5800 Wifi Update

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
5800 Wifi Update
Arkadaşlar 5800 v31 sürümü software updater ile yüklenmiyor wifi ile yükleniyor wifi ile yükledim 6 üsür mb indirdi ama software updaterle 130m üstü dosya indiriyor sizce ikiside aynımı yoksa wifi ile update yani telefondan *#0000# seçeneğinden update sadeleştirilmiş halimi

--------------- Ekleme ---------------

cvp veren yokmu ya

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hiçte aynı değil..birinde sadece bir yamayı yüklerken diğerinde bütün yamaları yüklüyorsun..

bekirbirim

bekirbirim

Üye
Arkadaşlar 5800 v31 sürümü software updater ile yüklenmiyor wifi ile yükleniyor wifi ile yükledim 6 üsür mb indirdi ama software updaterle 130m üstü dosya indiriyor sizce ikiside aynımı yoksa wifi ile update yani telefondan *#0000# seçeneğinden update sadeleştirilmiş halimi

cvp veren yokmu ya

hiçte aynı değil..birinde sadece bir yamayı yüklerken diğerinde bütün yamaları yüklüyorsun..
aynı wifideki paketlenmiş yani sıkıştırılmış hali

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sana göre aynı olabilir ama değil..

astraufuk

Üye
arkadaslar telefonu aldigim gun surumu 3e yukselttim fakat kendiliginden wifi yi kapatiyo herhangi bisey yapmamama ragmen wifi tarayicisini kapatiyo bunun bir ayari falanmi var lutfen yardimci olun deli olacam taksidini odemeye baslamadan kiricam aleti yaaa

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ayarlardan Bağlantıya gireceksin..en aşağıda Yönetim Ayarlarına giriyorsun veri aramasını sınırsız yapacaksın tamamdır..

astraufuk

Üye
kardeş denemediğim şekil kalmadı kafasına göre tarayıcıyı kapatıyo....yaa wifi modeme 1 cm uzagında sadece bulamama gibi bir durum normalmi sence mantıklı geliyormu.senın dediğin ayarı cok öncesinde yaptım olmadı olmuyo.acıklık var köşesinde sorun değil hadi olsun ama kafelerde otururken face e giriyosun sitelerden download yaparken tık diye kapanıyo ev ekranı denilen boş ekran çıkıyo.guncellememi yapmadım defalarca karıştırmadığım forum sitesi kalmadı yuzde 99 yaancı siteleri karıştıryorum belki bişey çıkar diye ama orda konuştgum arkadaslarda bu tip sorunları yaşıyo ve soruna çözüm malesef yok suanda.nokianın bi tarafı kalkacakta yapacakta sunacakta.yeminle samsung starın wifili modelini almadıgıma milyonlarca kez pişmanım.bu tele 1125 lira vericem ocaktan itibaren ama o telefon 449 lira aradaki uçuruma ve sorunsuzluğa bak.arkadaslarımın ikiside onu aldı bir kere olsun sorun çıkartmadı.onları oyle gorunce keçiler atıyo ister istemez...

Mcq.

Üye
abıler bana bı yardımcı olurmusnz ya ben ınternete msn ye gıremıyorum 5800 aldım yenı 10 gun oldu bu konularla ılgılı hıcbı bılgım yok bana burdan veya msn den yardımcı olabılrımsınız ? kenan.mcq@hot msn adresım yardım bekliyorum hayırlı bayramlar.

1234_

Üye
software update farklı :D

*#0000# kısmından güncelleme yapman lazın. software update, telefondaki yazılımları günceller...

celalaltin

celalaltin

Üye
Kardesim pc den Handy wifi yi indir kur oluyor bende de oldu ...

VEYA

kepopleyte

Üye
yh arkadaşlar yardımcı olurmusunuzz yeni telefon aldım 5800 2 hafta oldu daha msnye giremiyorum windows live hizmetiyle gecici olarak bağlantı kurulamıyor bu sorun telefonunuzun cevrimdışı olmasından veya veri bağlantınız olmamasından kaynaklanabilir lütfen erişim noktanız ve ağ ayarlarınızı kontrol edip tekrar deneyinizz.. diyor herseyi yaptım ama girmiyo yardımcı olurmusunuzz..

Progressivity

Progressivity

Üye
eğer wireless yada gprs üzrinden giriyorsan ayarlarının doğru olduğunu kontrol et eğer internete girdiğin halde msn e giremiyorsan sana Nimbuzz adlı programı yüklemeni öneririm windows live telefonda çoğu zaman dediğin gibi hatalar verebiliyor, Nimbuzzla çatır çatır girebiliyosun msn e

black war

Üye
arkadşlar 5800 ın menü sünde araçlar bölümü nerede

kartal158

kartal158

Üye
bnce telefondan güncelle ayrıca v51 en son sürüm

hilmi058

Üye
kardeş ben evdeki net üzerinden tel nete baglanıyorum ama facedeki videoları izleyemeyirum başka sitelrdekiş videolarıda oyanmıyor ne yapmalıyım ben yeniyim ban mesaj yazarsan sevinirim kardeş şimdiden tşk burayada yazdım göresin diye,

arkadaşlar wi-fi ile evdenki net üzerinde baglanıyorum ama neteki videoları oynatmıyor mesela facedeki nebilim her hangi bi sitedeki videoları oynamıyo bi purogrmam yüklemme gerekiyormu nasıl olacak yoksa nete girmenin bi anlamıyok bence yardım lütfen (bana özel atın ben acemiyim burayaı birdaha bulamam )(

orhanközen

Üye
3 metreden çekmiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt