vala benım bildgim ben güvenılır bir yerden aldigim ama sen yine biligini yap daha
bide 5800 da tüş olmadıgı için dokunmatıgı çok onem verilmişitr bence sorun olmaz
Valla paylaşım için tşk. Biraz telefon hızlandı o kadar Çünkü tele ne kurarsak kuralım sonuçta telefon yapılırken o yetenek verilmemiş Pek bi işe yaramadı doğrusu
x-plore de not defterine kaydettiğim touchcomic.py uzantılı dosyayı bulamıyorum acaba not defterine kayıtlı ekler hangi klasörde saklanıyor yardımcı olursan sevinirim.
adam yükleme anında hata verir o problem değil diyo. ben şu exploreden notlar da ki kayıtlı dosyayı nasıl pyton klasörüne atıcamızı anlamadım. notlar dosyasında ki ekler explore de hangi dosyanın içinde acaba.
konu başlangicinda birisi konu alinti yaptıgım yer digeri benim anlatmamdir dostum yapamam benim sorunum degilki bak sen pytonu kurunca onu aç açtıktan sonra krdugun t-yerde yanı hafiza jkartımı telefonmu oraya git bak pyton adlı klasor vardır on py uzantılı dosyayı at sönra x plredenyaparsın ggersini en başta açıklmada var dikkatlıce yaparsan olur
konu başlangicinda birisi konu alinti yaptıgım yer digeri benim anlatmamdir dostum yapamam benim sorunum degilki bak sen pytonu kurunca onu aç açtıktan sonra krdugun t-yerde yanı hafiza jkartımı telefonmu oraya git bak pyton adlı klasor vardır on py uzantılı dosyayı at sönra x plredenyaparsın ggersini en başta açıklmada var dikkatlıce yaparsan olur
adam yükleme anında hata verir o problem değil diyo. ben şu exploreden notlar da ki kayıtlı dosyayı nasıl pyton klasörüne atıcamızı anlamadım. notlar dosyasında ki ekler explore de hangi dosyanın içinde acaba.
yükleme sırasında hata verir demiş ama bu hata yüzünde yüklediğim bir program çalışmadı bu touchcomic'inde çalışacağinı nerden bileyim yükledim çünkü hem bir etki görmedim hemde programın simgesi var açılmıyor bu hata sebep oluyor olabilir o yüzden yazdım denedim yani..
bu işlemi yaptıktan sonra py uzantılı dosya not defterine kaydediliyor oyle değil mi?
--------------- Ekleme ---------------
evet kayd olmassa neden boyle bir işlem yazalım
yükleme sırasında hata verir demiş ama bu hata yüzünde yüklediğim bir program çalışmadı bu touchcomic'inde çalışacağinı nerden bileyim yükledim çünkü hem bir etki görmedim hemde programın simgesi var açılmıyor bu hata sebep oluyor olabilir o yüzden yazdım denedim yani..
sen kesin sonuç istiyosun benden bu senın yapişina baglı sen ıyı yaparsan eksik yapmassan olur ama telde versiyonda yada yukledgin pyton bunları çok degiştirir hatalı yaparsan benim yapabilecegim bişey degil