5800 whatsapp hafıza kartına yükleme?

FoRZa_26

Üye
    Konu Sahibi
5800 whatsapp hafıza kartına yükleme?
whatsapp kendini telefon hafızasına yüklediği için sürekli hafıza dolu uygulaması alıyorum. bu whatsappı hafıza kartına yüklemenin bi yolu var mıdır ?
 
Hafıza dolu uyarısını telefon hafızasının dolu olduğundan almazsın. Ram yetersizliğinden alırsın whatsapp telefonun ram inin nerydese hepsini kullanıyor sen bide o açıkken ( zaten kapanmıyor) internete felan girersen hafıza dolu uyarsı kaçınılmaz olur
 

Metin MF

Üye

 
hafıza dolu uyarısı ram dolduğundada alınıyor telefon hafızası dolu olduğunda da. Yapman gereken internet ön belleğini silmen. Kullanmadığın programları hafıza kartına yüklemen. Whatsappı mağazadan yuklersen otomatik olarak telefona yükler ayarlardan hafıza kartını seçmen gerek. Ya da opera mini kullanarak kendi sitesinden yükleme dosyasını indir. Ordan kurarsan sana nereye kurayım diye sorar. Sorun olursa yine pm at.
 

oknly06

Üye
Beyler ben e52 kullanıyorum.Sitesinden de indirdim ne yaptıysam olmadı otomatik olarak telefon hafızasına yüklüyor.Yükleme yaparken hafıza kartı ve ya telefon hafızası seçimi gelmiyor.Hafıza kartına nasıl yükleyebilirim ?
 
Symbian.forever'ın verdiği sis editör ile deneyin gençler.
 
 

redsad

Üye
whatsapp'ın kurulumunda nereye yükleneceğini sorması lazım.