tobakcal Üye arkadaşlar nokıa 5800 expres müsic e msn nasıl yükleniyor hep süresi geçmiş sertifka diyor
nesscafe Üye YuZaRSiFTaN ne akdar adi adamlarsınız kaldırılmış verdiğin link adi herif boşa üye yaptırdın
demirsat Üye yükledim ama msn baglanmanıza izin vermiyor yazıyor. samsung 8910 hd telefonua yükledim. yardımcı olursanız sevinirim
yükledim ama msn baglanmanıza izin vermiyor yazıyor. samsung 8910 hd telefonua yükledim. yardımcı olursanız sevinirim
estomb Üye Sagol kardeşim bende vardı ama yinede bi alternatif olsun kurmaya gerek yok şimdilik hem türkçe benim ki daha kolay geliyo
Sagol kardeşim bende vardı ama yinede bi alternatif olsun kurmaya gerek yok şimdilik hem türkçe benim ki daha kolay geliyo
resmigenc Üye bırak kardeşim çalışmıyo bu program... daha hala yayında sertifikası kabul etmiyo ve sertifika süresi geçmiş imzaladım sertifika tarihini değiştirdim de hala sertifika hatası veriyo kaldır sen bunu...
bırak kardeşim çalışmıyo bu program... daha hala yayında sertifikası kabul etmiyo ve sertifika süresi geçmiş imzaladım sertifika tarihini değiştirdim de hala sertifika hatası veriyo kaldır sen bunu...
tet_1453 Üye kardes helal olsn güzel paylaşımda bunnun ücreti nekadar mesela günlükmü gidiyor yoksa saatlikmi tesekkür ederim simdiden.. .
kardes helal olsn güzel paylaşımda bunnun ücreti nekadar mesela günlükmü gidiyor yoksa saatlikmi tesekkür ederim simdiden.. .