5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

aslan-15

Üye
nasıl yapcam

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Telefonun modeli c7 ise bu bölüm'de sorunlarını bu linke yaz Bura 'da paylaş.

Yazılım işleri içinse Buraya tıkla.

ahmet baloglu

Üye
[QUOTE=Furkan Emekli kardeş çok tşkler ederim ama bunu da açmıyor açaba benim hattım vodofon olduğu içinmi başka varsa lütfen yardım tel marka nokia c7 00

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
WiFi'den dene.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O zaman başka çaresi yok kardeşim ya da Farklı bir uygulama deneyeceksin.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Valla Gamyun var böyle işleri yapan ama o da dediğin gibi Turkcell destekliyor .

halis4206

Üye
5800MDA YAVASLAMA VAR ABİ Bİ ÇÖZÜM BULABİLİRMİSİN !!!TEŞEKKÜRLER!!!:tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
5800MDA YAVASLAMA VAR ABİ Bİ ÇÖZÜM BULABİLİRMİSİN !!!TEŞEKKÜRLER!!!:tşk:

Telefon hafızası dolu olabilir veya Ram sıkıntısı olabilir gereksiz programları sil ve bu programları yükle.

Mobile Cleaner : Tıkla ve İndir

Ramblow : Tıkla ve İndir

Ayrıca telefonun kendi tarayıcısının yerine Opera mini kullan çünkü Gizlilik verileri telefon hafızasına yüklenir ve fazla ram yer.

Opera Mini : Tıkla ve İndir

Ama benim tavsiyem bunları tek tek silip uğraşmak yerine format at zaten çok daha kısa sürüyor 5 dakika da telefonun tertemiz olur. Hem önceden yükleyip te sildiğin dosyaların kalıntıları telefonda durur ve telefonu yavaşlatır bence formattan sonra bu dediklerimi yaparsan çok daha iyi olur.

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Arkadaşlar C5-03 Webte 3 ten Fazla Pencere Açabilirmiyiz

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Birde Opera mobile mı daha iyi mini mi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Birde Opera mobile mı daha iyi mini mi

Mini daha iyi çünkü mobil çok fazla Ram yer böylece telefonunda Ram sıkıntısından dolayı Donma , kasma , reset atma gibi olaylar olabilir mini daha iyi.

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Teşekkürler

blackangel05

Üye
ben nokia 5800 da cnbceyi izliyodum bu gün açılmıyor arabellek doluyor yazıyor %99 kalıyor neden acaba

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ben nokia 5800 da cnbceyi izliyodum bu gün açılmıyor arabellek doluyor yazıyor %99 kalıyor neden acaba

Real player ayarlarından şebeke kısmına bak. Bağlantı noktası internet olmalı. Birde bazen bu tür sorunlar yoğunluktan ve şebekedende kaynaklanabiliyor. Bugün bir daha deneyin.

blackangel05

Üye

Real player ayarlarından şebeke kısmına bak. Bağlantı noktası internet olmalı. Birde bazen bu tür sorunlar yoğunluktan ve şebekedende kaynaklanabiliyor. Bugün bir daha deneyin.

Teşekkür ederim yoğunluktan heralde açıldı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kusura bakmayın bugün yoktum sağolsun Aybin yardımcı olmuş.

Üst Alt