NOKIA 5800 V 60.0.033 yüklü RomPatcherPlus 3.1 kurulu telefon hackli ama arka led ışığı fotograf çekerken yanıyo. bitürlü kapatamadım. yardımınız rica ederim!
NOKIA 5800 V 60.0.033 yüklü RomPatcherPlus 3.1 kurulu telefon hackli ama arka led ışığı fotograf çekerken yanıyo. bitürlü kapatamadım. yardımınız rica ederim!
hackli olması led ışığın yanmayacağı anlamına gelmez..
O ışığı kapatan rompatcher yaması var mı bilmiyorum ama, mod olması lazım..
V5 Modifikasyon bölümüne bir gözat.. Olmadı o bölüme konu aç anlayan arkadaşlar yardımcı olurlar..
- - - Eklendi - - -
rompatcher yaması buldum upload ediyorum...
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Ha nasıl çalıştığını söylmedim
indirdiğin zip dosyasını x-plore ile aç, içindeki rmp dosyasını C:/patches klasörüne at.
Rompatcher'ı çalıştır içinde yeni attığın yamayı göreceksin, diğer yamalarla birlikte onu da aktif et tamamdır...
inşallah çalışır...
nokia usb modem olarak bağlayıp nete masaüztü bilgisayardan girdikten sonra onu ağdakı bılgısayara paylaştırınca neden diğer bilgisayar nete girmez kardeş yaa
Çok teşekkürler ilginize, dediklerinizi yaptım önce oldu flash patlamadı ama şimdi deniyorum yine flash ışığı yanıyo fotograf çekerken.. rompatcherda verdiğiniz yama aktif olmasına rağmen şimdi çalışmıyo.
Çok teşekkürler ilginize, dediklerinizi yaptım önce oldu flash patlamadı ama şimdi deniyorum yine flash ışığı yanıyo fotograf çekerken.. rompatcherda verdiğiniz yama aktif olmasına rağmen şimdi çalışmıyo.
kolay gelsin arkadaşlar.
ben nokia 500 telefonuma angry birds season'u yüklicem ama aşağıdaki hatayı alıyorum, sebebini bilen varmı acaba.
güvenlik uyarısı: uygulamaya güvenilmiyor ve telefonunuz için zararlı olabilir" diyor, devam diyorum güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez.
ve kendiliğinden iptal ediyor yüklemeyi, yardıım lütfen.
kolay gelsin arkadaşlar.
ben nokia 500 telefonuma angry birds season'u yüklicem ama aşağıdaki hatayı alıyorum, sebebini bilen varmı acaba.
güvenlik uyarısı: uygulamaya güvenilmiyor ve telefonunuz için zararlı olabilir" diyor, devam diyorum güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez.
Nokia X6 var bende. Şuanda telefona v12 sürümü yüklü. v40 varmış ama adam yüklemek için 20 tl. istio. bunu indirebilcegim bi program var mı ? bedavaya getirsem hoş olur hani
kolay gelsin arkadaşlar.
başka bir çözümü yokmu acama, forumda baya araştırdım telefon hackelemek hem baya uzun hemde bilgi isteyen bi işe benziyo, ben pek anlamam telefonu falan bozarım sanırım.
başka bir çözümü yokmu acama, forumda baya araştırdım telefon hackelemek hem baya uzun hemde bilgi isteyen bi işe benziyo, ben pek anlamam telefonu falan bozarım sanırım.
5800 xm kırmızı v60.0.003 güncellemsine yardım edermisn kardeşim ovi suıte nokia software updater olmadı kendı de guncellemıyo bırde NSS den product code de baktm o da olmadı bi yardm etsen sana zahmet
ht tp:// ww w.you tube. co m/watc h?v=68 DY4c 7adJ0
Aga adam nasıl yüklemiş bu videodaki gibi yapmak istirum 603 ümü ama nasıl bilen varsa bi yardımcı olun
(link kabul edilmediğinden boşlukları silin)
kolay gelsin arkadaslar benim ufak bir sorunum var yardımcı olursanız memnun olurum symbian telefonumun tel hafızazı yetersiz geliyor aslında boyle bir sorun yoktu 47mb hafıza vardı gunden güne azaldı hafıza suanda 26mb kaldı tum sis,sisx,jar vs dosyaları sildim 32mb cıktı dahada tık yok.ve Diger dosyar 30mb bu dosyaları nasıl sileriz ve bu dosyalar nelerdir.
kolay gelsin arkadaslar benim ufak bir sorunum var yardımcı olursanız memnun olurum symbian telefonumun tel hafızazı yetersiz geliyor aslında boyle bir sorun yoktu 47mb hafıza vardı gunden güne azaldı hafıza suanda 26mb kaldı tum sis,sisx,jar vs dosyaları sildim 32mb cıktı dahada tık yok.ve Diger dosyar 30mb bu dosyaları nasıl sileriz ve bu dosyalar nelerdir.