korkuncadam
Üye
anlatımda flaşh baıp kapalı telefonu pc ye bağlıyoruz demişsin , flaşh basma ney anlayamadım
3 hafta önce telefonuma yükledim ilk bikaç gün sıkıntı yoktu ama sonralarda telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı ve symbian anna işletim sistemi belleden çok daha kullanışlı ...
anladım kardeşim o zaman yapabilecek bir şey yok 2 küçük sorunu görmemezlikten geliriz bizde bu güzel mod için değer,
teşekkürler yorumun için...
1. Cevap: Evet Halletim
2. Cevap: Kesik kesik gelmesinin sebebi sayfayı doldurması için interneti tam çekemediğindendir... her zamanmı yapıyor yoksa aradamı...
3. Cevap: İşte c6 port genel sorunu o.. bende zamanında çok uğraştım düzeltmek için yardım bile aldım sonuç olumsuz.. bi türlü düzelmedi.. kopyaladığının rengi farklı olmuyor...
4. Cevap: c6 port genel sorunu.. yan mandal ve web browser... yazı tipinin naparsan yap değişmiyor.. benim sana diceğim operayı kullan daha yüksek poerforman alırsın kardeşim
nokia browseri çok iyi aslındada bu hatalar yüzünden kullanılmıyor işte... biliyorum uc yi ama opera bana göre daha kullanışlı kardeşimanladım kardeşim o zaman yapabilecek bir şey yok 2 küçük sorunu görmemezlikten geliriz bizde bu güzel mod için değer,
Tarayıcı konusunda da evet alternatif tarayıcım var ama bu nokia tarayıcısı kolay geliyor elim alışmış nokia tarayıcısına
Alternatif olarak "Uc Browser"
kullanıyorum , denemeni tavsiye ederim
telefondaki araba yarışı oyununu silmesek olmaz mı ?
çıkardım istek oldu az ekledim yine istek oldu çıkarılsın diye yine çıkardım.. modu atayım sana sen rofs2 at yeterli olur kardeşimhocam şu tuş kilidi açarken titreşimi geri getirebilecekmisin bence o olmadan olmuyor gibi
hakan kardeşim bunu uyguladığımda telefonun sistemi tamamen deyişiyo demi ? geri dönüş için orjnal yazılı yüklemem mi, gerekir ??
hakan ofwde alarm çaldığında sürükleyerek durduruyoduk şimdi öyle değil zahmet olmassa tekrar öyle yapma şansın varmı ?
istek çok olursa 3 gün içinde eklerim
söylediğin hatalar yazılımda yok... qt bileşeni gömülü değil.. ama ovi mağazadan bir uygulama yüklediğin zaman sorunsuz tğm qt bileşenleri yükleniyor...bir çok cfw kullandım . şu sunrise die bi cfw war en son onu kullandım ama telefonda sorunlar oluştu mesela arasıra kapanıyor ve kapanırkende renkli çizikler oluşuyor.tema efeklerinde geçiş yaparken kapalı kırmızı bir şey oluyor bu belle cfw attımda bu sorunlar kalkar mı?belle cfwde sorun olarak neler war?(şu ana gördüğüm en yakışıklı cfw)bu cfwde qt bileşenide beraberinde gelecekmi?cfw hızlı mı?
düşündüm de bende istemiyorum , misafirlikte vs çocuklar olunca şarj bırakmıyorlar
kardeşim ben bunu 2 3 aydir kullanıyorum inan en sorunsuz yazılım diyebilirım. Sağolsun hakan kardeş çok titizleniyor ve iyi işler başarıyor. Kısaca harika bir yazılım. Pek göze çarpan sorun yok. Benim gördüklerimi söylüyorum 1 telefon hafızasıni kullanacaksan geri yükleyeceksen yani favori kartvizit ekleme. Listede gösterilmiyor ama numara hafızada duruyor. Tekrar kaydedersen de iki kez aynı numara var diye ismi göstermiyor. Ben biraz uğraştım kayıtlı numarayı ancak nimbuzz ile sildimtavsiyemdir. Şarjı ofw den pek farklı değil kısa değil yani is görür başka da sorunu yok. 4 4 luk yanı. Öneri istersen menüde batarya şebeke falan kısımları gizleye bir mod var onu ekle bir de 4x4 ve belle topbar ile süper oluyor. Bu öneri sana da olsun hala kardeş yenisınde uygularsın belki. Birde hakan kardeş şu üst kısmı menü de gizleyebiliyoruz ya aynen ana ekran da da gizleyebilirmiyiy mod var mi elinde
- - - Eklendi - - -
bu arada bu yazılımda kesinlikle çizikler oluşmuyor ve tema efektleri harika haberin olsun
Maalesef.saolun..tşkürler... Bi sorum war.bu flaşlama işlemini bluethootla yapmak mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?