haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
çok sağol kardeşim eline sağlık...
hayır gelmiycek., mesaj ayarlarından karakter destegini tam yap
karakter desteği indirgenmiş olması lazim arkadaşım tam olunca 160karakterin altına düşer özel karakterlerde.
Selam bende kullanıyorum fakat bir sorun var benimkinde. Sorun şöyle: Telefonun yanındaki kilid düğmesini 5-6 saniye çekili tuttuğumuzda telefon ilk önce kilitleniyor daha sonra tekrar açılıyor. Hata nasıl düzeltilebilir?
Selam bende kullanıyorum fakat bir sorun var benimkinde. Sorun şöyle: Telefonun yanındaki kilid düğmesini 5-6 saniye çekili tuttuğumuzda telefon ilk önce kilitleniyor daha sonra tekrar açılıyor. Hata nasıl düzeltilebilir?
aynısını ben de sormuştum c6 port olduğu için çözüm yok
c6 port genel hatası yapıcak bişe yok ona.. hızlı bir şekilde klitlersen sorun yaşamazsın
- - - Eklendi - - -
hiç alakası yok.. tam destekde kullanıyorum ben özel karakter yazsamda 160 dan sonra 2 mesaj gönderiyor...
catlax66 arkadaşım, sag seçim tuşuna tuş kilidi uygulamasını getir, dokun tel kitlensin, gözün arkada kalmasın...
orjinal yazılım kullanıyorsan hak tepiyorum kardeşim. Lakin cfw lerde özel karakter kullanacaksan karakter desteğini tam yaparsın ve özel karakter kullandığın zaman mesaj 160karakter bi sms olmaz karakter sayısı düşer tecrübeyle sabittir. Ama yeni yazılımla orjinal kullanan arkadaşlar bilirler ki özel karakterde 160 da gider lakin eski bi cihaza mesaj atmışsa özel karakter ş ise s ye dönüşür önünde yada arkadaşında bi karakterlik boşluk olur. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.
- - - Eklendi - - -
onu ben sorun olarak görmüyorumda teşekkür ederim kardeşimsayfayı batırıyoruz gibi oluyo ama ne yapalım yeni sürüm bekliyoruz burdan ayrılamıyoz .d
bende tam destek sorun yaşamıyorum... yok ne batırması, yazılım üzerinde tartışıcaz tabikide..
eyvallahpeki türkçe karakter kullanıyo musun önemli bu
tekrar teşekkürler aklıma geldikçe önerilerimi yazarım sen zaten düşünmüşsün herşeyi benim bu konularda bilgim yok denecek kadar az ileride belki tavsiye edebilecek duruma gelirim iyi çalışmalar.
Meşgul simgesini değiştir hakan abi yav bu hiç güzel değil bi tane var yeşil yuvarlak o süper duruyor.
açar çünkü telefon güvenlik sorgusu kapalı ondan açıyor telefonu
Peki ne yapmak lazım CFW atmadan da kodu kabul etmiyordu CFW'den sonra da kabul etmiyor.
Ben pm atıyorum abi bir dakika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?