5800 wifi lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
5800 wifi lütfen yardım
5800 wi-fi kaç metre menzile sahip acaba yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

bir cevap verecek olan yokmu

eerdogan85

eerdogan85

Üye
açık alan da ve arada fazla engel bulunan 3- 5 duvar gibi, fark edebiliyor. açık alanda 100 m felan çekebiliyor hatta rüzgar bile farkediyor. Birde bu 5800 almasından çok modemin vermesinede bağlı biraz.

Progressivity

Progressivity

Üye
v4 ve v5 güncellemeleri ile bence wi-fi'nin çekim gücü de düştü ve daha önce tanımlanan ağları tanımama gibi bir sorun yaşanıyor v31 wi-fi konusunda oldukça başarılıydı

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılıyorum v31 deyken 150 metre ilerdeki ağa bağlanabiliyordum şimdi 30 metre yakınımdakine zor bağlanıyorum yazlımım v50 hele v50 de dahada kötüleşti yine v40 daha iyidi

--------------- Ekleme ---------------

acilen yeni bir yazılım çıkmlı zaten haziran ayında yenisinin çıkma zamanı geliyor bakalım düzelecemi hatalar hatta bende v31 deyken rds bile çalışıyordu

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Evet arkadaşlar bu çekim gücünün zayıflamasına aynen katılıyorum, bi arkadaşla aynı noktadan bağlanmaya çalışıyoruz onunki n81 gayet iyi çekiyor benim 5800 ağı görmüyor bile.

Progressivity

Progressivity

Üye
yine nokia ya şikayet mailleri atmamız gerekicek ya hep bi yerden yapalım derken bi yerden bozuyolar :S

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
evet yeni yazılım çıkar inş. yoksa v31 e geri dönmeyi düşünüyorum

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
bi şekilde dönemezmiyim en iyi yazılım oydu yada yeni yazılımın çıkma zamanı geliyo haziran sonları gibi çıkması lazım

Progressivity

Progressivity

Üye
v31'de kinetik scrolling yoktu ama KS acayip kolaylaştırıyo telefonun kullanımını ama v31 çok stabil çalışıyodu cidden v40 ve v50 o kadar stabil değil ama diğer çıkacak olan versiyonlarla bu problemleri düzeltmelerini umuyoruz inş

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
bugun wi-fi test ettim v31 yüklüyken o ağdan %100 siyan alan telefon bugün aynı aydan v50 lan telefonum %60 sinyal alıyor yani % 40 lık bir düşüş var sinyal kalitesinde artık v50 de wifi yın berbat oldğunu kanıtladım

Progressivity

Progressivity

Üye
teşekkürler bu deneysel çalışmanız için bunu nokia ya şikayet maili olarak atarsanız çok daha yararlı olur bir sonraki versiyon için

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
ama nasıl gönderiliyor bir bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt