5800 wlan ve wap tan internede girmiyor yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercann1

Üye
    Konu Sahibi
5800 wlan ve wap tan internede girmiyor yardım lütfen
Arkdaşlar 2 türlü de internete bağlandığımda browser açılıyor ama boş beyaz bir ekran veri alışverişi olmuyor sağ üst köşede hep 0 kb yazıyor :S yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek yok mu arkadaşlar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadasım nasıl girmiyor biraz acıklarsan yardımcı olabilirim..browserdn girdiğinde bağlantı türünü sormuyor mu ?? eğer sormuyorsa sorun olabilir hard format at veya sorununu daha acıq söyle..

sercann1

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım telefoa hard formatta attım wlan veya turkcell internete tıklıyorum ama web tarayıcı hiç değişmiyor beyaz b,r sayfa açık kalıyor internete girmiyor teşekkür ederim

bozkurt43

Üye
aynı sorun bendede var yardım edecek arkadaş varsa şimdiden teşekkürler sayfa sayfa dolanıyorum nette..

byrm_yucel

Üye
aynen aynı sorun bende de war wireless üzerinden kolaylıkla giriyorum ama wap üzerinden internete giremiyorum beyaz bi ekran geliyo 0 kb yazıyor köşedede öyle kalıyorr

haltie

haltie

Üye
bağlantı ayarlarınızda problem var sanırım.wlandan girip ondan girmiyorsa sorun ondandır

mltya95

Üye
bendede olmuyor yaaaa önceden giriyodu

omerynd

omerynd

Üye
tarayıcının ayarlarından bağlantı turunu her zaman sormasını seçin ve ana sayfanız boş bir sayfa olabilir. Ana sayfayı değiştirmeyi deneyin bence

mustafa54545408

Üye
arkadaşlar benimde aynı sorunum var bağlantı ayarlarım tam gibi gözüküyor turkcell wap ne wlandan nede waptan girebiliyorum sorgu ekranı geliyor waptan bağlanmak istediğimde turkcell vap diyorum yine açılmıyor wlandada durum böyle yardımcı olursanız sevinirim

nokiaugurcom

Üye
bendede aynı sorun var önceden bazı sitelere girebiliyordum şimdi ise giremiyorum fabrika ayarlarına döndüm düzelmedi youtubeye giriyor ne yada nereye başvurmam gerekiyor ben vodafon 3g ile bağlanıyorun önceden bağlandığım site oyun sitesi şimdşi ise aynı siteye bağlanmıyo yardım wdwbilirmisiniz

aliosman3801

Üye
Arkadaşlar bende nokia 5800 kullanıyorum benim telefon giriyor sizde girmiyorsa opera mini 10.1 yükleyebilirsiniz ordan girin kolay olur

SilentOne

SilentOne

Üye
arkadaşın dediqi yap daha kolay oluyor

cncsenol

cncsenol

Üye
Benimde buna benzer bir sorunum var. Önceden çok rahat nete girebiliyorken şimdilerde 3G bağlantısı olmadığı yerlerde(edge üzerinden) nete bağlanamıyorum, hattım vodafone, hard format denedim, internet ayarlarını aldım yinede düzelmedi, malum heryerde de 3g yok, ne yapmam lazım :!!!:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt