5800 wlan sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bufali

Üye
    Konu Sahibi
5800 wlan sorunu
arkadaşlar kablosuz internetle bağlantıyı kuruyorum.İnternete girdiğimde şu hatayı alıyorum;

Web: Bu sunucuyla güvenli bir bağlantı kurulamıyor."

Yardım edebilirmisiniz?

scuf

scuf

Üye
modeminizin güvenlik ayarını hepsi geçerli olarak ayarların , sorun modemde telefonda değil.

bufali

Üye
    Konu Sahibi
Evde modem yok cafelerde girmeye çalışıyorum.Bunun başka bir çözüm yolu var mı?Ayrıca yorum için Teşekkürler

scuf

scuf

Üye
her cafede mi aynısını yapıyo , ilginç ben cafeden de sorunsuz giriyorum , cafe sahibinden kodu alıp bağlan diceksin o kadar başka bir çözüm yolu yok gibi eğer diğer caefelerde de aynısını yapıyorsa en son çare o zaman bi hard format at telefonuna.

bufali

Üye
    Konu Sahibi
Hard format derken ? Telefonu yeni aldım o yüzden pek bir bilgim yok

scuf

scuf

Üye
Yeşil Yes Tuşu + Kırmızı No Tuşu + Telefonun Yanındaki Kamera Tuşu + Açma/Kapama Tuşuna Nokia açılış ekranı veya PIN kodu ekranı gelene kadar aynı anda basılı tutun.Format atılmasını bekleyin.

Bu işlemi yaparsan tele tam format atmış olursun ama dediğim gibi önce diğer cafelerde bir bak aynı sorun olursa at formatı , bi bak önce boşuna format atmış olma.

allyil

Üye
ya arkadaşlar aynı sorun bendede var sanırım wlanla okulda ve cafelerde internete bağlanabiliyorum ama evdeki modeme bağlandığm zaman internete girmiyo.

straycat

Üye
modem tavsiyelerinizi uyguladım ama olmadı soft format denedim o da işe yaramadı en sonunda hard format attım sonunda oldu teşekkürler tavsiyeleriniz için

recepkiran_20

Üye
5800 ı yeni aldım v50 sürümü baktım yani hard formata gerek yok galiba. forum çamlıkın wifisinden girmeye çalıştım ama hata verdi. nasıl olcak

XleventX

XleventX

Üye
aynı sorun bende ve arkadaşımın telefonun da var ikisine güncelledim fakat aynı hiçbir ttnet wi-fi noktasından bağlanmıyo ,Bu sunucuyla güvenli bir bağlantı kurulamıyor diyor 20-30 tane cafede vs yerlerde denedim aynı çözüm bulan yokmu bu olaya.5800,N79 ikiside aynı

bmehmet1980

Üye
arkadaşlar selam 5800 nokia telefonumu günceledim ama yanlız dil turkce kayboldu gene nasıl yükleye bilirim

kartal158

kartal158

Üye
her sorunun çözümü hard format

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt