5800 ve N85 yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknoapo

teknoapo

Üye
    Konu Sahibi
5800 ve N85 yardım?
arkadaşlar ben 5800 veya N85 alcam acaba bana yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyi özelliklere sahip arıza sorunu varmu ses kalitesi iyi mi?

e_korn

e_korn

Üye
ses kalitesi: 5800xm diğer herşey: n85 :D

oguziverson

oguziverson

Üye
5800 sorunlu bi tel n85 kesinlikle...istiosan 5800 sorun yaz google ve sonuçları gör illa dokunmatik dersen samsung un yeni telleri var onlar güzel bnce onlara bak derim

aslanyurekli

Üye
Sorun yazıp taratmak sana birşey kazandırmaz her telefonda sorunlar var..
Ayrıca sorunlar yeni 2.versiyon telefonlarla birlikte çözüldü.
Sonuç olarak senin telefondan ne beklediğin önemli internet & müzik için alıcaksan 5800 , kamera için alıyosan n85 almalısın ikisininde özelliklerine bak hangisi senin ihtiyaçlarını karşılıyosa onu al..

oguziverson

oguziverson

Üye
evt ama hangisinin sana denk gelceğini bilemessin her telde sorun var tabiki ama belli başlı sorunları olan telefonlar alınmaz mesela bn n73 alırken epey araştırmıştım çok yavaş bir tel olduğunu duyduğum halde genede aldım ve şuan pişmanım,5800 ın dokunmatik ekranı elindeki 5 kg basınçla çalışıo dokunmatik ekran alcaksan nokia alma yeter...bnden sölemesi.:oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
foto istiyosan N85
dokunmatik ekran istiyosan 5800
dokunmatik haricinde N85i tercih ederim çünkü daha çok özelliklere sahip:oke:

oguziverson

oguziverson

Üye
dokunmatik ekran istiosan 5800 alma yeter...

teknoapo

teknoapo

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkür ederim :oke:

aLone

aLone

Üye
n85 mükemmel

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
n85 iyidir..

Bosnalı86

Üye
evt ama hangisinin sana denk gelceğini bilemessin her telde sorun var tabiki ama belli başlı sorunları olan telefonlar alınmaz mesela bn n73 alırken epey araştırmıştım çok yavaş bir tel olduğunu duyduğum halde genede aldım ve şuan pişmanım,5800 ın dokunmatik ekranı elindeki 5 kg basınçla çalışıo dokunmatik ekran alcaksan nokia alma yeter...bnden sölemesi.:oke:

5800 kullanmadan yorum yazdığın belli arkadaşım,abarttıkça abartmışsın,5 Kg basınçmış!:bann:

kim ne derse desin,bu cihazı kullanmayan kötüler,al,kullan,sonra bak bakalım 5 kg mı 5 gr mı ?:megafon::megafon:

karakan_84

Üye
arkadaşlar 1 hafta önce n85 aldımm süper bi cihaz ama sesi cok az cıkıyor hangi programı indireceğimi bulamadım yardımcı olurmusunuzzz?? simdiden teşkler...

petrucci82

petrucci82

Üye
5800 diyorum başka da bişe demiyorum..

escade_06

Üye
kardeş n85 im vardı ses kalitesi namına hiç bişey yok ne sesi duyuluyo nede seste kalite var .işyerimde wireless var n85de sadece bi yerde çekiyodu ama 5800 aldım şimdi heryerde baglanıyor 5800 sesde güzel ama n85 imdeki Fm transmitter özelliğini çok özlüyorum malesef bu özellik 58 00da yok ayrıca n85in kamerasıda mükemmeldi ama ben genede 5800 diyorum ki 58i 500e n85 930 liraya almıştım

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
5800 ün ses kalitesi süper iphone 3g alamayanlara göre bir telefon bence herkese öneririm

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
5800 alan kullanan ne oldugunu bilir ama git telefoncuya al ikisinide eline incele sana hangisi hoş gelirse onu al....

futbol123

futbol123

Üye
5800 daha iyi bi telefon bnce

cabbar007

cabbar007

Üye
5800 ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt