5800 Video player YeTer artık ne olur yardımm.. !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dsaasddsa

Üye
    Konu Sahibi
5800 Video player YeTer artık ne olur yardımm.. !!
ya bir türlü bulamadım buna benzer bir konu da açtım daha önce henüz cıkmadı dediniz ama aradan aylar geçti..

Ben avi uzantılı videoları telefonumda izlemek istiyorum. Smartmovie gibi programlar aşırı derecede donarak izletiyor. Donmadan düzgün bir şekilde izleyebilecegim bir video player verirmisniz sertifikası önemli deil. Ben opda dan ayarlarım. ""Nokia 5800 Xpress Music""

• Beğen
Tepkiler: covannipacino

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
kardeşim bence hiç uğraşma ben filmleri mp4 olarak izliyorum ve gerçekten HD kalitede TOTAL VİDEO CONVERTER ile videoları çevir ve dvd de izliyomuşcasına izle kardeşim hemde alt yazısız filmlere alt yazı ekleyebiliyosun bence hiç uğraşma aviyle falan :oke: eğer istersen kapsamlı bir anlatım yaparım

SilentOne

SilentOne

Üye
mp4 formatına çevir izle

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ya o değil avinin boyutu ile 640x360 'a yakın bir boyut (bu boyut 5800'ın boyutu) ama çevirirken bayağı uzun sürüyo :d:

dsaasddsa

Üye
    Konu Sahibi
ya bende mecbur öyle yapıyorm ama. bi açıklama yaparsanız iyi olur ben eski telefonum olan 7610 da bile izliyordum nasıl olur da 5800 da izleyemem :(

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
kardeş aslında sitemizdede var avı player ama ya kırılmış versiyon yok yada kasılarak, donuk donuk izleniyor

dsaasddsa

Üye
    Konu Sahibi
ya kırmak problem deil de cok donuyor izlerken o problem işte..

zaferayaz

Üye
arkadasım format factory kullan istedin vıdeoyu mp3 istedin formata cevir izle donmada yapmaz Hd ızlersin programda turkce hem ok

choqsuqar

choqsuqar

Üye
hmm.. qcms olsun

dogstein

Üye
ben mp4 yapdığım halde gene acmıyor ne yapmam lazım

--------------- Ekleme ---------------

5800 bildiğimiz gibi mp4 formatında videoları oynatabiliyo bende bilgisayardaki mp4 filmleri tel e attım ama genelinde bir sorunla karşılaştı ve videoyu açmadı..bazılarında da sadece arkadan ses geliyordu.. sadece bir tanesini sorunsuz açabildi...bunun sebebini ya da çözümünü bilen var mı acaba ve de nasıl oynatabilirim mp4 fimleri

cetronxd9

Üye
Arkadaşlar gerçekten 5800 a flash player yok mu ACİLL YARDIM ben bulamıyorum :( cevap yazarsanız sevinirim şimdiden tşk ederim e mail [email protected]

Utk4n*

Utk4n*

Üye
VideoLarı en net şekiLde izLemek için. İpod mp4 foRmatına çeviRin 5800 iLe aynı çözünürLükte ve çok net göSteRiR.

SilentOne

SilentOne

Üye
format factory

qwers

Üye
july playerı yükle yada ama o da tam sürüm değil

errant67

Üye
smart yükle avi divx oynatıyo sitede var cracklisi video bbölümünden bulamazsan özel mesaj at ben sana link ayarlarım

Terzi38

Terzi38

Üye
Arkadasım avi leri en guzel divix playerde izlersin ben v2 de ve v5 te de divix kullandım

errant67

Üye
divx player donuyooooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt