5800 webte gezerken Hafıza dolu uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
5800 webte gezerken Hafıza dolu uyarısı
arkadaşlar 5800 ımı yeni aldım. kendi web broverserında dolaşırken hafıza dolu uygulamayı kapatın gibisinden uyarı aldım 3-4 defa bunun üzerine çerezleri falan sildim. yine aynı uyarıyı alınca opera yükledim ondada aynı uyarıyı aldım hafızaya bakıyorum 60 m boş alan 21 mb kullanılan yazıyor tel hafızasında hafıza kartım zaten boş. ne yapabilirim.teşekkürler

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hafıza az demesi birde ram az olmasından yapar ramı bir kontrol et...

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurlr.rami nasl kontrol edebilrm acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
handy taskman yada jbaktaskman adlı prolar var arka tarafta çalışan programları kapatır onlardan birini kurun kapatın..

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
rame baktım arkadaşlar 120 m ram gösteriyor boş ram telde tüm uygulamalar kapalıyken 43 falan.normal mi

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
dostum maalesef bunun tek çözümü , dönem dönem gizlilik verilerini sileceksin. Ön belleği boşalt vs. Çerezler vs. Tümünü silip kapat tekrar bağlan.

Ben n95de böyle yapıyorum , ya da c/cache klasörünü siliyorum

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
c/cahce klasörü ne işe yarıyor arkadaşım silmemizde sakınca olurmu

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
sildim ama birşey farketmedi başka ne yapılabilir silinebilir

ozell91

Üye
bendede aynı sorun var..kesin bir çözümü yok mu bunun

yss126

Üye
5800'in kendi tarayıcısının ön belleğini nasıl bulabilirim acaba?

Revengeful

Emekli Yönetici
hard format attım sorun gitti bende

furkan1110

Üye
:nono:bnde hard format attım ama düzelmedi birde bn hard formattan sonra yedeklemeye girip ayarlar ı geri yükledim bununla alakalı olabilirmi cvp yazarsanız sevinirim

Barbo2

Barbo2

Üye
ayarlar dan java ecma dizesini kapatın daha çok hızlanır ve az verı harcar hafıza sorunu olmaz

MobileNC

Üye
bu sorunu halledebilen hiç bir arkadasımız yokmu?

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bunun çözümü Web > Son girilen sayfalar > Seçenekler > Gizlilik Verilerini Sil'dir arkadaşlar. Bunu birkaç haftada bir uygulamalısınız.

fedata

fedata

Üye
çözümü yokki 256 mb ram kullanan telefonda bu oluyorda 120 mb rami olan telefonamı çömüm bulalım..bu hatayla karşılaşacaksın.böyle bi hata almayacak nkia smartphone modeli henüz yok olsa gerek.çünkü nokianın en yüksek ram a sahip bi telefon olan n8 bile yaşadı bu sorunu..

CociCoci

Üye
1,2 sayfaya giriyorum hemen hafiza dolu diyor x6 çözümü yokmu?

ali.oren

ali.oren

Üye
webte gezinirken taramayi durdur seceneklerden gizlilik verilerinin tumunu sil. gereksiz yer imlerinide sil. buda olmazsa teli yedekleyip formatla *#7370#
bide web ayarlar sayfa ya gir icerigi yukleye flash olmayan de. bu sayede surekli bu uyariyi almazsin. ama benim onerim Opera mobile kullan sorunsuz...

Üst Alt