5800 ve N97 Dokunmatik Ekranının Hassaslığını %90'a Kadar Arttıran Muhteşem Program

Sponsorlu Bağlantılar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim
bu güzel yorum için ben teşekür ederim... :

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konumun kilidi açilmiştir nedeni ise gerçekten faydası oldugu içindir bir insan egerki düzgün yaparsa yada farkı görecek kadar dikkatliyse kesinlikle olcagını görceksiniz lütfen dikkatli deneyin ve bir teşekkürü butonuna basın burda emek var saygılar :):)

mami12345678901

Üye
verdıgınız programı telefona kurdum actıgımda yazılım guncelleme cıkıyo ve pyton dıe klasor olusturmuyo neden acaba cevap yazarsanız sevınırım

MURAT1425

MURAT1425

Üye
tşkler

muxo

muxo

Üye
Bu programın ekran hassaslaştırdığı falan yok ki. Bu program cbz uzantılı resim dosyalarını açmaya yarıyor. Nasıl oluyor da 10 sayfalık bir konu oluyor anlamış degilim. :) Bildiğimiz elmayı, armut diye tanıtmak gibi bir şey şuan bu konu. Ayrıca doğru tanıtılmış konusu da var forumda.
boş konuşuyosun dostum:off:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş sakin :)

adrenalin003

Üye
emeğine ve ellerine sağlık

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
bişey degil..

gungeeza

Üye
arkadaşım emeğine sağlık ancak bana saçma geldi be. cbz dosyarını açmaya yarayan bir programın nasıl olupta dokunmatik ekranın hassasiyetini artıracak onu merak ediyorum.. biraz daha detaylı bilgi verirseniz mesala nasıl neden gibi pek faydalı olur.. gerçi kurduktan sonra deneyip göreceğim ne fark var.. =) tekrar teşekkürler.. iyi çalışmalar..

edit: hiçbir fark yok maalesef.. (senin telefonun bozuk, sen yapamamışsındır, farkı anlayamamışsındır gibi saçma sapan cevaplar vermezseniz sevinirim..) paylaşım için yine de teşekkür ederim..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yazdıgım gibi ek olarak 2 tane program var illaki faydası olcakta verdik bunu denemeyi düzgün yaparsan ben gibi ve düzügün yapan diger kişiler gibi iyi sonuç alırsın

gungeeza

Üye
kardeşim yazdıgım gibi ek olarak 2 tane program var illaki faydası olcakta verdik bunu denemeyi düzgün yaparsan ben gibi ve düzügün yapan diger kişiler gibi iyi sonuç alırsın

kendimi açıkça ifade ettim sanıyordum. illa faydası olacak diye birşey yoktur. fayda dediğin şey görecelidir bu bir. ikincisi sal*ak değiliz ne yapacağımızı güzelce anlatmışsın bizde yaptık, açıkça belirtmeme rağmen halen daha önce ki bazı arkadaşlara verdiğin cevabı veriyorsun, ben ve diğer arkadaşlar gibi düzgün yaparsan diye.. olmadı işte, yaptık kullandık, bir fark görmedim diyorum.. teşekkür ediyorum, rica et geç.. ne bu hırs anlamıyorum ki..

emre_6795

emre_6795

Üye
tşşk

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
kendimi açıkça ifade ettim sanıyordum. illa faydası olacak diye birşey yoktur. fayda dediğin şey görecelidir bu bir. ikincisi sal*ak değiliz ne yapacağımızı güzelce anlatmışsın bizde yaptık, açıkça belirtmeme rağmen halen daha önce ki bazı arkadaşlara verdiğin cevabı veriyorsun, ben ve diğer arkadaşlar gibi düzgün yaparsan diye.. olmadı işte, yaptık kullandık, bir fark görmedim diyorum.. teşekkür ediyorum, rica et geç.. ne bu hırs anlamıyorum ki..

hırs yaptıgım yok buda bir .ve est.oyle birşey demedim ama ornek vereyim tema istek konusunda adamın istek tema adı vermiş altaki 5 msj da ya link nerde yada teşekkür eden oluyor.ve benim konumdada öyle 100 adet link vermişim arkadaş hala link nerde diyor .ben şimdi ne cavep vermemi bekliyorsun .tabi normal olcak diye bişey yok .

ve degigin gibi rica ederim :oke:

--------------- Ekleme ---------------

rci edri

oem37

Üye
Dokunmatik ekran hassasiyeti donanımsal bir özellik bu bir program sadece o kadar da çok beklentiniz olmasın.

astroerol

astroerol

Üye
evet kesinlikle güzrel bişe emegine saglık cokkk hızlı süper yaaaaaaa:aha:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar yardımcı olabildigime sevimdim :)

umit_seyit

Üye
teşekürler

mmnemir

mmnemir

Üye
teşekkür ederim

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim