Rich4arD
Üye
ilk açılırken güzel ana menü açılınca süper. mutlu olunca süper ötesi. kullanmaya başladıkça dahiyane bi şey hocam
şu an için homescreen ekranı. kullandıkça yorumlarım artacakyükleyince ne geçecek elimize arkadaşlar c6 da olupta 5800 da olmayan neler var?
Sağol varol kardeşim.Sindire sindire hayırlısı ile.2 gün filan bekleyebiliriz derseniz;birşeyler yapmaya çalışırım.Belki benden önce çıkaranlar olabilir ama ben aceleye getirmek istemiyorum.yaa ben bu adamı boşuna sevmiyorum boşuna kanım ısınıyor demiyorum. hemen yardıma yetişiyor. kardeşimsin yaa. artık senden bu fw için modlu yazılım bekliyorum haberin ola
Hmm tamam anLadım .d.d
Bu fw için modLu yazıLım derken ? ModLu yazıLım neki ? peki bu fw ne ? anLatabiLirmisin sakıncası yoksa
Sağol varol kardeşim.Sindire sindire hayırlısı ile.2 gün filan bekleyebiliriz derseniz;birşeyler yapmaya çalışırım.Belki benden önce çıkaranlar olabilir ama ben aceleye getirmek istemiyorum.
Sağol varol kardeşim.Sindire sindire hayırlısı ile.2 gün filan bekleyebiliriz derseniz;birşeyler yapmaya çalışırım.Belki benden önce çıkaranlar olabilir ama ben aceleye getirmek istemiyorum.
böyLe bi uyarı çıkıyor ???
şuanda türkçe oldumu ingilizcemi
yaa çok takılma dostum. sen yükle.illa da anlat diyorsan f@tih kardeşimin çalışmalarına bakabilirsin
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...stil-omnia-hs-format-hack-mod-jaf-370581.html
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-proper-v-4-0-format-hack-mod-jaf-386543.html
yazdımya senin sorularına cevap daha kısa yazılmaz zaten
Hmm tamam anLadım .d.d
Bu fw için modLu yazıLım derken ? ModLu yazıLım neki ? peki bu fw ne ? anLatabiLirmisin sakıncası yoksa
rica ederim iyi hazırlanmış modlu fw süper olur bide türkçe olursa :P çokşeymi istedim yoksa
emin ol daha fazlasını nokia bile yapmazf@tih kardeşimi bekleyin
Ahahaha .d güzeL syLedin kardeşim agzıNa sagLıkBende takipçisi oLayım o zaman f@tih abinin .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?