5800 vtap program YARDIM LÜTFEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli_efo

Üye
    Konu Sahibi
5800 vtap program YARDIM LÜTFEN
arkadaşlar vtap kulanıyorum ama bir çok video açılmıyor bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan varsa...

deli_efo

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek birisi yokmu acaba

Revengeful

Emekli Yönetici
belki onlar uzun video olduğu için yüklenmeside uzun sürüyodur

deli_efo

Üye
    Konu Sahibi
kısa videolarıda açmıyor ama ?

Hata nedir onu söylemeden nasıl yardımcı olalım? Neresinde hata var hata kodu mu alıyorsun onları söylemen gerek. Kahin değiliz.

mkozan

Üye
bende de acmiyor. loading.. diyor takiliyor.
ses geliyor ama goruntu yok

mkozan

Üye
videolarin cozunurlugunu dusurdum, telefon en guncel versionda.. Ama yinede ses geliyor zira goruntu yok.
loading diyor.. takiliyor ekran. ses geliyor ama.
cok canim sikildi ya.

berrakkk

Üye
arkadaşlar vyapta video nasıl izlenio messela facedeki videolara bakabilirmiyim bendede var ama kullanamıyorum yani izlemek istediğimiz videoya internettenmi gircez yoksa vtaptanmı ayrıca telefonun uygulamaları nasıl güncelleniyo *#0000# yapıyorum ama güncelleme yok diyo yardımcı olurmusunuz

idris_35

Üye
Arkadaşım form içinde skyfire var. indir sorunsuz kullan face,youtube hiç kasma vs hiç bişi yok.

Skyfire güzel. Ayrıca güncellemeler için hiç bi numarayı aramayın uyduruk güncellemeleri yuklersiniz. Nokia Software indirin. tel.inizi usb aracılığıyla pcye bağlayın softwareden update yapın Videolar ise uzantısı yüzündende açılmıyor olabilir. wmv. açar. Ama mesela amr. açıyosan açamazsın ve tabi 3gp açar. En iyisi video çek izlemeye çalış sonucunu tekrar yaz buraya.

hub

Üye
Evet üstteki arkadaşa katılarak Skyfire'ı önermekteyim. Gerçekten güzel bir program.

arkadaşlar n82 kullanıyorum.ama vtap bile açmıyor eror weriyor yardm.

yalnz o sky fire 82 dsteklmiyor.vtap ta nedn eror weriyor.daha önce yklemiştim açıyordu.yardm.yada 82 uyumlu b4r net te wideo oynatıch oynatıg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...