5800 wifi ile bilgisayardan internete bağlanma

Sponsorlu Bağlantılar

zinebadin

zinebadin

Üye
    Konu Sahibi
5800 wifi ile bilgisayardan internete bağlanma
5800 wifi ile bilgisayardan internete bağlanma nasıl olur arkadaşlar.? one touch access ile sebeke operatörü seçerek 3g ile internete bağlanıyorum fakat 5800 ın wifi özelliğini kullanarak masaüstü bilgisayarımı nasıl internete bağlayabilirim??:allalla::allalla::allalla:

Simdeden tesekkurler..

napakyaw

Üye
cevap basit arkadaşım: bağlanamazsın. çünkü masaüstü modemin kablolu modemdir. bu nedenle tel.in internet algılayamaz. :D

dj-genc

Üye
cevap basit arkadaşım: bağlanamazsın. çünkü masaüstü modemin kablolu modemdir. bu nedenle tel.in internet algılayamaz. :D
ARKDASIM SENDE ANLAMA KITLIGIMI VAR usb ile tel baglasak tel wifi ile baglantı alsak olmuyormu :off:

lozzo15

Üye
:bye2::vur

ntquartex

ntquartex

Üye
Tlf internetini kullanarak pcden internete çıkış yapabilirsin.forumdan joikuspot yazılımını indirip tlfna kur,daha sonra bilgisayarın wifi baglantısını kullanarak internete çıkabilirsin.aynı zamanda ovi suite kullanarak kabloyla pcye bağladığın tlfnu modem olarak kullanabilirsin.bunu 3500 ile denedim ama ilk metodu kullanıyorum 5800 telefonumla.

nightmare53

nightmare53

Üye
Bunlara ek olarak pc de bluetooth varsa ordan da bağlanabilirsin :oke: şuan benim yaptığım gibi.

sekiz1453

Üye
ya beyler peki şöyle olurmu :
Wireless modem-5800-Bilgisayar(bilgisayara 5800ı usb ile bağlarız modeme 5800dan bağlanırız)

bu şekilde internete çıkabilirmiyiz telefonu araya sokaraktan :D

cellat_0652

cellat_0652

Üye
boşuna uğraşmayın derim bence çünkü olmuyor....:ah

Üst Alt