal değil o... bellede öyle bi hata yok... kurduğun uygulamalarla çakışmasından oluyordur..

oguzton

Üye
anladım kardeşim o zaman yapabilecek bir şey yok 2 küçük sorunu görmemezlikten geliriz bizde bu güzel mod için değer,
Tarayıcı konusunda da evet alternatif tarayıcım var ama bu nokia tarayıcısı kolay geliyor elim alışmış nokia tarayıcısına
Alternatif olarak "Uc Browser"
kullanıyorum , denemeni tavsiye ederim

Konu Sahibi
nokia browseri çok iyi aslındada bu hatalar yüzünden kullanılmıyor işte... biliyorum uc yi ama opera bana göre daha kullanışlı kardeşim

oguzton

Üye
telefondaki araba yarışı oyununu silmesek olmaz mı ?

hocam şu tuş kilidi açarken titreşimi geri getirebilecekmisin bence o olmadan olmuyor gibi

sindomam

Üye
hakan kardeşim bunu uyguladığımda telefonun sistemi tamamen deyişiyo demi ? geri dönüş için orjnal yazılı yüklemem mi, gerekir ??

Konu Sahibi
hocam şu tuş kilidi açarken titreşimi geri getirebilecekmisin bence o olmadan olmuyor gibi
çıkardım istek oldu az ekledim yine istek oldu çıkarılsın diye yine çıkardım.. modu atayım sana sen rofs2 at yeterli olur kardeşim

- - - Eklendi - - -

hakan kardeşim bunu uyguladığımda telefonun sistemi tamamen deyişiyo demi ? geri dönüş için orjnal yazılı yüklemem mi, gerekir ??

resimlerde ne görüyorsan aynı o şekil oluyor.. evet orjinale dönmen için navifrmden v60 güncellemesini indirip bunu atar gibi atıcaksın

ykpknl

Üye
hakan ofwde alarm çaldığında sürükleyerek durduruyoduk şimdi öyle değil zahmet olmassa tekrar öyle yapma şansın varmı ?

Konu Sahibi
hakan ofwde alarm çaldığında sürükleyerek durduruyoduk şimdi öyle değil zahmet olmassa tekrar öyle yapma şansın varmı ?

galiba o sürüklemeli tuş klidini ekleyince oluyor tam bilmiyorum hiç denemedim kardeşim

919191

Üye
bir çok cfw kullandım . şu sunrise die bi cfw war en son onu kullandım ama telefonda sorunlar oluştu mesela arasıra kapanıyor ve kapanırkende renkli çizikler oluşuyor.tema efeklerinde geçiş yaparken kapalı kırmızı bir şey oluyor bu belle cfw attımda bu sorunlar kalkar mı?belle cfwde sorun olarak neler war?(şu ana gördüğüm en yakışıklı cfw)bu cfwde qt bileşenide beraberinde gelecekmi?cfw hızlı mı?

omerynd

Üye
kardeşim ben bunu 2 3 aydir kullanıyorum inan en sorunsuz yazılım diyebilirım. Sağolsun hakan kardeş çok titizleniyor ve iyi işler başarıyor. Kısaca harika bir yazılım. Pek göze çarpan sorun yok. Benim gördüklerimi söylüyorum 1 telefon hafızasıni kullanacaksan geri yükleyeceksen yani favori kartvizit ekleme. Listede gösterilmiyor ama numara hafızada duruyor. Tekrar kaydedersen de iki kez aynı numara var diye ismi göstermiyor. Ben biraz uğraştım kayıtlı numarayı ancak nimbuzz ile sildim tavsiyemdir. Şarjı ofw den pek farklı değil kısa değil yani is görür başka da sorunu yok. 4 4 luk yanı. Öneri istersen menüde batarya şebeke falan kısımları gizleye bir mod var onu ekle bir de 4x4 ve belle topbar ile süper oluyor. Bu öneri sana da olsun hala kardeş yenisınde uygularsın belki. Birde hakan kardeş şu üst kısmı menü de gizleyebiliyoruz ya aynen ana ekran da da gizleyebilirmiyiy mod var mi elinde

- - - Eklendi - - -

bu arada bu yazılımda kesinlikle çizikler oluşmuyor ve tema efektleri harika haberin olsun

Konu Sahibi
söylediğin hatalar yazılımda yok... qt bileşeni gömülü değil.. ama ovi mağazadan bir uygulama yüklediğin zaman sorunsuz tğm qt bileşenleri yükleniyor...

- - - Eklendi - - -

düşündüm de bende istemiyorum , misafirlikte vs çocuklar olunca şarj bırakmıyorlar

hehehe

- - - Eklendi - - -

yorumun içn çok teşekkür ederim....
rehberden neden hata alıyorsunuz ki bende öyle hata yok...
siz yazılımdan sonra nokia suiti ile geri yüklememi yapıyorsunuz?

saolun..tşkürler... Bi sorum war.bu flaşlama işlemini bluethootla yapmak mümkün mü?

-efşan

Üye
Bluetotth ile flash'lama işlemi yapılamaz.

hyr onu demk istemdim.belle cfwsi v60la uyumlumu?