5800 whatsapp hafıza kartına yükleme?

Sponsorlu Bağlantılar

FoRZa_26

Üye
    Konu Sahibi
5800 whatsapp hafıza kartına yükleme?
whatsapp kendini telefon hafızasına yüklediği için sürekli hafıza dolu uygulaması alıyorum. bu whatsappı hafıza kartına yüklemenin bi yolu var mıdır ?

hendeklee

Üye
bende arıyorum :S

Black-killing

Black-killing

Üye
Tıkla Indir

- - - Eklendi - - -

Alın beyler belki bu işe yarar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Hafıza dolu uyarısını telefon hafızasının dolu olduğundan almazsın. Ram yetersizliğinden alırsın whatsapp telefonun ram inin nerydese hepsini kullanıyor sen bide o açıkken ( zaten kapanmıyor) internete felan girersen hafıza dolu uyarsı kaçınılmaz olur

Metin MF

Metin MF

Üye
Hafıza dolu uyarısını telefon hafızasının dolu olduğundan almazsın. Ram yetersizliğinden alırsın whatsapp telefonun ram inin nerydese hepsini kullanıyor sen bide o açıkken ( zaten kapanmıyor) internete felan girersen hafıza dolu uyarsı kaçınılmaz olur

:oke:

hackedbygobel

Üye
hafıza dolu uyarısı ram dolduğundada alınıyor telefon hafızası dolu olduğunda da. Yapman gereken internet ön belleğini silmen. Kullanmadığın programları hafıza kartına yüklemen. Whatsappı mağazadan yuklersen otomatik olarak telefona yükler ayarlardan hafıza kartını seçmen gerek. Ya da opera mini kullanarak kendi sitesinden yükleme dosyasını indir. Ordan kurarsan sana nereye kurayım diye sorar. Sorun olursa yine pm at.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
arkadaşların dediği doğru. Ram yetmiyor ama yinede hafıza kartına yüklemek istiyorsan buraya tıkla

oknly06

Üye
Beyler ben e52 kullanıyorum.Sitesinden de indirdim ne yaptıysam olmadı otomatik olarak telefon hafızasına yüklüyor.Yükleme yaparken hafıza kartı ve ya telefon hafızası seçimi gelmiyor.Hafıza kartına nasıl yükleyebilirim ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Symbian.forever'ın verdiği sis editör ile deneyin gençler.

elit444

elit444

Üye
whatsapp ? :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
:alkis

redsad

redsad

Üye
whatsapp'ın kurulumunda nereye yükleneceğini sorması lazım.

Üst Alt