5800 ve 5530 için C6 Yazılımı --PNHT--

Rich4arD

Üye
ilk açılırken güzel ana menü açılınca süper. mutlu olunca süper ötesi. kullanmaya başladıkça dahiyane bi şey hocam

Hmm tamam anLadım .d.d
Bu fw için modLu yazıLım derken ? ModLu yazıLım neki ? peki bu fw ne ? anLatabiLirmisin sakıncası yoksa

mustafa

Üye
yükleyince ne geçecek elimize arkadaşlar c6 da olupta 5800 da olmayan neler var?
şu an için homescreen ekranı. kullandıkça yorumlarım artacak c6 ya illaki daha ileri şeyler koymuş olacak ki telefonu satabilsin nokia. o yüzden artısı olacaktır

werarce

Üye
fw sürüm anlamında. modlu ise kişiselleştirilmiş sürüm demek

Rich4arD

Üye
Ben haLa burdayım ve bi kaç biLgi istedim ama cevapLarını aLamadımmmmm biLmem msj yerine gittimi .p.p

f@tih.

Üye
yaa ben bu adamı boşuna sevmiyorum boşuna kanım ısınıyor demiyorum. hemen yardıma yetişiyor. kardeşimsin yaa. artık senden bu fw için modlu yazılım bekliyorum haberin ola
Sağol varol kardeşim.Sindire sindire hayırlısı ile.2 gün filan bekleyebiliriz derseniz;birşeyler yapmaya çalışırım.Belki benden önce çıkaranlar olabilir ama ben aceleye getirmek istemiyorum.

Rich4arD

Üye
Sağol varol kardeşim.Sindire sindire hayırlısı ile.2 gün filan bekleyebiliriz derseniz;birşeyler yapmaya çalışırım.Belki benden önce çıkaranlar olabilir ama ben aceleye getirmek istemiyorum.

Geç oLsun güç oLmasın abi Çok güzeL bi konu yapıcaksan bekLeriz TeşekkürLeride esirgemeyiz tabi

werarce

Üye
bence v6 sürümünde 5800 ada eklerler o ekranı diye düşünüyorum

mustafa

Üye

biliyorum kardeşim. bekliyor olacağım o süre zarfında ingilizcesini kullanırım. senin cfw çalışmalarının dışında cfw kullanmıyorum zaten

werarce

Üye
şuanda türkçe oldumu ingilizcemi

werarce

Üye
yazdımya senin sorularına cevap daha kısa yazılmaz zaten

Rich4arD

Üye
yazdımya senin sorularına cevap daha kısa yazılmaz zaten

Kardeş pardon gözden kaçırmışım maiLLer kafayı yedirdi yeniLe yeniLe öLdüm ama görmemişim pardon + Cevabın içinde teşekkürLer O zaman süper modLu isteriz

mustafa

Üye
Hmm tamam anLadım .d.d
Bu fw için modLu yazıLım derken ? ModLu yazıLım neki ? peki bu fw ne ? anLatabiLirmisin sakıncası yoksa

bunu normal bi fw olarak görürsek f@tih kardeşimin yaptığı kendince harmanlayıp ortaya bi şeyler çıkarttığı fw ye modlu fw diyebiliriz

werarce

Üye
rica ederim iyi hazırlanmış modlu fw süper olur bide türkçe olursa :P çokşeymi istedim yoksa